Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: این اداره کل در سال گذشته 114 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال پرداخت کرد که میزان جذب اعتبارات نسبت به سال پیش از آن 76 درصد افزایش داشته است.
فرگل صحاف در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با پرداخت این تسهیلات سه هزار و 400 نفر بازتوان شده اند که از این تعداد 2 هزار و 167 نفر به واسطه اجرای طرح های شهری و یک هزار و 233 نفر نیز با اجرای طرح های روستایی بازتوان شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 15 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای 610 نفر جهت ایجاد و یا توسعه مشاغل روستایی و 12 میلیارد تومان به بنگاه های آسیب دیده از کرونا پرداخت شد که موجب تثبیت شغلی 910 نفر شد.
صحاف گفت: برای 220 مددجو اعتباری نزدیک به هفت میلیارد تومان حق بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه 75 هزار مستمری بگیر و دریافت کننده کمک هزینه معیشت در استان وجود دارد، اظهار کرد: مشارکت های مردمی نقدی، غیر نقدی و خدماتی خیران در سال گذشته 110 میلیارد تومان بود .
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به کمک پنج هزار و 545 خیر به این اداره کل، گفت: توانسته ایم با همراهی خیران برای 14 هزار و 700 نفر از معلولان استان خدمات کمکی مختلف ارایه دهیم.
وی افزود: در راستای توسعه مراکز غیردولتی در سال گذشته 166 مراکز مثبت زندگی در سطح استان افتتاح شد که 22 وظیفه در سطح یک برای گروههای هدف تحت پوشش به صورت رایگان خدمات ارایه می دهند.
صحاف ادامه داد: از لحاظ تعداد مراکز مثبت زندگی آذربایجان شرقی رتبه پنجم کشوری و از نظر تعداد بازدیدهای حضوری نیز رتبه سوم کشوری را دارا هستیم.
وی با اشاره به خدمات ارایه شده در حوزه توانبخشی نیز اظهار کرد: 85 مرکز روزانه توانبخشی در استان برای سه هزار و 917 نفر خدمات ارایه می دهد که از این تعداد 23 مرکز ذهنی، 12 مرکز جسمی و حرکتی، 9 مرکز روزانه سالمندان، 12 مرکز حرفه آموزی، 10 کارگاه تولیدی و حمایتی، 6 مرکز شنوایی، یک مرکز روزانه روانی، یک مرکز چند معلولیتی ، یک مرکز ضایع نخایی، پنج مرکز اوتیسم، یک مرکز بینایی و سه مرکز پشتیبانی شغلی است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجا شرقی با اشاره به اقدامات این اداره کل در حوزه تامین وسایل کمک توانبخشی ، گفت: 28 هزار و 568 قلم وسایل توان بخشی با پنج میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار در سال گذشته تهیه کردیم.
وی افزود: برای تامین ارتز و پروتز مددجویان نیز 960 میلیون تومان برای 620 توان خواه و همچنین 234 میلیون تومان نیز برای 78 توان خواه جهت کاشت حلزون هزینه شده است.
صحاف با اشاره به اینکه 41 مرکز توانبخشی شبانه در استان فعالیت می کنند، گفت: در این مراکز برای 2 هزار و 191 نفر خدمات ارایه می شود که از مجموع این مراکز 2 مرکز ذهنی زیر 14 سال، 15 مرکز ذهنی بالای 14 سال، هفت مرکز روانی، 9 مرکز سالمند، یک مرکز جسمی حرکتی، پنج خانه کوچک معلولان ذهنی، یک مرکز نگهداری موقت اوتیسم و یک خانه موقت کودکان دارای مشکل روانی مزمن می باشد.
وی ادامه داد: 346 نفر معلول تحت پوشش 9 مرکز توان بخشی مراقبت در منزل می باشند و همچنین 11 مرکز ویزیت در منزل در استان فعال است که برای 680 نفر خدمت ارایه می دهند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی اظهار کرد: سه هزار و 951 نفر دانش آموز و 551 نفر دانشجوی معلول در استان وجود دارد که از نظر هزینه های تحصیل حمایت می شوند.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی پنجمین استان از لحاظ جمعیت سالمندی در کشور است، ادامه داد: 13 هزار نفر معلول سالمند بالای 60 سال در استان وجود دارد و 26 هزار و 500 نفر بالای 60 سال تحت پوشش این اداره کل بوده و برای 13 هزار نفر بالای 60 سال مستمری پرداخت می شود و 13 هزار سالمند نیز خدمات غیرمستمر دریافت می کنند.
صحاف اضافه کرد: از مجموع سالمندان تحت حمایت این اداره کل فقط 390 در مراکز سالمندان نگهداری می شوند و بقیه تحت حمایت خانواده هستند.
وی افزود: برای 432 معلولین تحت پوشش این اداره کل جهت مناسب سازی منزل کمک شده و 55 مورد نیز برای مناسب سازری خودرو معلولان کمک شده است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه پیشگیری از معلولیت ها مهم ترین برنامه های بهزیستی است، گفت: در سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی 66.5 درصد کودکان سه تا 6 سال شناسایی و غربالگری و سه هزار و 200 کودک درمان شدند.
وی اضافه کرد: از سال 1384 برنامه غربالگری تشخیص و مداخله به هنگام شنوایی در نوزادان و شیرخواران در تمامی بیمارستان های استان انجام می شود که تا کنون 50 هزار و 152 نوزاد شناسایی و 189 کودک توانبخشی شده اند.
صحاف با اشاره به برنامه های این اداره کل در حوزه پیشگیری از اختلالات ژنتیکی و تامین بخشی از هزینه های آزمایش های ژنتیک، گفت: در این راستا از 6 هزار و 363 مورد با اعتبار حدود سه میلیارد تومان حمایت شده که خدمت گیرندگان از خدمات مشاوره ای و ژنتیک در سال گذشته نسبت به سال 98 رشد 63 درصدی داشته است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل بهزیستی استان در حوزه پیشگیری از اعتیاد ، افزود: 57 مرکز درمان و بازتوانی در استان وجود دارد که سال گذشته با توجه به شرایط کرونایی با نصف ظرفیت فعالیت کردند و به 17 هزار معتاد خدمات ارایه شد.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی اضافه کرد: 54 مرکز درمان اعتیاد در استان وجود دارد که 16 هزار و 967 نفر توسط این مراکز درمان شدند و 2 هزار و 124 نفر نیز از 15مرکز کاهش آسیب خدمات دریافت کردند.
وی با اشاره به فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان گفت: 47 نفر توسط این مرکز توانمندسازی شده و 76 نفر نیز توسط مرکز جامع درمان و بازتوانی نیز بازتوان شدند.
صحاف با اشاره به ارایه خدمات مشاوره و امور روانشناختی توسط بهزیستی گفت: 20 مرکز دولتی و 146 مرکز غیردولتی در این زمینه فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: سال گذشته حدود 62 هزار نفر با خط 1400 تماس گرفته و مشاور تلفنی شدند، 35 هزار و 624 نفر مراجعه حضوری داشته اند و برای هشت هزار و 196 نفر آموزش پیش از ازدواج ، برای 10 هزار و 651 نفر آموزش زوجین در پنج سال اول زندگی مشترک ، برای 10 هزار و 416 نفر آموزش مهارت های زندگی ارایه شده است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات این اداره کل در حوزه توانمندسازی خانواده و زنان، خاطرنشان کرد: برای 19 هزار و 427 زن سرپرست خانواد مستمری پرداخت می شود و 2 هزار و 624 نفر نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
وی ادامه داد: یک هزار و 760 خانوار دارای چند قلو با سه هزار و 739 قل در استان تحت پوشش بهزیستی هستند.
صحاف اضافه کرد: برای 250 زن سرپرست خانواده تحت پوشش این اداره کل سرمایه کار و آماده سازی شغلی ارایه شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی استان وجود اداره کل میلیارد تومان سال گذشته خدمات ارایه مرکز توان سه هزار تحت پوشش ارایه شد یک مرکز نفر نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، میثم معافی درجلسه بررسی اعتبارات تسهیلات اشتغال از منابع جز۳ تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲  با اشاره به اهمیت منابع جز ۳ بند ب تبصره ۱۸ در رفع مشکلات تامین مالی کسب و کار‌های خرد و متوسط افزود: در سال گذشته سهم امداد در جز۳ بند (ب) تبصره ۱۸، سیصد و چهل میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان به کمیته امداد استان مازندران تخصیص یافته است که تاکنون ۲۳۲ میلیارد تومان توسط بانک‌های عامل تسهیلات اشتغال به ۱۹۵۲ مددجو و نیازمند پرداخت شده است.

معافی با بیان اینکه مازندران در جذب اعتبارات جز۳ در کشور رتبه‌های برتر را کسب کرده است ازهمکاری بانک‌های مهر ایران، سپه، کشاورزی، ملی واقتصاد نوین در اعطا تسهیلات اشغال به مددجویان و نیازمندان تشکر و قدردانی کرد.

مدیر کل کمیته امداد مازندران گفت: تسهیلات پرداختی در اجرای طرح‌های اشتغال در بخش‌های دامپروری، کشاورزی، خدماتی، صنفی، صنعتی، صنایع دستی و... بوده است.

خاطر نشان می‌شود دراین جلسه بانک‌های عامل جهت تسریع در فرایند پرداخت تسهیلات و جذب کل اعتبارات تخصیصی قول مساعد دادند.

یادآور می شود، جلسه بررسی اعتبارات تسهیلات اشتغال از منابع جز۳ و ۴بند (ب) تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان مازندران سید اسماعیل هاشمی، نمایندگان استانداری، اداره تعاون کارو رفاه اجتماعی، مدیریت برنامه ریزی و بانک‌های عامل برگزار شد.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در آذربایجان شرقی
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران