Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول اسکندری گفت: میزان ذخایر معدنی استان کرمانشاه حدود شش میلیارد تن برآورد می شود همچنین میزان استخراج سالانه معادن استان بر اساس استخراج اسمی بالغ بر هشت میلیون تن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول اسکندری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: استان کرمانشاه از نظر معدنی جز استان های متوسط کشور محسوب می شود به گونه ای که از ۶۸ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور ۲۰ماده معدنی در استان شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه افزود: میزان ذخایر معدنی استان کرمانشاه حدود شش میلیارد تن برآورد می شود همچنین میزان استخراج سالانه معادن استان بر اساس استخراج اسمی بالغ بر هشت میلیون تن است.

اسکندری گفت: عمده ترین معادن استان کرمانشاه معادن قیر طبیعی، سنگ مرمریت، مرمریت دولومیتی و مخلوط کوهی است، همچنین سنگ گچ، آهک ومارن، فلدسپات، سیلیس، منگنز از دیگر معادن استان هستند.

وی عنوان کرد: استان کرمانشاه دارای ۷۰ درصد ذخائر  قیر طبیعی کشور و از این نظر رتبه نخست کشور را داراست.

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این استان ازنظر سنگ تزئیینی جز استانهای برتر است.

اسکندری تصریح کرد: هم اکنون ۲۱۷ فقره پروانه بهره برداری معدن در استان کرمانشاه وجود دارد که ۴۴ فقره از این تعداد غیرفعال است.

وی عنوان کرد: میزان اشتغالزایی معادن استان بطور مستقیم  بالغ بر ۲۲۰۰ نفر است.

اسکندری گفت: عمده ترین مشکلات معادن استان کرمانشاه کمبود نقدینگی و عدم اختصاص تسهیلات بانکی، فرسودگی ماشین آلات معدنی، عدم وجود واحدهای فرآوری، مشکلات مربوط به معارضین محلی و نیز مسائل مربوط به دستگاه های اداری مرتبط است که بخشی از این مسائل در کمیته تعامل با منابع طبیعی استان در سال گذشته مرتفع شده است.

اسکندری خاطرنشان کرد: راهبرد اصلی سازمان احیاء و فعالسازی معادن غیر فعال است که در این راستا طی سال قبل ۲۰معدن غیرفعال با اشتغالزایی ۱۲۱نفر  فعال شده و امسال نیز فعالسازی ۲۰معدن دیگر هدفگذاری شده است.

وی افزود: همچنین با توجه به ابلاغیه سال گذشته وزیر صمت مبنی بر واگذاری معادن غیرفعال در آذرماه سال گذشته یک مرحله مزایده معادن برگزار شد و مقدمات برگزاری مزایده بعدی شامل ۹۰ فقره محدوده معدنی استان انجام شده که اطلاع رسانی آن به صورت سراسری و از طریق وزارت اعلام می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمانشاه معدنی استان معادن استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید

 معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان صادرات صورت گرفته از طریق گمرکات کردستان یک هزار و ۱۰۲ تن معادل با ۵۱۸ میلیون دلار بود و میزان صادرات صورت گرفته از طریق سایر گمرکات نیز ۴۹۱ هزار تن معادل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است.

طه سمیعی به میزان واردات ثبت سفارش شده از طریق گمرکات کردستان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ میزان واردات ۳۳ هزار و ۶۰۰ تن معادل با ۳۶۳ میلیون دلار بوده است.

وی اظهار کرد: همچنین حجم ترانزیت صورت گرفته در سال گذشته از طریق گمرکات کردستان ۲ هزار و ۵۹۶ تن بوده که ۳ هزار و ۷۸۴ میلیون دلار ارزش داشته است.

سمیعی جمع کل مبادلات تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ را ۴ هزار و ۲۲۳ تن عنوان کرد و ادامه داد: ارزش دلاری این میزان مبادله ۴ هزار و ۹۷۸ میلیون دلار بوده است.

وی هدف صادراتی تعیین شده برای سال گذشته را ۴۸۸ میلیون دلار عنوان کرد و یادآور شد: عملکرد ۱۲ ماهه این حوزه در سال گذشته نشان از تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی دارد.

معاون امور بازرگانی توسعه و تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: مهمترین اقلام صادراتی از طریق گمرکات کردستان تخم خوراکی ماکیان، گوجه فرنگی زراعی، محصولات اهنی اسفنجی، تراکتور کشاورزی و سیب تازه بوده است.

سمیعی گفت: طلای خام، آلیاژ آلومینیوم کار نشده، دستگاه تهویه مطبوع ۲ تکه، قراضه و ضایعات انباره‌های سرب و قراضه و ضایعات آلومینیوم نیز از مهمترین اقلام وارداتی بوده است.

وی با بیان اینکه عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و هند کشور‌های عمده هدف صادراتی ایران بوده اند، اظهار کرد: عراق، چین، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان نیز کشور‌های عمده مبدا وارداتی کشور بوده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید