Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری این روزنامه انگلیسی، ایالت میشیگان  که دارای قوی ترین مقررات بهداشتی در آمریکاست، روز جمعه برای دومین بار شاهد افزایش شمار مبتلایان بود.

در حالی که واکسیناسیون کووید-۱۹ در آمریکا بسیاری از کشورهای دیگر را تحت الشعاع قرار داده، تعداد قابل توجهی از شهرها و ایالت های این کشور همچنان شاهد گسترش ویروس کرونا هرچند با شدت و حدت کمتر نسبت به پیش از واکسیناسیون هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افزایش در حالی است که ایالات دیگر محدودیت های بهداشتی اعمال شده به دلیل همه گیری را کاهش داده اند.  

براساس گزارش نیویورک تایمز، از ۱۶ آوریل (۲۷ فروردین)، آمریکا روزانه و به طور متوسط شاهد ابتلای ۷۰ هزار و ۱۱۷ مورد جدید بوده است که این میزان رشد هشت درصدی را ​​نسبت به ۱۴ روز قبل نشان می دهد. علاوه بر این بستری شدن بیماران کرونایی هم در بیمارستان ها ۹ درصد بیشتر شده است.

در گزارشی که سی ان ان به تازگی براساس داده های دانشگاه جان هاپکینز ارائه داده است، در دستکم ۲۱ ایالت افزایش ۱۰ درصدی موارد ابتلا به ویروس کرونا رخ داده است، هرچند مرگ و میر در این مدت ۱۲ درصد کاهش یافته است.

گزارش ها نشان می دهد، ایالت میشیگان از روز جمعه تاکنون شاهد ابتلای هشت هزار و ۹۵۵ مورد جدید بوده  که این میزان دومین رکورد شمار ابتلا از زمان آغاز همه گیری ویروس کرونا در مارس سال ۲۰۲۰ (اسفند ۹۸) بوده است. میشیگان تاکنون ۷۷۹هزار و۷۷۷ مورد مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۶ هزار و ۷۷۱ مورد مرگ تائید شده را ثبت کرده است.   

گزارش ها از مریلند هم نشان می دهد شمار مبتلایان و بستری شدگان در حال افزایش است. با اینکه شواهد و داده ها نشانگر کاهش شمار مبتلایان و مرگ و میر نسبت به ژانویه (پس از تعطیلات کریسمس) است، اما گفته می شود نرخ ابتلا به کووید-۱۹ در بالتیمور به عنوان مهمترین شهر این ایالت  رشد صعودی دارد.

فرماندار واشنگتن هم روز پنجشنبه هشدار داد که این ایالت با داشتن روزانه یک هزار مبتلا در حال ورود به موج چهارم بیماری است. این در حالی است که در ماه فوریه و در پی فروکش کردن موج سوم پس از تعطیلات کریسمس، شمار مبتلایان روزانه به ۷۰۰ نفر رسید بود.

ایالات متحده که از زمان اعلام همه گیری کرونا رتبه نخست شمار مبتلایان و مرگ و میر را داشته اکنون با بیش از ۳۲ میلیون و ۳۷۰ هزار مبتلا و بالغ بر ۵۷۰ هزار درگذشته همچنان در جایگاه اول قرار دارد.  

«جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده پیشتر وعده داده بود با توجه به روند واکسیناسیون وضعیت کشور تا روز استقلال آمریکا ( ۴ ژوئیه و ۱۳ تیر ) به حالت عادی باز می گردد. تاکنون در این کشور که بالغ بر ۳۳۱ میلیون جمعیت دارد، نزدیک به ۸۱ میلیون نفر هر دو دوز واکسن را دریافت کرده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا اخبار کنکور شمار مبتلایان ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا سقوط کرد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت طلا در بازار جهانی با کاهش ۲.۵ درصدی، به زیر کانال ۲ هزار و ۳۴۰ دلار رفت.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی روند نزولی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا

بر همین اساس، قیمت اونس طلا افت ۶۰دلاری را تجربه کرد و در بازار جهانی ۲ هزار و ۳۳۰ دلار قیمت خورد.

کاهش قیمت طلا از اولین معاملات روز دوشنبه آغاز شد و بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی یک هفته گذشته اونس طلا ۴۳ دلار کاهش داشته است. اما همچنان عملکرد یک ماهه بازار، افزایش ۱۷۷ دلاری طلا را نشان می‌دهد.

براساس گزارش بلومبرگ، قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در آسیا به‌دنبال آرام شدن تنش‌های ژئوپولیتیکی در خاورمیانه و تعدیل شدن تقاضا برای این فلز گرانبها به عنوان یک پشتوانه ایمن کاهش یافته است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که می‌تواند دورنمای سیاست پولی این کشور را مشخص کند.

پیش بینی می‌شود شاخص هزینه‌کرد فردی در آمریکا ۲.۶ درصد در ماه گذشته میلادی افزایش یافته باشد، در حالی که در فوریه برابر با ۲.۵ درصد بود. بدین ترتیب احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته که می‌تواند قیمت طلا را تحت تاثیر قرار دهد.

افزایش نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228116 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • قیمت طلا سقوط کرد