Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از مدیکال اکسپرس، بر اساس تحقیقات جدید، یک داروی ضد ویروسی تجربی می‌تواند به میزان قابل توجهی سطح ویروس ایجاد کننده کووید-۱۹ و آسیب آن را در ریه‌ها کاهش دهد.

دانشمندان موسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH) و دانشگاه پلیموث دریافتند که MK-۴۴۸۲ - که در ابتدا برای درمان آنفلوآنزا ساخته شده بود، در صورت تامین تا ۱۲ ساعت قبل یا ۱۲ ساعت پس از آلودگی به ویروس کرونا موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقاله نشان می‌دهد درمان با MK-۴۴۸۲ می‌تواند احتمال قرار گرفتن در معرض سارس-کووید ۲ را کاهش دهد و ممکن است برای درمان عفونت ایجاد شده با آن، به تنهایی یا در ترکیب با سایر عوامل استفاده شود.

این دارو در حال حاضر تحت آزمایش‌های بالینی انسانی است، اما محققان می‌گویند توانایی آن از طریق استفاده به صورت خوراکی می‌تواند پیشرفت قابل توجهی در مورد داروهای ضد ویروسی موجود باشد که برای درمان کووید-۱۹ استفاده می‌شوند. به عنوان مثال رمدسیویر قبلا توسط اداره غذا و داروی آمریکا تایید شده است، اما باید به صورت داخل وریدی ارائه شود، استفاده از آن در درجه اول و در مراحل بعدی بیماری فقط به آزمایش‌های بالینی محدود می‌شود.

این تحقیق در آزمایشگاه‌های راکی کوه، بخشی از انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی NIH در همیلتون، مونتانا انجام شده است و دکتر مایکل جارویس، دانشیار ویروس شناسی و ایمونولوژی در دانشگاه پلیموث و محقق مهمان در NIH، نویسنده ارشد این مطالعه است. او در زمینه تولید واکسن‌هایی که برای جلوگیری از انتقال عفونت از حیوانات به انسان طراحی شده‌اند، مهارت دارد و همچنین در تلاش بوده است تا از فناوری جدید پلتفرم واکسن برای جلوگیری از ظهور مشترک ویروس کرونا میان انسان و حیوان در آینده استفاده کند.

دکتر جارویس در مورد تحقیق فوق می‌گوید: بر خلاف واکسن‌ها، ما واقعا داروهای موثر زیادی در برابر ویروس کرونا نداریم. این یک نتیجه جالب است که MK-۴۴۸۲ را به عنوان یک ضد ویروس اضافی علیه سارس-کووید ۲ معرفی کنیم که «مولنوپیراویر» نیز نامیده می‌شود و در آخرین مراحل آزمایش‌های بالینی انسان در بیماران آلوده به ویروس کرونا قرار دارد.

او گفت: اگر داده‌های انسانی نهایی اثر ضد ویروسی مشابهی را نشان دهد، داده‌های حیوانات پیش بالینی ما نشان می‌دهد که این دارو ممکن است برای استفاده به عنوان قرص خوراکی پس از قرار گرفتن در معرض ویروس مناسب باشد، مشابه روش استفاده از تامی فلو برای آنفلوآنزا. من فکر می‌کنم این اقدام کنترل اضافی می‌تواند در همه گیری کنونی واقعا مفید واقع شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا ضد ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۵۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • داروی غیر مجاز به مقصد نرسید
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟