Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@23:48:05 GMT

ریل گذاری بانک توسعه صادرات برای تحقق شعارسال

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۷۹۴۹

ریل گذاری بانک توسعه صادرات برای تحقق شعارسال

خبرگزاری آریا - مدیرعامل بانک توسعه صادرات با تاکید بر اینکه یکی از محورهای تولید پایدار در کشور، تولید صادرات محور است، گفت: تجربه نشان داده تولید پایدار نتیجه تقویت صادرات بوده و اقتصاد کشورهایی که تولید صادرات محور دارند در مقابل نوسانات واتفاقات مختلف از تاب آوری بالایی برخورداراست.
به گزارش خبرگزاری آریا ، دکتر علی صالح آبادی اظهار داشت: کیفیت و قیمت کالای صادراتی فارغ از اینکه در کشور رکود اقتصادی وجود داشته باشد یا نداشته باشد، بازارهای بین المللی را حفظ می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه ضروری است همه شرکت های تولیدی کشور، بخشی از محصولات خود را صادر کنند، گفت: با صادراتی شدن واحدهای تولیدی در کشور زمینه برای ایجاد نظام پایدارتولیدی فراهم خواهد شد.
صالح آبادی با اذعان به وظیفه خطیر بانک توسعه صادرات ایران در ایجاد بستر مناسب برای تولید پایدار، گفت: این بانک بدون هیچ گونه محدودیت آمادگی دارد تامین مالی سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی و صادراتی را انجام دهد؛ در این راستا علاوه بر اعطای تسهیلات با نرخ های مناسب به شرکت های صادراتی، به بنگاه هایی که صادرکننده نیستند اما از ظرفیت صادراتی برخوردارند با ارائه قراردادهای صادراتی، تسهیلات پرداخت می کند.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات اظهار داشت: صادرکنندگان باید بانک توسعه صادرات ایران را بانک حامی خود قلمداد کنند؛ سیاست های این بانک به عنوان یک بانک توسعه ای بر این پایه استوار شده که در بخش ارزی و هم ریالی خدمات متنوع بانکی در مسیر صادرات حامی و همراه صادرکنندگان باشد.
به گفته علی صالح آبادی، بانک توسعه صادرات ایران با بنگاه های تولیدی صادراتی که در شرایط کرونا و تحریم ها نتوانسته صادرات انجام دهند مدارا می کند و روند ارائه خدمات و تسهیلات خود به این بنگاه ها را ادامه خواهد داد.
وی افزود: هرچند بنگاه های صادراتی به نسبت سایر بنگاه های اقتصادی از تاب آوری بیشتری برخوردارند اما در صورت ایجاد چالش برای این بنگاه ها، شرایط حاکم بر اقتصاد را در نظر گرفته وبر اساس مستندات، بازپرداخت را برای مشتریان تسهیل خواهیم کرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در مورد فرایند واردات در ازای صادرات و اهمیت نظارت بر آن گفت: از آنجاییکه هدف صادرات، تامین ارز است و ارز نیز برای واردات هزینه می شود، اگر صادرکننده ای بتواند با نظارت های لازم این روش را عملیاتی کند؛ زمینه را برای بازگشت ارز به چرخه اقتصادی فراهم کرده است.
منبع: روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری

به گزارش همشهری آنلاین چند شرکت باتری‌ساز مطرح کشور در این نمایشگاه حضور داشتند تا توانایی‌های صادراتی خود را نمایش بگذارند. در حاشیه این نمایشگاه گفت‌وگویی با محمدحسین گل شیرازی مدیر صادرات مجتمع صنعتی سپاهان باتری داشتیم. در این مطلب مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید.

مدیر صادرات مجتمع صنعتی سپاهان باتری در ابتدا با اشاره به هدف توسعه‌ای این مجموعه در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: با توجه به حضور نماینده‌های متعددی از کشورهای قاره آفریقا، کشورهای GCC (کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس مانند کویت، بحرین، عربستان صعودی، عمان، قطر و امارات) و کشورهای حوزه CIS (ارمنستان، ازبکستان، بلاروس، تاجیکستان، روسیه، قرقیزستان و قزاقستان) این شرکت در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای خود در نمایشگاه شرکت کرد.

گل شیرازی افزود: مجتمع صنعتی سپاهان باتری با برندهای مختلفی همچون اوربیتال، سوزوکی، ویوات و... توانسته استانداردها و مجوزهای متعددی همچون EAC(اعلامیه انطباق کشورهای اوراسیا) را اخذ کند و همچنین استانداردهای عملکردی باتری در آب‌وهوای سرد و گرم ICC(جریان استارت در سرما) را نیز پشت سر بگذارد، توسعه بازارهای صادراتی از سردترین تا گرم‌ترین نقاط را در دستور کار خود قرار داده است.

وی در ادامه با تقدیر از عملکرد تیم برگزاری ششمین دوره این نمایشگاه گفت: این مجموعه برای دومین سال پیاپی در این نمایشگاه شرکت کرده است و در سال‌های قبل‌تر نیز به‌صورت غیرمتمرکز حضورداشته است اما این دوره از نمایشگاه صادرات نسبت به دوره‌های قبلی با استقبال پرشکوه‌تری مواجه شد.

مدیر صادرات سپاهان باتری گفت: واحد تحقیق و توسعه کارخانه دائماً در حال به‌روزرسانی سیستم‌ها و تکنولوژی‌های مختلف برای تولید باتری‌های مدرن‌تر است و در پی این تلاش‌ها به تولید انبوه رسیدن باتری‌های 42، 65 و 100 آمپر و همچنین توسعه باتری‌های سولار 100 آمپر بوده است که در بازار با استقبال خوبی روبه‌رو شد. وی افزود همان‌طور که در تبلیغات تلویزیونی و فضای مجازی عنوان می‌شود، باتری‌های تولیدشده در این شرکت در سراسر کشور با دو سال گارانتی تعویض عرضه می‌شوند که این موضوع حداقل در بازار ایران بی‌سابقه است.

کد خبر 848592 برچسب‌ها صادرات باتری نمایشگاه

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم