Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@20:07:47 GMT

دیکتاتورها چه غذایی می‌خوردند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۵۰۱۷

دیکتاتورها چه غذایی می‌خوردند؟

«در بشقاب دیکتاتورها»  آخرین کتاب کریستین رودو، نویسنده و روزنامه‌نگار فرانسوی است که به‌تازگی از سوی انتشارات فلاماریون در فرانسه منتشر شده و نویسنده در این کتاب کوشیده با نگاهی به بشقاب دیکتاتورهایی چون هیتلر و چائوشسکو ارتباط بین تغذیه و عمکلرد آن‌ها را در تاریخ تحلیل کند.

نویسنده درباره کتابش می‌گوید «این ارتباط چیزهای زیادی ورای پارانویا و خودشیفتگی نسبتا کلاسیک دیکتاتورها آشکار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیزی که برای خود من جالب بود این است که چطور این موضوع نکاتی را از کودکی آن‌ها را آشکار می‌کند. 5 دیکتاتور از 6 دیکتاتوری که در این کتاب به آن‌ها پرداخته شده، گرسنگی را تجربه کرده‌اند و در میان آن ها تنها کسی که در یک محیط خرده‌بورژوا رشد یافت، هیتلر بوده است؛ اما او هم زمانی که یک هنرمند شکست‌خورده بود، گرسنگی را تجربه کرد. در کتاب «نبرد من» هیتلر گرسنگی خود را جای دیگری نشان می‌دهد که به بخشی از شعار نازی‌ها "آزادی کار و نان" تبدیل می‌شود.»

نویسنده همچنین در این کتاب مطالب افشاگرانه کمیکی را آورده. او در این کتاب نوشته «برای من جای هیچ شکی نیست که هیتلر گیاه‌خوار شده بود. همه شواهد موجود گواهی بر این امر می‌دهند. علل گیاه‌خواری او مرموز است؛ اما من فکر می‌کنم که خودبیمارانگاری به ویژه مرگ مادرش در سن جوانی در پی بیماری سرطان در آن دخیل بوده است.»

کریستین رودو در این کتاب همچنین درباره احساس همدلی کاذب استالین نوشته «استالین چنان از مسموم‌شدن ترس زیادی داشت که مهمانان را به پذیرایی از خود تشویق می‌کرد و درهای بطری‌های نوشیدنی را خودش باز کرد و میز سرانجام به مکانی برای قدرت‌نمایی بدل شد. به گفته ویاچسلاو مولوتوف، سیاستمدار اهل شوروی، استالین همه تصمیمات مهم را روی میز غذا می‌گرفت.»

۵۸۵۸

کد خبر 1506040

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار کتاب معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد

به گزارش قدس آنلاین، رضا رسولی نویسنده از نگارش رمان جدید خود خبر داد و گفت: فضای دانشگاه‌ها و اتفاق‌های جذاب و شورانگیز آن، مناسبات استادان با دانشجویان، مسئله‌ها و دغدغه‌های استادان و حتی مشکلات و گرفتاری‌هایی که استادان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، تقریبا هیچ نمودی در ادبیات داستانی ما ندارد و در واقع هیچ نویسنده‌ای زندگی علمی، آموزشی استادان را روایت نمی‌کند،‌ این در حالی است که هزار ماجرای جالب و جذاب مربوط به تدریس، آموزش و پژوهش در نظام آموزش عالی ما بی‌صدا رخ می‌دهد و اهالی قلم، رسانای این صداها که واقعیت و حقیقت دانشگاه‌های ماست، نمی‌شوند.

وی در ادامه با اذعان به اینکه زندگی استادان هم مانند سایر گروه‌های اجتماعی هم زمان متن و حاشیه دارد، گفت: از اواخر دهه 90 این موضوع با خرده روایت‌های داستانی ذهنم را مشغول کرده و در این رمان می‌خواهم تلاش کنم تا روایتی نزدیک به واقعیت‌ها به مخاطب ارائه کنم.

این نویسنده گفت: پیش طرح این رمان را اواخر سال قبل نوشته‌ام و امیدوارم که تا پایان سال نگارش نهایی آن به پایان برسد و البته ترجیحم این بود که اسم اثر را متناسب با حال و هوای دانشگاه‌ها و اصطلاحات متداول آن انتخاب کنم  و به همین دلیل نام حذف و اضافه را برای آن برگزیدم که از قضا ارتباط مستقیمی با ارتباط بین استاد و دانشجو و تدریس دارد.

وی افزود: در این رمان سعی‌ام بر این است که از خاطرات و تجربیات 15 سال تدریسم برای خلق شخصیت‌ها و ماجراها استفاده کنم و امید دارم که سایر نویسندگانی که سابقه تدریس در دانشگاه را دارند و با حال و هوای دانشگاه‌ها، مسائل آموزشی و ارتباط‌های علمی استاد و دانشجو آشنا هستند، برای نوشتن در دانشگاه‌ها پیش قدم شوند و قلم به دست بگیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کتابی پر ازجاهای خالی!
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • رسانه پردازی جلوی حکومت دیکتاتورها را می گیرد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است