Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریاست اتحادیه پارلمان عربی مجدداً درخواست خود را برای حمایت و همبستگی با اسیران و بازداشت شدگان فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی مطرح کرد.

 به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، اتحادیه پارلمان عربی در بیانیه‌ای در شنبه شب بر نیاز مبرم جهت اجرای بندهای کنوانسیون سوم ژنو سال ۱۹۴۹ و پروتکل الحاقی نخست سال ۱۹۷۷ و همچنین تمامی قطعنامه‌های ذی ربط شورای امنیت تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتحادیه خواهان فعال سازی چارچوب حقوقی بین المللی برای مشروعیت مقاومت فلسطین شد و اعلام کرد که این چارچوب، پایه و اساس هر تحرکی در موضوع اسیران فلسطینی از جمله پیگیری اوضاع درمانی، روانی و حقوقی آنها است تا آنها آزاد شوند.

اتحادیه پارلمان عربی بر مخالفت خود با بازداشت‌های خودکامانه توسط مسئولان اسرائیلی تاکید کرد و خواهان افزایش تلاش‌ها برای آزادی اسیران و بازداشت شدگان فلسطینی به عنوان نخستین گام ازسرگیری مذاکرات و دست یابی به حل و فصل عادلانه و فراگیر و نهائی مساله فلسطین شد.

اتحادیه پارلمان عربی بر موضع ثابت خود برای حمایت از مساله فلسطین و یاری مردم برادر آن در تمامی محافل بین المللی تاکید و اعلام کرد که حل و فصل مساله فلسطین تنها راه برای دست یابی به صلح و ثبات در جهان عربی و اسلامی است و فلسطین تا ابد الدهر با تاریخ و پایداری‌شان در عقل و قلب هر عرب باقی می‌ماند.

در همین حال، فلسطین از جامعه بین الملل خواست تا به مسئولیت‌های خود در قبال اسیران فلسطینی در زندان‌های اسرائیلی و تامین حفاظت از آنها و تلاش برای آزادی هرچه سریع‌تر آنها عمل کند.

این درخواست در بیانیه وزارت خارجه فلسطین به مناسبت روز اسیر در ۱۷ آوریل مطرح شد.

در این بیانیه از جامعه بین الملل از جمله کشورهای امضا کننده توافق‌های ژنو و نهادهای بین المللی ذی ربط خواسته شده است تا به مسئولیت‌های خود در قبال مردم فلسطین و اسیران آن جهت حمایت از آنها عمل کند.

در این بیانیه همچنین از جامعه بین الملل خواسته شده است تا مسئولان رژیم صهیونیستی را به دلیل اقدامات استعماری و نژادپرستانه خود در حق مردمان فلسطین برای بیرون کردن و آواره سازی آنها از خاکشان بازخواست کند.

وزارت خارجه فلسطین همچنین خواهان آزادی هرچه سریع‌تر و فوری اسیران به جای فرار از مسئولیت در قبال آنها شد.

طبق این بیانیه، دادگاه‌های استعمارگرایانه اسرائیل ابزاری برای ظلم سیاسی و نژادی و دارای انگیزه‌های سیاسی هستند و حکم‌های صادره از این دادگاه‌ها بخشی جدایی ناپذیر از هجمه سیستم مند و گسترده علیه ساکنان غیرنظامی فلسطینی است.

وزارت خارجه فلسطین اعلام کرد که سکوت جامعه بین الملل این امکان را به مسئولان رژیم صهیونیستی داد تا به سیاست‌ بازداشت‌های خودکامانه خود در حق کودکان و نقض‌های سیستم‌مند علیه اسیران فلسطین و خانواده‌ها و حقوق آنها ادامه دهد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه پارلمان عربی جامعه بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • حمایت الجزایر از طرح عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان