Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: مطابق معمول سال‌های قبل ملخ‌های مراکشی به زمین‌های کشاورزی و باغی استان یورش برده و ۱۷ هزار هکتار از اراضی ما را درگیر خود کرده‌اند. - اخبار استانها -

قدرت‌الله مهدیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از حمله ملخ‌ها به اراضی کشاورزی استان خبر داد و اظهار داشت:‌ مطابق معمول سال‌های قبل ملخ‌های مراکشی به زمین‌های کشاورزی استان یورش برده و 17 هزار هکتار از اراضی ما را درگیر خود کرده‌اند که کار سم‌پاشی و آفت‌کشی علیه این حشرات ویرانگر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سمپاشی شدن 6 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین در منطقه طارم سفلی اضافه کرد: بیشتر ملخ‌های مراکشی به باغات و اراضی کشاورزی طارم حمله کردند و به همین خاطر در نهایت 15 هزار هکتار از اراضی این بخش محروم و قطب تولید زیتون کشور سمپاشی و آفت‌کشی می‌شود.

مهدیخانی ادامه داد: در حال حاضر کارشناسان مرکز حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی روزانه 500 هکتار از باغات قزوین را سمپاشی می‌کنند؛ ولی هنوز گزارش کامل و مدونی از میزان خسارت ملخ‌ها به امور باغی و کشاورزی به دست ما نرسیده است که درباره آن تصمیم‌گیری کنیم.

وی ملخ مراکشی معضل بزرگ کشاورزی و زراعت در 3 استان قزوین، گیلان و زنجان دانست و یادآور شد: در هفته جاری نشستی 3 جانبه میان مدیران کل مدیریت بحران و رؤسای سازمان‌ جهاد کشاورزی هر 3 استان برای مقابله با این پدیده مخرب برگزار خواهد شد تا بعد از برآورد خسارت و امکانات لازم برای مقابله این صورت را در اختیار سازمان مدیریت بحران کشور قرار دهیم.

احتمال ورود ملخ های مهاجم به لرستان و اصفهانحمله مجدد ملخ‌ها‌ی مهاجم از عراق به ایلام/ خطر نابودی در کمین اراضی کشاورزیموج دوم هجوم ملخ‌ها به اراضی استان بوشهر مهار شد

کمبود بودجه برای مبارزه با ملخ‌ها

مدیرکل مدیریت بحران استان با اشاره به کمبود اعتبارات برای مدیریت بحران یورش ملخ‌ها گفت: با این حال متناسب با پراکنش و وسعت حمله ملخ‌ها مبارزه با این آفت مزاحم و مخرب تا ابتدای خردادماه ادامه خواهد داشت تا کشاورزان و باغداران ما به ویژه در بخش طارم سفلی از این حمله خسارت زیادی نبینند.

مهدیخانی افزود: با توجه به اینکه ملخ مراکشی می‌تواند کل مزارع و محصولات زراعی یک‌ساله ما را نابود کند، کشاورزان و باغداران ‌هم‌استانی باید بحران یورش ملخ را جدی بگیرند و در صورت مشاهده این آفت در زمین یا مزرعه خود خیلی سریع این موضوع را به اطلاع نزدیک‌ترین مرکز خدمات کشاورزی منطقه کشت‌وکار خود بگذارند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استانداری قزوین کشاورزی استانداری قزوین هزار هکتار از اراضی ملخ های مراکشی اراضی کشاورزی مدیریت بحران ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند

فرید قشلاقی در بازدید ازاجرای عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد جزئیات این طرح،گفت: بر اساس این طرح مشارکتی، اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: برداشت آب از سد سهند از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزء فاز پنج سد سهند است.

وی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری و بر تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الکوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد

فرماندار هشترود به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید