Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@21:46:42 GMT

گاي پيرس و مونيکا بلوچي به «حافظه» پيوستند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۹۶۹۰

گاي پيرس و مونيکا بلوچي به «حافظه» پيوستند

خبرگزاری آریا- گای پیرس و مونیکا بلوچی به فیلم اکشن «حافظه» پیوستند تا در کنار لیام نیسن نقش‌آفرینی کنند.
به گزارش آریا، فیلم «حافظه» به کارگردانی مارتین کمبل با بازی گای پیرس، مونیکا بلوچی، هرولد تورس، تاج آتول و ری فیرون ساخته می‌شود.
این بازیگران در کنار لیام نیسن که پیشتر حضورش در این فیلم اکشن اعلام شده بود، نقش‌آفرینی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیسن در این فیلم در نقش یک قاتل حرفه‌ای بازی می‌کند که به خاطر دقت محتاطانه‌اش شهرت دارد. وقتی آلکس از انجام یک کار خودداری می‌کند به هدف افرادی بدل می‌شود که نمی‌خواهند او زنده بماند.
آلکس از ماموران اف‌بی‌آی و جنایت‌کاران سازمان یافته جلوتر است اما ضعف شدید حافظه تمامی اقداماتش را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
در این فیلم نقش مامور اف‌بی‌آی به نام ونسان سرا را گای پیرس بازی می‌کند و تاج آتول هم دیگر مأمور اف‌بی‌آی و همکار وی است. نقش هوگو مارکز عضو سرویس اطلاعاتی مکزیک را نیز تورس ایفا می‌کند. بلوچی نیز ایفاگر نقش یک فرد بانفوذ در زمینه تکنولوژی است که در تحقیقات به این گروه کمک می‌کند.
مارتین کمبل کارگردان این فیلم سازنده «گلدن‌آی» و «کازینو رویال» از مجموعه فیلم‌های جیمز باند است.
«حافظه» با اقتباس از کتاب «پرونده آلزایمر» نوشته جف گیریرتس و نیز فیلم بلژیکی «حافظه یک قاتل» به کارگردانی اریک فن لووی ساخته می‌شود. تولید این فیلم در بلغارستان آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گای پیرس مونیکا بلوچی حافظه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!

نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین می‌تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود.

به گزارش یورونیوز، در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا‌های فرآوری‌شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته‌اند. یکی از یافته‌های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا‌ها اغلب بر حافظه تأثیر می‌گذارند، حتی اگر تنها گهگاهی مصرف شوند.

پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا از خود پرسیدند که با توجه به نتایج تحقیقات پیشین، اگر افراد از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته باشند این شیوه زندگی چه نتایجی را می‌تواند برای آن‌ها در بر داشته باشد؟

برای یافتن پاسخ، یک تیم تحقیقاتی شماری از موش‌ها را از سن ۲۶ تا ۵۶ روزگی تحت رژیم غذایی حاوی غذا‌های پرچرب و شیرین قرار داد.

این بازه سنی برای موش‌ها مشابه دوران نوجوانی در انسان‌ها است؛ زمانی که مغز به طور قابل توجهی در مرحله رشد قرار دارد. گروه دیگری از موش‌های صحرایی در همین سن به جای آن غذای سالم خوردند تا دانشمندان بتوانند تفاوت آن‌ها را بهتر دریابند.

بعد از این بازه زمانی در آزمایش‌های حافظه مشخص شد موش‌هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند، نمی‌توانستند اشیاء جدید را در صحنه‌ای که چند روز قبل کاوش کرده بودند شناسایی کنند. حتی اگر یک شیء آشنا کمی از جای خود تکان خورده بود.

این در حالی بود که گروه دیگر موش‌ها، که از غذای سالم تغذیه کرده بودند، در شناسایی محیط جدید خود مشکلی نداشتند.

اسکات کانوسکی، عصب‌شناس در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در این باره می‌گوید: «آنچه که ما در تحقیقاتمان می‌بینیم این است که اگر موش‌ها با رژیم غذایی ناسالم بزرگ شوند، حافظه شان اختلالات پایدار پیدا می‌کند.»

مشکلات حافظه برای موش‌های گروه اول حتی زمانی که به مدت ۳۰ روز به غذای سالم روی آوردند (یعنی مدت معادل دوره بزرگسالی در انسان‌ها)، ادامه داشت.

آنا هیز، نویسنده ارشد و محقق تغذیه در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، با اشاره به تخریب نقش یک انتقال‌دهنده عصبی کلیدی در مغز حیوانات به نام «استیل کولین» گفت: «سیگنال موسوم به استیل کولین سازوکاری است که به موش‌ها کمک می‌کند تا رویداد‌ها را رمزگذاری کرده و به خاطر بسپارند. این روند مشابه حافظه اپیزودیک در انسان‌ها است که به ما امکان می‌دهد تا رویداد‌های گذشته خود را به خاطر بسپاریم. به نظر می‌رسد که این سیگنال در حیواناتی که با رژیم غذایی چرب و شیرین رشد کرده‌اند، اتفاق نمی‌افتد.»

محققان می‌گویند تطابق دادن کامل نتایج این آزمایش با انسان‌ها دشوار است و باید هنوز تحقیقات بیشتری در این خصوص انجام شود.

دیگر خبرها

  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • دو ملی پوش والیبال به صنعتگران پیوستند
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!