Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – اکرم شعبانی؛ وضعیت فنی کوتاه مدت هر دو فلز طلا و نقره در معاملات هفته گذشته بهبود قابل توجهی یافت. کاهش ارزش دلار آمریکا و افزایش قیمت نفت در طول هفته در بازارها از جمله محرک‌های اساسی افزایش قیمت در بازار فلزات گرانبها بوده است. بر این اساس روز گذشته، طلای آتی ژوئن با ۱۲.۹۰ دلار افزایش در هر اونس به قیمت ۱۷۷۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۰ دلار در هر اونس و نقره آتی می در بازار کومکس نیویورک با افزایش ۰.۱۳ دلاری به قیمت ۲۵.۹۵ دلار در هر اونس معامله شد.

بازارهای جهانی سهام عمدتا روند ترکیبی داشتند؛ در ایالات متحده هم دو شاخص از سه شاخص اصلی، بالاترین رکورد سال ۲۰۲۱ خود را در روز پایانی معاملات هفته به ثبت رساندند. داده‌های قوی اقتصادی ایالات متحده و چین باعث شده تا نگاه سرمایه‌گذاران به بازارهای ریسک پذیر بیش از پیش معطوف شود، بر اساس گزارش‌های به دست آمده داده‌های اقتصادی طی ماه‌های آینده رشد قوی‌تری تجربه خواهند کرد.

اقتصاد چین در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ موفق به ثبت رشد ۱۸.۳ درصدی شده، این در حالی است که خرده فروشی ماه مارس در این کشور هم رشد ۳۴ درصدی به ثبت رسانده است. با این وجود رشد تولید ناخالص داخلی در فصل اول سال ۲۰۲۱ چین، با بازگشت تولید و هزینه‌های مصرف کننده به سطح نرمال‌تر، به سرعت رو به کاهش گذاشته است. البته این نکته لازم به یادآوری است که درست یک سال پیش، با اجرای قرنطینه، تولید در چین متوقف شده بود. رشد تولید ناخالص داخلی چین در مقایسه با فصل چهارم سال ۲۰۲۰ که روند رشد اقتصادی شکل گرفته بود تنها ۰.۶ درصد بوده که در میان ضعیف‌ترین رشدهای فصلی یک دهه گذشته قرار می‌گیرد. در طول سال ۲۰۲۰، رشد تولید ناخالص داخلی چین در حدود ۲.۳ درصد بوده و البته ذکر این نکته ضروری است که چین تنها اقتصاد بزرگ جهان است که در سال ۲۰۲۰ موفق به ثبت رشد اقتصادی سالانه شده است. تحلیل‌گران اقتصادی بر این باورند که با در نظر گرفتن اختصاص هزینه‌های محرک و اعتبارات آسان برای عبور از شرایط همه‌گیری، این کاهش رشد اقتصادی در دومین اقتصاد بزرگ جهان، بسیار توجیه پذیر است. با این وجود اخبار خوش بینانه اقتصاد چین، محرکی مثبت برای رشد قیمت بازار فلزات گرانبها به حساب می‌آید چرا که تقاضای مصرف و تجاری بهتری برای این بازار ایجاد خواهد کرد.

در دیگر اخبار روز گذشته، دولت بایدن تحریم‌هایی علیه روسیه به دلیل هک سولار ویندز SolarWinds و تلاش برای ایجاد اختلال در سیستم انتخاباتی ایالات متحده در نظر گرفته و در همین راستا ایالات متحده دیپلمات‌های روس حاضر در خاک آمریکا را اخراج کرده است.

شاخص قیمت مصرف کننده در منطقه یورو در ماه مارس نیز ۰.۹ درصد نسبت به ماه فوریه و ۱.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. در شرایطی که بسیاری بر این باورند که روند اقتصادی کنونی منجر به شکل‌گیری تورم افزایشی شدیدی خواهد شد، این میزان رشد قیمت مصرف کننده منطقی به نظر می‌رسد. 

در بازارهای کلیدی خارجی، شاخص دلار آمریکا اندکی کاهش یافت، در معاملات هفته گذشته بازارهای خارجی، شاخص دلار روند صعودی خود را از دست داد و مسیر نزولی در پیش گرفت. قیمت نفت خام نیمکس نیز همچنان مسیری باثبات می‌پیماید و هر بشکه نفت خام نیمکس ۶۳.۴۵ دلار معامله شد. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری ایالات متحده نیز با اندکی کاهش نسبت به معاملات روز گذشته در محدوده ۱.۵۷۶ درصدی معامله می‌شود.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، قیمت‌های آتی طلای ژوئن همچنان در بالاترین سطح شش هفته گذشته خود باقی ماند و به نظر می‌رسد معاملات روند صعودی شکل داده باشند. روند صعودی معاملات برای نخستین بار در طول ماه‌های گذشته مزیت فنی کلی کوتاه مدت خود را بازیافته‌اند. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ۱۸۰۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی و کمترین قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۱۷۲۳.۲۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا بر روی ۱۷۸۵ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۰۰ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست طلا بر روی ۱۷۵۹.۴۰ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی ۱۷۵۰ دلار در هر اونس قرار گرفته است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

قیمت معاملات آتی نقره می در طول روز گذشته بالاترین سطح سه هفته‌ای خود را حفظ کرد. روند صعودی و نزولی معاملات آتی نقره مارس در یک روند کلی قرار دارند. روند نزولی ده هفته‌ای در نمودارهای روزانه نفی شده است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت ۲۷ دلاری و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی و کمترین قیمت معاملات هفته گذشته یعنی ۲۴.۶۸ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست نقره ۲۶.۵۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۲۶.۷۴ دلار در هر اونس عنوان شده است در حالی که سطح پشتیبانی نخست نقره ۲۶ دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم بر روی کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۵.۷۹۵ دلار در هر اونس مشاهده شده است. 

پربیننده ترین طلا به بالاترین سطح شش هفته‌ای رسید / فلز زرد آماده عبور از کانال ۱۸۰۰دلاری طلا عقب‌نشینی کرد / ادامه روند نزولی فلز زرد سقوط چند هزار دلاری بیت‌کوین در بازار جهانی قیمت دلار ۲۶ فروردین ماه۱۴۰۰ پیش بینی قیمت طلا در هفته پیش‌رو / رخنه رکود در جان بازار

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلای جهانی برجام دلار در هر اونس و سطح معاملات هفته گذشته قیمت معاملات ایالات متحده سطح پشتیبانی سطح مقاومت روند صعودی روز گذشته هدف بعدی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت دلار که با شروع سال جاری روند صعودی به خود گرفته بود و متناسب با حوادث بین‌المللی از ۷۰ هزار تومان هم عبور کرد، اما طی روزهای اخیر روند کاهشی به خود گرفته و هم‌اکنون و به ۶۳ هزار و ۲۰۰ تومان رسید؛ البته ناگفته نماند با توجه به ثبات و آرامشی که در بازار دلار غیررسمی حاکم است، خریداری نیست.

همچنین پاسخ نظامی کشورمان در مقابل رژیم صهیونیستی موجب موجب بازگشت آرامش و ثبات به بازار ارز شد و طبق مشاهدات میدانی از بازار غیررسمی نشان می‌دهد که خرید و فروش نیز در بازار انجام نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، با وجود آرامش و عدم وجود خریدار در بازار موجب تداوم روند نزولی قیمت‌ها شده تا جایی که دلار به کانال ۶۳ هزار تومان حتی نرخ پایین‌تر بازگشت خواهد داشت.

بنابراین بسیاری از کارشناسان بازارهای مالی معتقد هستند که طبق سنوات گذشته بعد از اردیبهشت‌ماه افت تقاضای ارزی در بازار رخ خواهد داد؛ بنابراین شاهد ایجاد یک ثبات در بازار و کاهش قیمت دلار در کانال ۵۰ هزار تومانی خواهیم بود.

کد خبر 6087613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • روند افزایشی دما در سمنان
  • تداوم روند افزایشی دمای هوا در اردبیل/هفته‌ای بدون بارش داریم
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان؛ ریزش ادامه دارد | دلار به کانال ۵۰ هزار تومانی برمی‌گردد؟
  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار در روند اصلاحی افتاد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • روند دمای هوای استان قم تا پایان هفته افزایشی است
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳