Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - عدم حمایت تولید داخل در عرصه پوشاک و بی‌برنامگی مسئولان در تعطیلی اصناف، دو چالش مهم پیش‌روی پوشاک شهرکرد است که این صنف با آن دست و پنجه نرم می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد ، با آمدن ویروس کرونا وضعیت بازار کساد شد در این میان البسه فروشان هم به شکلی ضربه خوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لباس‌هایی که در فصل خاص خود خریدار دارند و اگر زمان ارائه آن‌ها بگذرد از مد می‌افتد، در میان جولان کرونا، گرانی هم بر قیمت پوشاک سایه انداخت و دل مردم را نسبت به خرید لباس سرد کرد.

تشدید رکود موجب شده تا بسیاری از واحدهای تولیدی تغییر وضعیت داده و یا تعطیل شوند؛ خلاصه‌اش را بخواهم بگویم هیچ یک از بازاریان اوضاع خوبی ندارند.

تعطیلات و قرنطینه سال گذشته در نزدیکی ایام نوروز موجب شد که صنعت پوشاک طلایی‌ترین ایام سال برای فروش را از دست دهد و بخش عمده پوشاک تولید شده برای ایام نوروز، روی دست تولیدکننده و فروشنده باقی بماند.این اتفاق موجب شد ضرر هنگفتی به این بخش وارد شود؛ در ادامه نیز عدم حمایت کافی دولت چالش‌های این صنعت را دو چندان کرد.

بعد از ایام عید، دوباره دولت بدون برنامه ریزی اقدام به تعطیلی بخش‌های مختلف کرد که موجب شد صنعت پوشاک ضربه دوم را بخورد. آنطور که فعالان این عرصه می‌گویند، دولت با پرداخت وام‌هایی با نرخ سود 12 و 16 درصد در پی کمک به کارگاه‌ها و بازاریان بود اما به هیچ وجه نتوانست مثمر ثمر باشد چرا که هیچکس زیر بار این تسهیلات نرفت.

ورشکستگی و تعدیل نیرو برخی از فعالان در این عرصه اتفاق ناگواری بود و گرانی مواد اولیه پوشاک از سوی دیگر موجب گران شدن پوشاک شد که قدرت خرید مردم کاهش یافت.

کاهش قدرت خرید مردم را در ایام عید شاهد بودیم، چرا که البسه و پوشاک "نو" به نوعی از سبد خرید خانوارها در شب عید حذف شده بود وآنچنان که مانند گذشته خانوارها پوشاک خرید می‌کردند، خریدی نداشتند.

 گرانی 50 درصدی پوشاک در سال گذشته  

منصور کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شهرکرد ، اظهار داشت: بازار پوشاک در پایان سال 99 به طور نسبی بهتر از عید سال گذشته بود چرا که سال گذشته بازار به دلیل کرونا تعطیل شد.

وی ادامه داد: همکاران تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردند و همچنان این پروتکل‌ها ادامه دارد، با این حال ویروس کرونا تاثیر منفی خود را بر بازار پوشاک گذاشته است.

رئیس اتحادیه پوشاک شهرستان شهرکرد گفت: به طور میانگین در سال گذشته قیمت پوشاک حداقل 50 درصد افزایش داشته و قدرت خرید مردم هم کاهش یافته است.در سال 99 بسیاری از کسانی که در زمینه پوشاک فعالیت داشتند، اعلام ورشکستگی کردند و درخواست ابطال پروانه کسب داشتند.

وی بیان داشت: در جلسه ستاد کرونا تنها رئیس اتاق اصناف حضور دارد و تنها یک رای دارد.رئیس اتاق اصناف نمی‌تواند مشکلات تمام اتحادیه‌ها را بیان کند، باید جلسات تخصصی‌تر شکل گیرد تا مشکلات برطرف شوند.

رئیس اتحادیه پوشاک شهرستان شهرکرد خاطرنشان کرد: شرایط تسهیلات کرونایی چندان مناسب نبود و اکثر افراد از اخذ این تسهیلات منصرف شدند و تعداد معدودی این وام را اخذ کردند. تعطیل کردن بازار ضربه سنگینی به بازاریان زد و باید مالیات کمتری از کاسبان اخذ کرد، با حجم زیاد واحد صنفی و اجاره‌های بسیار گران باید همدل بود.

کیانی با اشاره به زندگی سخت کاسبان در شرایط کرونایی، گفت: درخواست حمایت از مسئولین را داریم، اگر ورودی‌های شهرها بیشتر کنترل شود و برنامه‌ای برای این ویروس داشته باشند دود این بی‌برنامگی‌ها در چشم بازاریان نمی‌رود.

رئیس اتحادیه پوشاک شهرستان شهرکرد تصریح کرد: لباس فصلی است و اگر فروش نرود از مد می‌افتد، مسئولان کمک کننده باشند، قرار شد شهرداری‌ها ضرائب را با توجه به قیمت‌های مصوب شده اخذ کنند در حالی که اکنون بیش از 50 درصد از آنچه تصویب شده در حال اخذ است.

وی اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته 70 درصد کاهش جنس خارجی در استان چهارمحال وجود داشت چرا که به شدت گران بود و کاسبان به مشکل برمی‌خوردند، امسال جنس ایرانی مشابه وارد بازار شد.

وی با اشاره به کیفیت خوب تولید داخل، بیان داشت: اگر تولیدی‌های داخلی حمایت شوند در زمینه پوشاک حرف اول را می‌زنند تقریبا در دهه 70، ایران پیشرفت خوبی در این زمینه داشت.به علیت عدم حمایت و بی‌توجهی مسئولان، تولیدی‌ها کارگاه‌های خود را تعطیل و کارگران را تعدیل و سرمایه خود را در زمینه‌های دیگر هزینه کردند.

کیانی بیان داشت: اگر امکانات و حمایت لازم صورت گیرد تولیدکنندگان خوبی در کشور است، در شهرکرد شش تولیدکننده قَدَر وجود داشت که 80 درصد آن‌ها به دلیل عدم حمایت مسئولان تعطیل کردند‌.

دومینوی گرانی به پوشاک رسید / افزایش 2 تا چهار برابری قیمت در لرستان / مردم توان خرید ندارند98 درصد پوشاک و کفش‌های بازار همدان "ایرانی" است70درصد صنف پوشاک در اصفهان تعطیل شدتایید خبر تسنیم در خصوص پرونده بزرگ قاچاق پوشاک از سوی گمرک ایران

کیانی در پایان خاطرنشان کرد: کارها باید با برنامه پیش رود و برای هر تصمیمی با آگاهی پیش رفت تا معضل به وجود نیاید، بهتر است مسئولان از تجربیات اتحادیه‌ها استفاده کنند تا بر اساس واقعیت برنامه‌ای را تصویب کنند.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عدم حمایت سال گذشته موجب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد

غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه، در حاشیه بازدید اعضای منطقه ۶ سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان از خط تولید فولاد مبارکه... - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار فولاد، غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه، در حاشیه بازدید اعضای منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان از خط تولید فولاد مبارکه اظهار کرد: بازدیدها قطعاً ثمرات و منافع بسیاری برای کشور و صنعت دارد و مقوله تولید با توجه به نام‌گذاری چندین‌ساله آن باید بیش‌ازپیش موردتوجه مسئولان ذی‌ربط قرار گیرد.

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه ادامه داد: تمام دغدغه شرکت فولاد مبارکه این است که تولید را در ابعاد مختلفِ کمیت، کیفیت و پارامترهای مرتبط رشد دهد و بخشی از این تلاش به کمک مسئولان در خارج از مجموعه بستگی دارد؛ ازاین‌رو حضور و بازدیدها از خط تولید و آشنایی نزدیک با مشکلات و ظرفیت‌ها ثمربخش خواهد بود.

وی افزود: راه برون‌رفت کشور از مشکلات، رشد تولید است و قطعاً دغدغه مسئولان کشور و استان، رفع موانع تولید و تحقق شعار سال و تأکیدات مقام معظم رهبری است.

سلیمی یادآور شد: محدودیت منابع انرژی یکی از مشکلات شرکت فولاد مبارکه است که بازرسان در جریان آن قرار گرفتند و امیدواریم تصمیمات فنی و منطقی‌تری در این زمینه گرفته شود.

سازمان بازرسی در رفع مشکلات صنعت فولاد اعلام آمادگی کرده است

به گزارش خبرنگار فولاد، حمید شاه‌محمدی، رئیس بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان، پنج‌شنبه 13 اردیبهشت‌ماه، در حاشیه بازدید از فولاد مبارکه با اشاره به شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» و لزوم حمایت از تولید، اظهار کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه و سازمان بازرسی بر حمایت از تولید، بازدید از فولاد مبارکه انجام شد.

وی ادامه داد: فولاد مبارکه به‌لحاظ تولید در خط مقدم صنعت فولاد قرار دارد و با توجه به این ظرفیت، بازدید حضوری بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور از فولاد مبارکه نتیجه‌بخش خواهد بود، زیرا موجب می‌شود ایشان از نزدیک با مشکلات و دغدغه‌های تولید آشنا شوند.

رئیس بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان گفت: سازمان بازرسی در راستای وظایف، حوزه کاری و صلاحیت خود، تا جایی که بتواند جهت حل مشکلات صنعت فولاد و تولید کشور ورود پیدا می‌کند و برای رفع این مشکلات اعلام آمادگی کرده است.

وی با اشاره به مشکلات موجود فولاد مبارکه و محدودیت‌های انرژی تصریح کرد: در رفع محدودیت‌های انرژی دو دیدگاه کشوری وجود دارد و تصمیمات کشوری به مصلحت کل کشور است و البته مسئولان استان دغدغه رفع مشکلات تولید را دارد و سازمان بازرسی نیز در این مسیر همکاری و همراهی خواهند کرد.

شایان‌ذکر است بازرسان کل منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور ازجمله استان‌های کرمان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و یزد،  از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه بازدید کردند.

دیگر خبرها

  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود