Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار مسعود خرم نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در قالب این سه باند ۴۲۳ کیلو و۲۰۶ گرم تریاک کشف و ضبط شد، افزود: با کشف این سه باند ۱۵ قاچاقچی، ۸۹ نفر توزیع کنندگان و همچنین ۱۹۴ نفر معتاد جمع آوری و دستگیر شدند.

وی با اشاره به بسیج امکانات و تجهیزات پلیسی سطح استان برای اجرای این طرح تصریح کرد: با تلاش‌های مأموران انتظامی در این راستا ۱۱ دستگاه انواع خودروی سبک و سنگین و یک دستگاه موتورسیکلت کشف و ضبط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار خرم نیا همچنین از کشف بیش از ۳۰۰ کیلوگرم مواد مخدر مرفین در شهرستان خوی خبر داد و گفت: در بررسی محورهای مواصلاتی ایستگاه ایواوغلی خوی مأموران انتظامی خوی در محور تبریز -خوی حین گشت زنی به یک دستگاه خودروی هیوندا مشکوک شدند.

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی اضافه کرد: با هوشیاری مأموران انتظامی ضمن تعقیب و مراقبت در یک عملیات ضربتی متهم را که با مشاهده مأموران تغییر مسیر داده بود دستگیر کردند که در بازرسی از خودروی توقیف شده ۳۰۰ کیلو گرم مواد مخدر از نوع مرفین کشف و دو نفر متهم دستگیر شد.

سردار خرم نیا با اشاره کشف ۲۷ تن و ۱۸۰ کیلوگرم گندم قاچاق در شهرستان میاندوآب گفت: در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی در ایستگاه شهید محمدنژاد میاندوآب یک تریلی کشنده با بار ۲۷ تن و ۱۸۰ کیلوگرم گندم قاچاق کشف و ضبط شد.

وی یادآور شد: ارزش ریالی گندم‌های قاچاق یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد می‌شود که در این زمینه یک نفر متهم نیز دستگیر و تحویل مراجع قضائی شد.

کد خبر 5191704

منبع: مهر

کلیدواژه: مواد مخدر فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی ویروس کرونا ماه مبارك رمضان شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه ماه رمضان ۱۴۰۰ بوشهر اردبیل محدودیت های کرونایی انتخابات 1400 ارتش جمهوری اسلامی ایران ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا انتخابات شورای شهر و روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۵۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  ریکان عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات ومنابع طبیعی وآموزش کشاورزی آذربایجان‌غربی بااشاره به اینکه یک هزارو ۵۰۰ گونه گیاهی در استان رویش دارد که ۵۰۰ گونه آن داروئی و خوراکی است گفت :داشتن تنوع آب‌وهوایی، بارش‌های مناسب استان را  منبع اصلی طب سنتی و قطب گیاهان دارویی و خوراکی تبدیل کرده است.

  مهناز حیدری افزود: مصرف این گیاهان در سفره‌های مردم آذربایجان غربی همیشه موردتوجه قرار دارد و طعم‌های بهاری از آن‌ها در غذاها و خوراکی‌های سنتی این منطقه به چشم می‌خورد.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات ومنابع طبیعی وآموزش کشاورزی استان گفت: برداشت گیاهان خوراکی محلی در آذربایجان غربی هم‌زمان با آغاز بهار و رویش این گیاهان آغاز شده است. اما تغییرات اقلیمی و برداشت‌های بی‌رویه، به خطر انقراض گونه‌های گیاهی خوراکی در مناطقی مانند دره شهدا، قاسملو، کوه سیر و قوشچی در شهرستان ارومیه افتاده‌اند.

حیدری ریکان افزود: ۵۰ گونه از گیاهان دارویی در محوطه مرکز تحقیقات ومنابع طبیعی وآموزش کشاورزی استان کاشته شده است تا از انقراض بعضی از گونه ها جلوگیری شود و محققان و بهره بردارن می توانند از کارشناسان این مرکز برای کارهای تحقیقاتی در زمینه گیاهان دارویی و خوراکی کمک بگیرند.

ابراهیم پایدار رئیس اداره امور مراتع آذربایجان‌غربی بااشاره به اینکه در صورت مشاهده برداشت انبوه گیاهان دارویی و خوراکی خود رو به قصد فروش و عرضه در بازارهای مصرف با عوامل آن برخورد می‌شودگفت: هر گونه بهره برداری از محصولات مرتعی و جنگلی از جمله کنگر، ریواس، مندی، کوراد، لوشه، موسیر، اویشن، انواع قارچ‌های گوهی و مرتعی، گول آغا، شنگ، بولاغ اوتی، لاله واژگون، غازایاقی، انواع میوه و گل درختان اعم از بادام، زالزالک، گلابی وحشی، زرشک و سیب وحشی صرفاً با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی استان با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره برداران عرفی مطابق با قوانین و مقررات موجود است.

وی افزود : در صورت مشاهده این تخلفات، برداشت، حمل و نقل و یا خرید و فروش غیرمجاز بدون اخذ مجوز لازم برابر مقررات محموله به عنوان کالای قاچاق تلقی شده و به نفع دولت توقیف می‌شود و متخلفین توسط یگان حفاظت شهرستان‌ها به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

علاوه بر خاصیت دارویی و خوراکی گیاهان، وجود پوشش گیاهی برای جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ خاک از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در هر منطقه‌ای باعث کاهش سرعت جریان‌های سطحی و جلوگیری از فرسایش خاک می‌شود، بنابراین پوشش گیاهی تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر کاهش سیلاب‌های مخرب داشته، یکی از روش‌های حفاظت از فرسایش در حوزه‌های آبخیز سیل‌زا ، استفاده از روش زیستی است.

اکثر زمین لغزش‌­هایی که در قرن اخیر (قرن تخریب پوشش گیاهی)اتفاق افتاده ، حاصل قطع و بهره­‌برداری بی رویه از پوشش گیاهی و کاهش سطح جنگل‌­ها و مراتع کشور است که برای جلوگیری از این امر بایستی به استفاده بی‌رویه گیاهان در مراتع و جنگل‌ها توسط دام و انسان توجه ویژه‌ای شود. 

دیگر خبرها

  • ۲۷ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند
  • ۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری پل قویون ارومیه دستگیر شدند
  • سارق سیم و کابل برق در سمنان دستگیر شد
  • کشف ۱۳ تن چوب تاغ قاچاق در استان سمنان/۱۱ متخلف دستگیر شدند
  • توقیف کامیون حامل ۱۲۰ رأس دام قاچاق در زاوه
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • یک متهم کمتر از ۳ ساعت در گرگان دستگیر شد
  • باند سازمان یافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد