Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا خبار در گفت و گو با قدس آنلاین خطاب به نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ گفت:  لطفاً در چارچوب قوه مجریه به مردم قول بدهید!

قدس آنلاین: در حالی که کمتر از دو ماه تا برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی است، بسیاری از کاندیداهای احتمالی هنوز به جمع‌بندی برای حضور در این کارزار نرسیده و طبعا اولویت‌های اقتصادی کاندیداهای احتمالی هم درهاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نگاه یک اقتصاددان و نماینده ادوار مجلس این ابهامات با توجه به وضعیت خاص اقتصادی کشور طبیعی است و شاید بسیاری از چهره‌ها منتظرند با به نتیجه رسیدن مذاکرات وین، حضور مردم در انتخابات پرشورتر شود آن گاه حضور و اولویت‌های اقتصادی شان را رسانه‌ای کنند.

 اولویت اول بازگشت امید است

محمدرضا خباز به قدس آنلاین می‌گوید: در ماه‌های اخیر فشار اقتصادی و معیشتی بر مردم افزایش ببیشتری داشته است و آنهایی که در خود ظرفیت اداره کشور در این شرایط سخت را می‌بینند هنوز به جمع بندی نرسیده‌اند.

به گفته وی یک کاندیدا باید برنامه‌ای واقعی و قابل فهم برای مردم داشته باشد و مانند گذشتگان کلی گویی نکند. خباز ادامه می‌دهد: امسال از همه جهت سالی استثنائی است. هم مردم در وضعیت نامناسب معیشتی هستند هم کشور درگیر مشکلات خارجی و کروناست. در همین شرایط متأسفانه فعالان و جناح‌های سیاسی علیه یکدیگر تا مرز تخریب حیثیت پیش می‌روند و تمام این شرایط اولویت‌های اقتصادی کاندیداها را نامعلوم جلوه می‌دهد حال آن که اولویت اول باید رعایت حال مردم و بازگشت امید و دلگرمی‌به جامعه باشد. مردم ما در این مقطع نباید به این نتیجه برسند که کاری از دست کسی ساخته نیست لذا لازم است دوئیّت‌ها، تخریب‌ها، توهین‌های جناحی و شایعه پراکنی‌ها کاهش یابد.

 کاندیداها خودشان برنامه اقتصادی بنویسند

نماینده ادوار مجلس با تاکید بر اینکه سنگ بزرگ نشانه نزدن است، می‌گوید: لازم نیست یک کاندیدا ۱۰ هزار صفحه که احتمالا شخص دیگری برایش نوشته، در خصوص مشکلات اقتصادی ارائه کند بلکه ۱۰ صفحه کافی است. بدان معنی که به مردم بگوید برای خروج از رکود، کاهش تورم، کنترل نقدینگی، کنترل بازار، مشکلات سیاست خارجی و مواردی از این دست از کدام ابزارها استفاده خواهد کرد.

عضو اسبق کمیسیون اقتصادی مجلس، معتقد است در حال حاضر تأمین برخی مایحتاج مردم به دلیل بی حساب و کتابی بازار رخ داده و لزوما گرانی نیست و مصداق گرانفروشی است کما اینکه بسیاری کمبودها هم در واقع کمبودسازی تصنعی در بازار است و طبعا مردم انتظار دارند از زبان کاندیداها بشنوند قرار است چه نظم و نسقی به بازار مایحتاجشان برگردد.

 لطفا در چارچوب قوه مجریه قول بدهید

خباز افزود: زمان ارائه حرف‌ها و واژه‌های ثقیل که حتی شاید خود کاندیداها هم مفهومش را نمی‌داند گذشته و مردم نیاز دارند برنامه واقعی ببینند. البته لازم است کاندیداها در چارچوب رئیس قوه مجریه وعده دهند و اظهارنظر کنند و این را بدانند که نمی‌توانند برای دیگر قوا تصمیم گیری و مبتنی بر آن به مردم قول بدهند. مردم ما در این مقطع به رئیس جمهوری نیاز دارد که ضمن درک شرایط سخت موجود در خود توان حل و مدیریت مشکلات را داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 محمدرضا خباز کاندیداهای ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر 6088555 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات