Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@03:40:55 GMT

افزایش ابتلای جوانان و نوجوانان به بیماری کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۷۷۵۹

افزایش ابتلای جوانان و نوجوانان به بیماری کرونا

ارداقیان گفت: در بحث ابتلا با توجه به شیوع کرونای انگلیسی جوانترها بیشتر درگیر شده و آمارها در این رده سنی بیشتر شده و به نوجوان ها هم رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «محمدحسن ارداقیان» امروز (یکشنبه ۲۹ فروردین) در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری شدند که تعداد بیماران بستری به ۵۹۴ نفر در استان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد فوتی ها افزایش یافته و به ۱۳ نفر رسیده است.

 

وی عنوان کرد: تعداد بیماران بدحال هم به ۴۰ نفر رسیده است و در مجموع وضعیت خوب نیست و امیدواریم روند نزولی که از ۲۴ ساعت گذشته شروع شده است ادامه یابد و فوتی ها کاهش یابد.

 

ارداقیان در خصوص سن مبتلایان به بیماری کرونا اعلام کرد: در بحث ابتلا به این بیماری با توجه به شیوع کرونای انگلیسی جوان تر ها بیشتر درگیر شده و آمارها در این رده سنی بیشتر شده و به نوجوان ها هم رسیده است، ولی فوتی ها بیشتر بیمارانی هستند که بالای ۶۵ سال سن دارند و دارای بیماری زمینه ای هستند.

 

وی در خصوص بیمارستان صحرایی تأکید کرد: بیمارستان صحرایی در فضای بیمارستان ارتش مستقر است و برای کاهش بار بستری بیماران است و برای بیمارانی است که وضعیت بهتری دارند و خیلی وضعیت آنها شدید نیست.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: در این بیمارستان صحرایی در واقع بیماران بستری موقت شده و داروهای تزرقی را گرفته  و سپس به منزل می روند و این امر موجب شده بار بستری کاهش یابد و بیماران بدحال تر بستری شوند.

 

وی تأکید کرد: وضعیت استان بد بوده و هرچیزی که بتواند به بهبود وضعیت کمک کند، ستاد مقابله با کرونا ناچار به انجام آن است امیدواریم با کاهش مبتلایان وضعیت بهتری را شاهد باشیم و کسب و کارها راه اندازی شود.

 

ارداقیان در ادامه با اشاره به آمار واکسیناسیون کرونا اظهار کرد: در ۲۸ فروردین ماه در بخش کادر درمان به ۶ نفر، در بخش نظام پزشکی، به ۲۱ نفر پزشک شامل پزشکان فعال در بخش خصوصی که به لحاظ تخصص در معرض بیماران کووید ۱۹ هستند و به ۳۱ نفر از پاکبانان واکسن تزریق شده که در مجموع ۵۸ دوز واکسن تزریق شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: مجموع واکسیناسیون در نوبت اول ۶ هزار و ۶۸ دوز بوده و مجموع واکسنی که از ۲۱ بهمن تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ تزریق شده ۸ هزار و ۱۲۸ دوز واکسن بوده که ۲ هزار و ۶۰  دوز مربوط به نوبت دوم واکسیناسیون بوده است.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین کرونا جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ابراز امیدواری مدیرکل ورزش استان برای افزایش سهمیه‌های المپیکی
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت