Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:58:26 GMT

برج خنک کننده

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۶۸۱۶

برج خنک کننده

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مطلب پیش رو توسط تیم مهندسی شرکت بادران تهویه صنعت تهیه گردیده است، این شرکت از بهترین مهندسان سیستم‌های خنک کننده و کولینگ تاور برخوردار است و پیشنهاد می‌گردد تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

برج خنک کننده چیست؟

برج خنک کننده یا کولینگ تاور Cooling tower یکی از پراستفاده ترین دستگاه‌های صنعتی می‌باشد و برای خنک کردن آب گرم به کار گرفته می‌شود، همانطور که از اسم آن مشخص است واژه "برج" بدین منظور به کار می‌رود که نشانگر سازه‌ای با ارتفاع بلند است، در ابتدا برج‌های خنک کننده به صورت سازه‌های خیلی بلند ساخته می‌شدند که آب گرم از بالای برج به داخل آن پاشیده می‌شد، ارتفاع برج باعث بوجود آمدن اثر دودکشی می‌شد و جریان هوا از پایین به بالا به صورت طبیعی رخ می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب گرمی که از بالای سازه پاشیده شده بود با جریان هوا تماس پیدا می‌کرد و تا به پایین برسد گرمای خود را از دست داده و خنک می‌شد.

با پیشرفت تکنولوژی ساخت برج‌های خنک کن متحول شد، فن به دستگاه اضافه شد تا هوا را داخل برج به جریان بیاندازد این مسئله موجب کاهش ارتفاع کولینگ تاور شد زیرا دیگر نیازی به ارتفاع بلند و اثر دودکشی نبود. همینطور به جای اینکه آب در فضای خالی درون دستگاه پاشیده شود، از سطوح انتقال حرارت متراکم به نام "پکینگ" استفاده شد که آب به روی آن‌ها پاشیده سطح و مدت زمان تماس میان آب و هوا را افزایش می‌دهند، در نتیجه آب گرم در زمان کوتاه‌تر خنک می‌شود، مدل طراحی برج‌های جدید به صورت زیر است:

انواع برج خنک کننده کدام است؟

برج‌های خنک کننده دارای انواع مختلفی هستند، از نظر شکل هندسی به مکعبی و گرد تقسیم می‌شوند، از نظر متریال مورد استفاده در ساخت به سه دسته فلزی، بتنی و فایبرگلاس تقسیم می‌شوند، که نوع فایبرگلاس دارای مقاومت بیشتری در برابر رطوبت می‌باشد، برای آشنایی کامل با دسته بندی و انواع برج خنک کننده وارد شوید.

از نظر مکانیزم کولینگ تاور ها به دسته بندی مهمی تقسیم می‌شوند به شرح زیر:

برج خنک کننده مدار باز: این نوع کولینگ تاور همان برج خنک کن معمولی است که آب درون دستگاه پاشیده می‌شود و به طور مستقیم با هوا در تماس می‌باشد که مدار باز نامیده می‌شود.

برج خنک کننده مدار بسته: این دستگاه کولینگ تاور مجهز به کوئل می‌باشد، آب گرم وارد کوئل می‌شود و با هوا تماس مستقیم ندارد، همزمان در مداری جدا آب به روی کوئل ها پاشیده شده و همزمان هوا درون دستگاه جریان پیدا می‌کند. در نتیجه آب از سطح کوئل تبخیر شده و با دریافت گرمای نهان آب درون کوئل را نیز خنک می‌کند. در این سیستم، رسوب در مدار اول که درون کوئل حرکت می‌کند حذف می‌شود و به دلیل عدم تماس با هوا هیچ گونه آلودگی نخواهیم داشت.

برج خنک کننده خشک: در این نوع کولینگ تاور مجدداً آب گرم به صورت مستقیم با هوا تماس ندارد و درون کوئل حرکت می‌کند. تفاوت با برج خنک کن مدار بسته در این است که هیچ گونه آبی بروی کوئل ها پاشیده نمی‌شود و فقط هوا به وسیله فن به جریان می‌افتد و از روی کوئل ها عبور می‌کند.

برج خنک کننده هیبریدی: این نوع کولینگ تاور ترکیبی از برج خنک کن خشک و برج خنک کننده مدار باز در یک دستگاه است، آب با دمای بالا ابتدا وارد کوئل می‌شود و هوا از روی کوئل عبور می‌کند و آن را خنک می‌کند، پس از عبور از کوئل سپس آب بوسیله نازل بروی پکینگ ها پاشیده می‌شود و در این قسمت مدار باز می‌شود، در نهایت آب سرد در تشت دستگاه جمع می‌شود.

سایز برج خنک کن چگونه تعیین می‌شود؟

ظرفیت برج خنک کننده بوسیله تن تبرید بیان می‌شود، این واحد، توان خنک کاری می‌باشد و ارتباطی با واحد وزن ندارد، هر تن تبرید برابر ۳.۵ کیلووات یا ۱۲ هزار بی تی یو در ساعت می‌باشد. جهت تعیین ظرفیت نیاز به ۴ پارامتر مهم می‌باشد:

۱. دمای آب گرم ورودی به برج

۲. دمای آب سرد خروج از برج

۳. وت بالب (دمای مرطوب) محیط محل نصب برج

۴. میزان دبی آب در گردش

قطعات برج خنک کننده

کولینگ تاور از مجموعه قطعات و اجزای مختلف تشکیل شده است، قطعات شامل الکتروموتور، فن استک، ساپورت، فن، سیستم توزیع آب، قطره گیر، اسپری نازل، پکینگ، بدنه اصلی، دریچه ورود هوا و تشت می‌باشد. نقش پکینگ ایجاد سطح تماس گسترده میان آب و هوا می‌باشد تا بتواند تبخیر را به حداکثر رسانده و آب را بیشتر خنک کند. پکینگ برج خنک کننده یا سطوح انتقال حرارت به عنوان قلب کولینگ تاور شناخته می‌شود و در دو مدل اسپلش (قطره‌ای) و فیلمی طراحی و ساخته می‌شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برج خنک کننده با شرکت بادران تهویه صنعت با شماره‌های ۲۶۶۰۲۷۷۶ و ۲۲۶۴۵۸۹۰ تماس حاصل فرمائید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5191077

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات تهویه مطبوع کسب و کار واحد صنعتی کسب و کار تبلیغات صنعت خودروسازی دکوراسیون منزل یادگیری زبان قطار لوازم خانگی هدفون پرداخت عوارض افق کوروش کاغذ دیواری گروه خودروسازی سایپا ایران کیش کسب و کار اینترنتی برج خنک کننده کولینگ تاور برج خنک کن خنک کن مدار باز آب گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند

ایتنا - بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.
کاربران بزرگسال تیک‌تاک در ایالات متحده به طور متوسط ۵۴ دقیقه در روز را در این برنامه صرف می‌کنند که بیشتر از زمان صرف شده در اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب است.

اگر تیک‌تاک مسدود شود، این پلتفرم‌ها به همراه سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر خواهند داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.

اما هیچ‌کس نمی‌داند که کاربران، به‌ویژه جوانانی که ارزش اصلی تیک‌تاک را نشان می‌دهند، آیا به اینستاگرام منتقل خواهند شد یا برنامه‌های جدیدتر توجه آنها را جلب خواهند کرد؟

در اینجا نگاهی به برخی از جایگزین‌های قابل توجه تیک‌تاک داریم:
  اینستاگرام
متا ید طولایی در تکرار خدمات رقابتی با درجات مختلف موفقیت دارد.
در این زمینه، ویژگی «استوری» اینستاگرام که به افراد امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهایی را که در عرض 24 ساعت منقضی می‌شوند به اشتراک بگذارند، مشابه اسنپ چت است.

متا همچنین در سال 2018 یک اپ مشابه تیک‌تاک Knockoff به نام Lasso راه‌اندازی کرد، اما در سال 2020 آن را تعطیل کرد.

سپس اینستاگرام Reels را راه‌اندازی کرد، یک فید شبیه به تیک‌تاک از ویدیوهای کوتاهی که کاربران می‌توانند ایجاد کنند یا در آن اسکرول کنند.

آمارها ثابت می‌کنند که اینستاگرام  بسیار محبوب است، اما آیا می‌تواند جایگزین تیک‌تاک شود؟

در حالی که بسیاری از تولیدکندگان محتوا در هر دو پلتفرم پست می‌گذارند، برخی کارشناسان می‌گویند بعید است که کاربران جوان‌تر به سرویس دیگری که توسط والدینشان محبوب شده است مهاجرت کنند. توانایی تیک‌تاک در ارائه محتوای سرگرمی در دنیای رسانه‌های اجتماعی بی‌نظیر است.
    یوتیوب
در حالی که تیک‌تاک بیشتر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، یوتیوب همچنان بر توجه نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال تاکید دارد.

در سال 2020، اندکی پس از اینکه هند تیک‌تاک را ممنوع کرد، گوگل سرویس YouTube Shorts را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا مانند تیک‌تاک، ساعت‌ها ویدیوهای کوتاه را تماشا کنند.

مانند Reels، بسیاری از ویدیوهای وایرال شده، در اصل از تیک‌تاک یا از سازندگان محتوا هستند که در چندین پلتفرم مختلف به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، یوتیوب هنوز به خاطر ویدیوهای با فرمت طولانی‌تر شناخته می‌شود، بنابراین ممکن است تنوعی که کاربران تیک‌تاک به دنبال آن هستند را نداشته باشد.
  اسنپ‌چت
اسنپ‌چت در سال 2011 راه‌اندازی شد. از آن زمان اگرچه افراد مسن کمتر وارد اسنپ چت شده‌اند، اما همچنان در بین نوجوانان و جوانان بسیار محبوب است. علاوه بر ویژگی ناپدید شدن ویدیو، این شرکت «اسنپ چت Spotlight» را در سال 2020 راه‌اندازی کرد، همان سالی که هند تیک‌تاک را ممنوع کرد.

این ویژگی با ضربه زدن روی نماد مثلث کناری در پایین صفحه قابل دسترسی است و طبق گفته اسنپ‌چت، بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را ساخته است، خنده دارترین عکس‌ها را وایرال می‌کند.

    پلتفرم‌های دیگر
استارت‌آپ‌های جدیدتر مانند Triller جایگزین‌های بالقوه‌ای با ویژگی‌های محبوب تیک‌تاک ارائه می‌کنند.

Triller که توسط یک شرکت مستقر در هنگ کنگ خریداری شده است، به دلیل موزیک ویدیوهای خود بسیار محبوب است و سعی کرده است کاربران تیک‌تاک را به پلتفرم خود جذب کند.

اما پایگاه کاربری آن با رقبای خود بسیار متفاوت است و به نظر می‌رسد که محتوای متنوع کمتری ارائه می‌دهد.

Zigazoo شبکه اجتماعی محبوب کودکان است. از آنجایی که سازندگان Zigazoo  با در نظر گرفتن علایق بچه‌ها ایجاد شده‌اند، همانطور که انتظار می‌رود محتوا مناسب کودکان است و برای استفاده با والدین در نظر گرفته شده است.

اما از آنجایی که ممنوعیت تیک‌تاک هنوز نامشخص است، احتمالاً رقبای جدید و بهتری در ماه‌ها و سال‌های آینده ظاهر خواهند شد و مالک تیک‌تاک، بایت‌دنس، گزینه‌های قانونی خود را برای ادامه فعالیت این برنامه در ایالات متحده اعمال می‌کند.

در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، کاربران ممکن است آن ۵۴ دقیقه اضافی را هدیه‌ای برای گذراندن زمان دور از شبکه‌های اجتماعی و گوشی هوشمند، با دوستان و خانواده یا ورزش در نظر بگیرند!

دیگر خبرها