Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیرسرتیپ دکتر بهزاد مؤذنی» با اشاره به اینکه ارتش در تمام بلایای طبیعی در خط مقدم امدادرسانی است، تأکید کرد: بیمارستان‌های ارتش در کل کشور آماده پذیرش بیماران کرونایی با هر بیمه‌ای هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «امیرسرتیپ دکتر بهزاد مؤذنی» میهمان برنامه «طبیب» با تبریک روز ارتش و همچنین گرامیداشت شهدای ارتش در دفاع مقدس، دفاع از حرم و حوزه درمان عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی در تمام بلایای طبیعی در خط مقدم بوده و در بحث کرونا نیز اولین اقدامی که انجام دادیم غربالگری همرزمان در مرز‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص جراحی عمومی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر مرزبانان ارتش در شرق، شمال شرق و غرب از مرز و بوم کشور محافظت کره و ما حتی یک ماه قبل از اعلام کرونا دستورالعمل‌هایی ابلاغ کردیم که بیماری‌های حاد تنفسی در کشور در حال شیوع است، چون نوع‌های جدید آنفولانزا در حال شیوع بود و ما در ۱۰ بهمن ۹۸ اولین اطلاعیه و دستورالعمل بهداشتی که توسط همکاران ما در طب پیشگیری تدوین شده بود به تمام کشور ابلاغ کرده و در پادگان‌ها پیشگیری‌های لازم را انجام دادیم.

وی با اشاره به اینکه با این اقدام و غربالگری‌هایی که انجام دادیم در این ۱۵ ماه در هیچ کدام از پادگان‌ها هیچ اپیدمی نداشتیم، یادآور شد: به ویژه اینکه این موج چهارم بیشتر جوانان را درگیر می‌کند ما برای اینکه توان رزمی‌مان کاهش پیدا نکند هم در پادگان‌ها و مراکز آموزشی و هم مرز‌ها کنترل بسیار سختگیرانه‌ای داریم و با رعایت فواصل اجتماعی، برگزاری کلاس‌ها در فضای باز و اقدامات کنترلی در خصوص استفاده از ماسک و ضدعفونی‌کننده تا الان توانستیم توان رزمی‌مان را مثل زمان قبل از کرونا حفظ کنیم.

مؤذنی همچنین اظهار کرد: از آغاز شیوع کرونا ۲۸ بیمارستان و درمانگاه ارتش در ۲۴ استان چه در بحث غربالگری، چه آزمایش و چه در بحث درمان و بستری پذیرای بیماران کرونایی بودند و الان علاوه بر بیمارستان ثابت ما در شیراز بنا به نیاز استانداری و همچنین اعلام نیاز ستاد ملی کرنا بیمارستان پشتیبانی را در ورزشگاه شهید دستغیب برای بار سوم مجهز کردیم که ۴۰ بیمار دارد. در قزوین نیز بیمارستان صحرایی با همکاری استانداری و دانشگاه علوم پزشکی در محوطه بیمارستان با ۶۰ تخت‌خواب در حال خدمت‌رسانی است.

وی در خصوص اقدامات ارتش در خصوص راه‌اندازی نقاهتگاه در تهران نیز گفت: سال گذشته ظرف ۲۴ ساعت بنا به دستور فرماندهی کل ارتش در نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین بیمارستان و نقاهتگاه دنیا را که دو هزار تخت‌خوابی بود راه‌اندازی کردیم که الحمدالله پارسال نیاز به بهره‌برداری نشد و امیدواریم با رعایت همشهریان امسال هم نیاز به استفاده از این نقاهتگاه‌ها نباشد.


رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نزاجا در پایان با تأکید بر اینکه بیمارستان‌های ارتش چه در بحث کرونا و چه درمان‌های عمومی همه هموطنان را با هر بیمه‌ای پذیرش خواهد کرد، یادآور شد: بعد از انتصاب امیر سرلشگر موسوی فرمانده کل ارتش که دغدغه معیشت کارکنان ارتش و همه مردم برایشان بسیار مهم بوده، در حال حاضر ۱۸ بیمارستان و درمانگاه ارتش در حال بازسازی و نوسازی است و حتی بعضی از صفر ساخته می‌شود و تمام تجهیزات در حال به روز شدن است، و کارکنان تخصصی ما با انگیزه بسیار بالا مشغول انجام وظیفه هستند و برایشان فرقی نمی‌کند که بیمار تحت کدام بیمه هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان ارتش کرونا مرزبان ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به آماده‌باش نیروهای این جمعیت درپی هشدار بارندگی‌های شدید، گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی همچنان ادامه دارد.

وحید شعبانی عصر امروز (۱۴ اردیبهشت‌ ماه) اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان خوزستان درپی ورود سامانه بارشی در آماده‌باش قرار گرفته است و با توجه به تداوم بارندگی‌ها، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به فراهم بودن تجهیزات برای مقابله با سیلاب احتمالی، ادامه داد: با هدف امدادرسانی درپی بارندگی‌ها، نیروهای امدادی و تیم‌های امداد و نجات در تمام پایگاه‌های ثابت و سیار، کشیک‌های شعب و تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان خوزستان در آماده‌باش کامل هستند.  

او گفت: امدادگران، نیروهای عملیاتی و تجهیزات امدادی تا پایان هشدار هواشناسی در آماده‌باش هستند و در صورت بروز حوادث احتمالی، پاسخگوی نیازها باشند.

وی افزود: مردم بخصوص ساکنان مناطق کم‌برخوردار تا پایان زمان هشدار، از تردد غیرضروری پرهیز کنند. همچنین به‌دلیل امکان سیل و طغیان رودخانه‌ها، عشایر از اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • امدادرسانی به ۲۶ خانوار کرمانشاهی
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • امدادرسانی نجاتگران هلال احمر استان ایلام به ۱۴۰ نفر متاثر از سیل
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • امدادرسانی نجاتگران هلال احمر استان ایلام به ۵۴ نفر متاثر از سیل
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران