Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «احد آزادیخواه» روز یکشنبه با اشاره به فعالیت های شاخص این ۲ شرکت در زمینه تامین نیازهای کشور برای مقابله با ویروس کرونا، افزود: متاسفانه برخی از جریان‌ها با سوء استفاده از نهادهای انقلابی به دنبال ایجاد تشنج، شایعه‌پراکنی و تهمت‌هایی مبنی بر عرضه آزاد و خارج از ضابطه محصولات تولیدی این ۲ شهرکت هستند، بدون اینکه حتی یک برگ سند مبنی بر تخلف مطرح شده را برای ارایه در اختیار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: کار فاخری که به همت کارکنان این ۲ شرکت در حوزه اقتصاد مقاومتی طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب رقم خورد و سال گذشته با تولید ۸.۵ میلیارد عدد پارچه ماسک (اسپان باند و ملت‌بلون) در کشور، ولایت‌مداری خود را ثابت کرده اند، که البته برخی جریان‌ها با اتهام و افتراهای بی‌اساس قصد گذاشتن چوب لای چرخ تولید را دارند.

رییس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه شرکت‌های بافتینه و بافتسان ۹۶ درصد پارچه ماسک را در کشور تولید می‌کنند، افزود: کارگران این ۲ شرکت توانستند با تلاش شبانه‌روزی صادقانه و بدون هیچگونه انحراف، بالغ بر ۹۶ درصد تولید پارچه ماسک (اسپان باند و ملت بلون)، گان و دیگر تجهیزات پزشکی کشور را تهیه و در اختیار تولیدکنندگان ماسک قرار دهند.

وی ادامه داد: این ۲ واحد به اندازه ۸.۵ میلیارد عدد پارچه ماسک تولید و به قیمت ۱۲۵ تومان در اختیار واحدهای تولیدی قرار دادند.

نماینده مردم ملایر در مجلس یازدهم با بیان اینکه اقدام این ۲ شرکت تولیدی حدود ۶.۵ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در کشور به همراه داشته است، تاکید کرد: اگر در اوایل شیوع ویروس کرونا کمبود ماسک در کشور وجود داشت، امروز ذره‌ای با کمبود مواجه نیستیم و به وفور در بازار و حتی در کوچکترین سوپرمارکت‌های کشور نیز یافت می‌شود.

حجت الاسلام آزادیخواه گفت: مهمترین ابزار پیشگیری از شیوع ویروس کرونا همین ماسکی است که در ملایر تولید می‌شود و باید برند جهانی شماره ۳ ملایر را پس از «مبلمان و انگور» به نام «جهان شهر تولید پارچه ماسک» نام‌گذاری کرد.

وی با اشاره به اشتغال بیش از ۵۰۰ کارگر در شرکت‌های بافتینه و بافتسان ملایر، تاکید کرد: در شرایطی که رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها» نام‌گذاری کرده‌اند، نباید به جای حمایت از تولید، به جفا علیه تولیدکنندگان سخن بگوییم.

به گزارش ایرنا، گروه صنعتی بافتینه و بافتسان ملایر در استان همدان از سال ۶۵ به اشکال مختلف توانسته سهم خود را در حوزه صنعت و اقتصاد ایران ایفا کند و با اتکا به پیشینه صنعتی ۳۴ ساله خود، در کنار برخورداری از تجربه مدیریتی و سرمایه‌گذاری کارآمد و خلاق، بارها ماموریت خود را در رشد و توسعه اقتصادی کشور به اثبات رسانده و در نبرد با کرونا در خط مقدم ایستاد و حدود ۹۶ درصد از پارچه ماسک مورد نیاز کشور را تولید کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها ویروس کرونا رونق تولید صنعت و معدن و تجارت همدان جهش تولید ملایر احد آزادیخواه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها ویروس کرونا رونق تولید صنعت و معدن و تجارت همدان جهش تولید ملایر احد آزادیخواه اخبار کنکور ویروس کرونا پارچه ماسک ۲ شرکت ۵ میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​

تین نیوز

شرکت آمریکایی تسلا سه شنبه شب پیش بینی های بد سرمایه گذاران را تأیید و اعلام کرد که فروش سه ماهه این سازنده خودروهای برقی ۹ درصد و سود تعدیل شده آن ۴۸ درصد کاهش یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مارکت واچ، شرکت آمریکایی تسلا سه شنبه شب پیش بینی های بد سرمایه گذاران را تأیید و اعلام کرد که فروش سه ماهه این سازنده خودروهای برقی 9 درصد و سود تعدیل شده آن 48 درصد کاهش یافته است.

تسلا در سه ماهه اول سال جاری میلادی  1.13 میلیارد دلار یا 34 سنت به ازای هر سهم درآمد داشت، در حالی که در سه ماهه اول سال 2023، 2.2 میلیارد دلار یا 73 سنت به ازای هر سهم درآمد داشت.

بر اساس این گزارش، فروش تسلا در دوره سه ماهه اول سال جاری میلادی کاهش یافت و به 21.3 میلیارد دلار رسید.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی فکت ست FactSet پیش بینی کردند که این سازنده خودروهای الکتریکی درآمد تعدیل شده 49 سنت در هر سهم از فروش 22.2 میلیارد دلاری را گزارش کند.

اگرچه سرمایه گذاران تسلا خود را برای اخبار بد آماده کرده بودند، اما سهام این شرکت بیش از 7 درصد رشد کرد.

تسلا در نامه ای به سهامداران ابراز اطمینان کرد که خودروهای جهان در آینده نه تنها برقی بلکه خودران و بدون راننده خواهند بود.

در این نامه آمده است: ما معتقدیم که خودران شدن خودروها در مقیاس وسیع تنها با داده های میلیون ها وسیله نقلیه و یک خوشه آموزشی عظیم هوش مصنوعی امکان پذیر است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • سال گذشته تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود
  • آغاز مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد