Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیسی گفت: امیدواریم در تیر ماه، ۲ واکسن تولید داخل در سبد واکسیناسیون عمومی قرار گیرد.

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونادر حاشیه شصت و پنجمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: امروز بحث‌های مختلفی در جلسه مطرح شد اما محور این بحث‌ها بررسی وضعیت ایران و دنیا بود و بویژه مباحث مهمی پیرامون واکسن شکل گرفت و مروری بر میزان واکسیناسیون و تولید و وارادت آن داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی بیان کرد: همه با نگاه به اطرافیانمان می‌بینیم که یک یا دو نفر به بیماری کرونا مبتلا هستند و این نشان دهنده بالا بودن سرعت گسترش بیماری است باید و مراقبت‌های شدیدی صورت گیرد. همانطور که می‌دانید محدودیت‌ها تا آخر این هفته تمدید شد و نیاز است در شهرهای قرمز و نارنجی نکات بهداشتی به دقت رعایت شود.

علی رغم اعمال محدودیت‌ها، در بسیاری از شهر‌ها و استان‌ها دستورالعمل‌ها رعایت نمی‌شود اگرچه نسبت به دو هفته پیش شرایط بهتر شده است اما خیلی راضی کننده نیست و میانگین رعایت دستورالعمل‌ها در کشور ۵۸/۵ درصد است و دستگاه‌های مسئول باید رصد کنند و با متخلفان برخورد قاطعانه کنند و دستگاه‌های دولتی باید مسئولانه عمل کنند و به پای کار بیایند.
در شهر‌های قرمز ۷۱ درصد نقض تردد داریم

رئیسی گفت: در شهر‌های قرمز ۷۱ درصد نقض تردد داریم که مربوط به ۶ استان‌ اصفهان، البرز، همدان، فارس، همدان و آذربایجان شرقی است و مردم این استان ها باید نکات را رعایت کنند و از سایر استان ها به این ۶ استان ورود صورت گرفته است.

وی افزود: ۷۳ درصد نقض ترددها در شهر‌های نارنجی مربوط به استان‌های اصفهان، البرز، فارس، همدان، مازندران و خوزستان است.۶۶ درصد نقض تردد شبانه در ۶ استان تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، گیلان و فارس است.

وی بیان کرد: ۳۸ درصد مسافران وارد شده و ۴۴ درصد مسافران خارج شده اتباع خارجی بودند و ۶ استان در اعمال محدودیت‌ها و قانون خوب عمل کردند و ۷۰ درصد اعمال قانون و اجرای محدودیت ها شامل تذکر‌ها و پلمب‌ها مربوط به ۶ استان خوزستان، مرکزی، یزد، آذربایجان شرقی، لرستان و گیلان بوده است.
رنگبندی شهرها دوشنبه بروزرسانی می‌شود

رئیسی گفت: در حال حاضر ۲۵۷ شهر قرمز، ۱۲۹ شهر نارنجی، ۵۱ شهر زرد، ۱۱ شهر آبی داریم که این آمار دوشنبه بروزرسانی می‌شود.

وی بیان کرد: در شرایط فعلی هیچ راهی جز رعایت دقیق دستورالعمل‌ها نداریم و برگزاری مهمانی، دورهمی‌ها و تجمع در فضا‌های سربسته بسیار خطرناک است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: امسال به دلیل شرایط کرونایی نمی توان افطاری دادن را به شرایط کل عادی انجام داد و اگر مردم می‌خواهند افطاری بدهند، به صورت بیرون‌بر باشد و به صورت خشک تحویل نیازمندان داده شود.
آخرین خبرها از واکسن‌های ایرانی کرونا

وی افزود: خوشبختانه تولید داخلی واکسن به مراحل خوبی رسیده است. واکسن شفافارمد یا همان واکسن کووایران برکت در آستانه ورود به فاز سوم قرار دارد و اگر فاز سوم با موفقیت به اتمام برسد ما می‌توانیم دیگر از این شرکت‌ها واکسیناسیون را به طور کامل دریافت کنیم و واکسیناسیون سریع را انجام دهیم.

رئیسی ادامه داد: واکسن موسسه رازی در آستانه ورود به فاز دو است و واکسنی که وزارت دفاع به اسم «میلاد دارو نور» تولید می‌کند در آستانه ورود به فاز دوم است. همچنین واکسن تولید مشترک انستیتو پاستور با کوبا در آستانه ورود به فاز سه است. واکسن سیناژن هم در مرحله اخذ تاییدیه کمیته بالینی است‌. این خبر خوبی است که نشان دهنده مراحل امیدوار کننده واکسن تولید داخل است و اگر سازمان غذا و دارو تاییدیه لازم را بر اساس کارآزمایی بالینی بدهد. امیدواریم حداقل یک یا دو واکسن ساز از تیرماه به صورت انبوه واکسن در اختیار ما قرار بدهند.
واردات حدود ۱.۹ میلیون دوز واکسن کرونا به ایران

وی با اشاره به آمار واکسن‌های وارداتی به ایران گفت: تاکنون حدود ۴۲۰ هزار دوز واکسن از روسیه، ۶۵۰ هزار دوز از کشور چین، ۱۲۵ هزار دوز از هندوستان دریافت کردیم که البته قرار بود ما از این کشور ۵۰۰ هزار دوز واکسن بگیریم که تاکنون ۱۲۵ هزار دز تحویل داده شده است‌ و از کشور کره جنوبی حدود ۷۰۰ هزار دوز واکسن واکسن آسترازنکا تحویل گرفتیم و در مجموع یک میلیون و ۸۹۵ هزار دز واکسن در اختیار ما قرار گرفته است.
پایان واکسیناسیون فاز اول کرونا تا ۱۰ روز آینده

رئیسی گفت: چون واکسن‌ها دو دزی تزریق می‌شود تاکنون واکسیناسیون قریب به ۵۰۰ هزار نفر را انجام داده ایم و امیدواریم ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده واکسیناسیون فاز اول شامل کادر بهداشت و درمان، گروهی از بیماران صعب‌العلاج، بیماران سرطانی و افراد در خانه سالمندان را بتوانیم به اتمام برسانیم و از اواسط اردیبهشت ماه وارد فاز دوم واکسیناسیون شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آستانه ورود به فاز محدودیت ها دوز واکسن رئیسی گفت استان ها درصد نقض هزار دوز واکسن ها ۶ استان شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۴۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند