Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدان پناه شنبه شب در گفتگو با خبرنگاران، افزود: ظرفیت و زیرساخت درمانی هر استانی محدود بوده و استان ما نیز از استان‌های پیشرفته کشور نیست.

وی با بیان اینکه استان ظرفیت درمانی محدودی دارد، تصریح کرد: با توجه به غیر قابل پیش‌بینی بودن بیماری، مردم باید همراه بوده و با بی توجهی به رعایت پروتکل‌ها اتفاقات ناگواری را تجربه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدان پناه با اشاره به اینکه ۷۵۰ تخت برای بیماران کرونایی استان در نظر گرفته شده است گفت: از این تعداد ۵۵۰ تخت پر شده و امید است که با همکاری مردم نیازی به فعال سازی تخت‌های بیشتر نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه با افزایش شمار مبتلایان به کرونا حدود ۲۰ درصد از این مبتلایان نیاز به خدمات بیمارستانی دارند، افزود: افزایش تعداد بیماران بستری منجر به افزایش تعداد مرگ و میر ناشی از بیماری می‌شود.

یزدان پناه گفت: همچنین مقرر شده از این به بعد بیماران مبتلا به کرونا که مشکل تنفسی و کاهش اکسیژن خون ندارند به شکل سرپایی درمان و بنا به تشخیص پزشک داروی رمدسیویر دریافت کنند تا نیازی به بستری نباشد.

یزدان پناه گفت: بزرگترین مشکل استان در بحران کرونا، برگزاری تجمعات شادی و عزا بوده و بر اساس مصوبه ستاد کرونای استان، تمام مراسمات عزاداری با تعداد مشخص برگزار و تشییع جنازه‌ها حداکثر با ۳۰ نفر و در ساعت ۷ الی ۱۰ صبح انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه سرپیچی از این قانون منجر به برخورد جدی و معرفی به مراجع قانونی خواهد بود، ابراز داشت: تجمع و دورهمی عامل اصلی انتشار بیماری در استان بوده و از مردم خواهش می‌کنیم ارتباطات خود را به صورت مجازی و تلفنی برقرار کرده و به هیچ وجه در تجمعات شرکت نکنند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به ورود استان به پیک، تصریح کرد: نیمه اسفند ماه سال ۱۳۹۹ وارد چرخه افزایشی مبتلایان به کرونا شدیم و پیک دوم در استان شروع شد.

وی افزود: این روند افزایشی در همه کشور دیده می‌شود اما استان ما به مراتب زودتر از سایر استان‌ها وارده پیک شده و امیدواریم با مساعدت مردم بتوانیم طی هفته‌های آینده از این پیک به سلامت عبور کرده و روند نزولی را در پیش داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به توزیع ۵۶۰۰ دوز واکسن کرونا در استان، گفت: از فردا تزریق این واکسن برای کادر بهداشت و درمان دانشگاه، کادر بهداشت و درمان مراکز خصوصی، جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد و نیروهای اورژانس شروع خواهد شد.

کد خبر 5191514

منبع: مهر

کلیدواژه: پرویز یزدان پناه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ویروس کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا ماه مبارك رمضان آمار کرونا ماه رمضان ۱۴۰۰ کرمانشاه بوشهر اردبیل محدودیت های کرونایی انتخابات 1400 انتخابات شورای شهر و روستا ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا اراک یزدان پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش

هر روز تعداد بیشتری از زائران خانه خدا وارد سرزمین عربستان می‌شوند و سعودی‌ها از تکنولوژی‌ها و امکاناتی که برای مسافران خود فراهم کرده‌اند گزارش می‌دهند؛ با این حال تا همین ۷۰ سال قبل، مراسم حج شکل دیگری داشت.

 در آن روز‌ها سفر هوایی تجاری هنوز در مراحل اولیه خود بود و به اندازه امروز در دسترس نبود، بنابراین، بسیاری از زائران از طریق قایق یا کشتی به مکه سفر می‌کردند. کسانی که توانایی مالی داشتند، سفر خود را با هواپیما‌های کوچک از کشور‌های مجاور آغاز می‌کردند.

با این حال، مناظر داخلی عربستان با آنچه امروز از خود نمایش می‌دهد بسیار متفاوت بود، اینها تصاویری از حج شهریور ماه ۱۳۳۲ هجری شمسی است که در مجله قدیمی نشنال جئوگرافیک منتشر شده است:

حاجیان متمول با هواپیما وارد عربستان می‌شدند

کشتی وسیله‌ای رایج برای سفر به مکه بود

اکثر مردم، اما از اتوبوس استفاده می‌کردند

شهر مکه در سال ۱۳۳۲ شمسی هم رونق خاص خود را داشته است

خیابان‌های شهر در طول مراسم حج همیشه شلوغ بودند

ورودی حرم مقدس متاثر از معماری عثمانی بود

محوطه حرم در آن ایام تنها از کعبه و منطقه مطاف تشکیل شده بود

در آن ایام حاجیان می‌توانستند وارد کعبه شوند

مطاف آنقدر شلوغ نبود که زائران به دشواری بیفتند

بازار‌های اطراف حرم هم بسیار ساده بودند

فروشنده‌ها برای در امان ماندن از آفتاب چتر داشتند

جمرات ستون‌های کوچکی بودند که به عنوان نماد شیطان سنگسار می‌شدند

حاجیان برای انتخاب قربانیان روز عید خود به صحرا می‌رفتند

در صحرای عرفات چادر‌هایی ساده و در کنار کوه عرفه برپا می‌شد.

نماز در میان کاروان‌های مقیم صحرا برگزار می‌شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # عربستان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • (عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت