Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:59:20 GMT

کمبود زمین مشکل اصلی سرمایه‌گذاری در قم است

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۳۱۵۵

کمبود زمین مشکل اصلی سرمایه‌گذاری در قم است

سید رضا طباطبایی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: برای رفع بخشی از مشکلات سرمایه‌گذاری در قم مقدمات الحاق ۱۰۰ هکتار زمین به شهرک صنعتی شکوهیه در دستور کار قرار گرفته‌است.

وی افزود: برای حل مشکل کمبود زمین صنعتی در قم رویکرد جدید استان صدور مجوز برای شهرک خصوصی است تا بخشی از مشکلات پیش روی سرمایه گذاری و رونق تولید در این استان برطرف گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری قم گفت: سال گذشته ۶۰ هکتار از اراضی ملی برای سرمایه گذاری به بخش خصوصی واگذار شده که رشد ۱۲درصدی نسبت به سال ۹۸ داشته است.

طباطبایی اظهار داشت: به دلیل اشباع شهرکهای صنعتی تهران و قم همچنان یکی از مهمترین مراکزی است که فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در آن رغبت فراوانی دارند.

وی مساله رونق تولید و ایجاد اشتغال را مورد توجه قرار داد و افزود: در سال ۹۹، حدود ۹۰ واحد صنعتی در قم به بهره برداری رسیده است.

طباطبایی یادآور شد: برای ارتباط مستقیم و بی واسطه تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با استاندار قم،کارت ویژه ملاقات صادر برای این افراد شده و مشکلات و دغدغه های آنها در زمان کمی بررسی و مرتفع می شود.

به گفته وی، سال گذشته چهار طرح صنعتی با سرمایه گذاری با رقم ۲ میلیون ۵۰۰ دلار در این استان به تصویب رسیده که مراحل مقدماتی آن برای آغاز عملیات عمرانی در حال انجام است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری قم ادامه داد: در رابطه با فرصت‌های سرمایه گذاری در قم در بخش صنعتی، گردشگری و صنعتی ۲۴ مجوز بی نام سرمایه گذاری به اعتباری بیش از ۱۴۶ میلیارد ریال و اشتغال ۵۹۸ تن احصا شده‌است.

طباطبایی عنوان کرد: سال گذشته ۴۶ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در این استان برگزار شده که حاصل آن ۳۷۹ مصوبه بوده که ۷۰ درصد از آنها اجرا شده و بقیه این مصوبات نیز درحال پیگیری است.

به گفته وی، پارسال ۱۵۷ واحد ایجابی در این استان با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار و ۲۶ میلیارد ریالی و اشتغال ۳ هزار ۳۳۱ نفری به مرحله بهره برداری رسیده‌است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری قم ادامه داد: سال ۹۹ طرح توسعه صنعتی در ۱۱۰ واحد با سرمایه گذاری ۱۲ هزار و ۳۱۴ میلیارد ریالی و با اشتغال هزار و ۸۹۴ نفر اجرا شده‌است.

طباطبایی اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۹، ۲۷ طرح جهش تولید ب اعتبار ارزی ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار با هدف اشتغال زایی برای ۲۳ هزار و ۳۳۷ نفر با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی در حال انجام است.

وی با اشاره به برخی نشانه های رشد اشتغال در قم یادآور شد: تعداد بیمه شدگان اجباری قم از ۱۳۹ هزار نفر در اسفندماه سال ۹۸ به بیش از ۱۴۱ نفر در دی ماه ۹۹ رسیده و تعداد مقرری بگیران نیز از ۲ هزار ۳۰۰ تن در همین مدت به ۲ هزار و ۱۰۰ تن در پایان اسفندماه سال ۹۹ کاهش یافته است.

به باور وی، نرخ بیکاری قم در پاییز سال گذشته به ۸ درصد رسیده که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ حدود درصد کاهش داشته است.

سند اشتغال قم محقق شد

وی اظهار داشت: سند اشتغال و رونق تولید قم سال گذشته با هدف گذاری ایجاد ۱۳ هزار و ۷۶۰ شغل جدید و با مشخص کردن سهم ۲۵ دستگاه اجرایی در تحقق آن با سرمایه گذاری ۴۵ هزار و ۸۷۵ میلیارد ریال آغاز شد که تا پایان سال ۹۹ اشتغال مورد انتظار محقق شد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری قم با بیان اینکه قم در جذب تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته رتبه اول را بدست آورده است، عنوان کرد: برای حمایت از مشاغل خانگی از ۶۸۱ طرحی که به بانکهای عامل معرفی شده بود ۵۰۲ پرونده واجد دریافت تسهیلات شناسایی شده است.

طباطبایی روند جذب و پرداخت تسهیلات قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق عشایری و روستایی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این بخش ۸۷۲ طرح به بانکهای عامل معرفی شده که از این بین برای ۲ هزار و ۳۷۵ اشتغال طی ۴ سال گذشته به وجود آمده است.

به گفته وی، هم اکنون صندوق کارآفرینی امید آمادگی پرداخت ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات با سود ۴ درصد به طرح های واجد شرایط برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری قم را دارا است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، عنوان کرد: با تفاهم نامه مشترک با ستاد اجرایی فرمان امام، مجموع بزرگ تولید چادر مشکی تا ۴ سال آینده در این استان به بهره برداری خواهد رسید.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده‌است.

برچسب‌ها سلفچگان قم اشتغال زایی محمودآباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلفچگان قم اشتغال زایی سلفچگان قم اشتغال زایی محمودآباد اخبار کنکور سرمایه گذاری سرمایه گذاری سال گذشته ۲ هزار سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار تیمور حسینی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در تمام دنیا برای کلان شهرها و استان‌هایی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، برنامه‌های فوری را اجرا می‌شود. از نظر من اگر بتوانیم طی مدت ۱۰ سال طرح جایگزینی خودروهای هیبریدی و برقی را در استان‌های درگیر با آلودگی هوا اجرا کنیم، به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون‌شهری افزود: این کار بر اساس تبادل اطلاعات مدیریت شهری و پلیس اجرا شده است و مطابق با آن پس از استعلام از سرور اجرایی پلیس مشخص خواهد خودروی مورد نظر برای حمل این محموله مجوزهای لازم را دریافت کرده است یا خیر؟، اگر فعالیت خودرو بدون مجوز باشد مطابق با جدول جرایم با آن برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا پیرامون تأثیر مثبت ثبت تخلف ناوگان‌های باری خاطر نشان کرد: هر کاری که در آن نظارت و کنترل وجود داشته باشد، در نهایت به نظم منجر می‌شود، چراکه برای آن آئین‌نامه و دستورالعمل وجود دارد. اگر اقدامی براساس آئین‌نامه باشد و برای آن ضمانت اجرا در نظر گرفته شود می‌تواند افراد را به سمت رعایت ملاحظات سوق دهد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار حسینی اضافه کرد: سامانه‌های ثابت به دلایل مختلف از جمله حمایت نشدن به موقع از پیمانکاران با یک وقفه جدی مواجه شد، اما می‌توان با استفاده از تجهیزات دستی، قدرت مانور بالا و سرمایه‌گذاری روی واحدهای کوچک این مسائل را بهبود بخشید.

کد خبر 749705

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد