Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، بر اساس تحقیقات جدید، یک داروی ضد ویروسی تجربی می‌تواند به میزان قابل توجهی سطح ویروس ایجاد کننده کووید-۱۹ و آسیب آن را در ریه‌ها کاهش دهد.

دانشمندان موسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) و دانشگاه پلیموث دریافتند که MK-۴۴۸۲ - که در ابتدا برای درمان آنفلوآنزا ساخته شده بود، در صورت تامین تا ۱۲ ساعت قبل یا ۱۲ ساعت پس از آلودگی به ویروس کرونا موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقاله نشان می‌دهد درمان با MK-۴۴۸۲ می‌تواند احتمال قرار گرفتن در معرض سارس-کووید ۲ را کاهش دهد و ممکن است برای درمان عفونت ایجاد شده با آن، به تنهایی یا در ترکیب با سایر عوامل استفاده شود.

این دارو در حال حاضر تحت آزمایش‌های بالینی انسانی است، اما محققان می‌گویند توانایی آن از طریق استفاده به صورت خوراکی می‌تواند پیشرفت قابل توجهی در مورد دارو‌های ضد ویروسی موجود باشد که برای درمان کووید-۱۹ استفاده می‌شوند. به عنوان مثال رمدسیویر قبلا توسط اداره غذا و داروی آمریکا تایید شده است، اما باید به صورت داخل وریدی ارائه شود، استفاده از آن در درجه اول و در مراحل بعدی بیماری فقط به آزمایش‌های بالینی محدود می‌شود.

این تحقیق در آزمایشگاه‌های راکی کوه، بخشی از انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی NIH در همیلتون، مونتانا انجام شده است و دکتر مایکل جارویس، دانشیار ویروس شناسی و ایمونولوژی در دانشگاه پلیموث و محقق مهمان در NIH، نویسنده ارشد این مطالعه است. او در زمینه تولید واکسن‌هایی که برای جلوگیری از انتقال عفونت از حیوانات به انسان طراحی شده‌اند، مهارت دارد و همچنین در تلاش بوده است تا از فناوری جدید پلتفرم واکسن برای جلوگیری از ظهور مشترک ویروس کرونا میان انسان و حیوان در آینده استفاده کند.

دکتر جارویس در مورد تحقیق فوق می‌گوید: بر خلاف واکسن‌ها، ما واقعا دارو‌های موثر زیادی در برابر ویروس کرونا نداریم. این یک نتیجه جالب است که MK-۴۴۸۲ را به عنوان یک ضد ویروس اضافی علیه سارس-کووید ۲ معرفی کنیم که «مولنوپیراویر» نیز نامیده می‌شود و در آخرین مراحل آزمایش‌های بالینی انسان در بیماران آلوده به ویروس کرونا قرار دارد.

او گفت: اگر داده‌های انسانی نهایی اثر ضد ویروسی مشابهی را نشان دهد، داده‌های حیوانات پیش بالینی ما نشان می‌دهد که این دارو ممکن است برای استفاده به عنوان قرص خوراکی پس از قرار گرفتن در معرض ویروس مناسب باشد، مشابه روش استفاده از تامی فلو برای آنفلوآنزا. من فکر می‌کنم این اقدام کنترل اضافی می‌تواند در همه گیری کنونی واقعا مفید واقع شود.

بیشتر بخوانید 

روسیه اولین داروی ضد کرونا را به ثبت رساند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا داروی ضد کرونا ویروس کرونا ضد ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت

سید علی مرعشی با اشاره به این خبر گفت: به ترتیب بیماری فشار خون، دیابت و بیماری‌های قلبی بیشترین موارد بین زائران بوده است.

وی افزود: هم اکنون در حال معاینات کادر اجرایی هستیم و تمام کمیسیون‌های استانی و کشوری معاینات برگزار شده است.

مرعشی با بیان اینکه زائران ایرانی در صورت مصرف داروی خاص آن را همراه خود بیاورند، اظهارداشت: زائران حتما داروی مصرفی خود را به میزان بیش از مدتی که در حج هستند به همراه خود بیاورند و آن را در دو جای مجزا بگذارند تا در صورت گم شدن بخشی از دارو به بقیه دسترسی داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در ادامه از زائران خواست از آوردن داروهای ممنوعه خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت