Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@04:27:59 GMT

جانبازان با مشکلات تنفسی در منزل واکسینه شدند

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۱۱۷۱

جانبازان با مشکلات تنفسی در منزل واکسینه شدند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در استان ۲۰ جانباز با مشکلات تنفسی شدید در منزل واکسن کرونا را دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر قاسم بیانی با اعلام این خبر افزود: جانبازان شیمیایی که مشکلات تنفسی حادی داشته و قادر به خروج از منزل نبودند با همکاری معاونت بهداشتی و یکی از مراکز خدمات پرستاری با مراجعه به منازل آن ها واکسینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: خوشبختانه بعد از واکسیناسیون، حال عمومی تمامی این افراد مساعد گزارش شده است.

دکتر بیانی با اشاره به این که تاکنون چهار مرحله واکسن کرونا در استان دریافت شده است، افزود: تعدادی از جانبازان ۷۰ درصد به بالای استان واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون کرونا برای سایر افراد جامعه و گروه‌های پرخطر نیز بر اساس دستورالعمل های ارائه شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مرحله به مرحله انجام می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات واکسینه تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟

دلایل متعددی برای درد سر در سمت چپ وجود دارد. درک علل احتمالی و درمان آن‌ها ممکن است به فرد کمک کند درد را مدیریت کند و بداند چه زمانی باید به دنبال درمان تخصصی باشد.

به گزارش خبرآنلاین، حدود ۵۰ درصد از بزرگسالان در سراسر جهان به سردرد مبتلا هستند. برخی از سردرد‌ها جزئی هستند و با درمان خانگی برطرف می‌شوند، اما برخی شدیدتر هستند و نیاز به مراقبت‌های پزشکی دارند.

اگر سردرد با تاری دید، حالت تهوع یا هر علامت دیگری همراه باشد، یا اگر در طول سردرد، ضعف در یک طرف بدن یا گیجی به سراغتان آمد، باید به پزشک مراجعه کنید. این مطلب به بررسی علائم، علل و درمان سردرد در سمت چپ می‌پردازد.

سردرد‌ها دلایل متعددی دارند که برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

میگرن، سردرد‌های تنشی، سردرد‌های خوشه‌ای، آسیب دیدگی، بیماری‌های التهابی، مشکلات مربوط به رگ‌های خونی، استفاده بیش از حد از دارو‌ها و سینوزیت.

میگرن

درد سمت چپ سر می‌تواند ناشی از میگرن باشد. سردرد میگرنی معمولاً از اطراف چشم یا گیجگاه شروع شده و سپس به بقیه بخش‌های سر سرایت می‌کند. در حال حاضر علت اصلی میگرن کاملاً مشخص نیست. بر اساس شواهد احتمالی، علت آن مربوط به عملکرد مغز و افزایش حساسیت اعصاب یا عروق خونی اطراف مغز است.

سردرد‌های تنشی

سردرد تنشی، درد شدید و فشرده‌ای است که از پشت چشم شروع شده و در سراسر پیشانی یا پشت سر منتشر می‌شود. این نوع از سردرد‌ها می‌توانند در یک طرف سر ایجاد شوند، بنابراین می‌توان آن‌ها را از دلایل درد سمت چپ سر به شمار آورد. دلیل اصلی سردرد‌های تنشی ناشی از تنش عضلانی است. شدت سردرد‌های تنشی معمولاً کمتر از میگرن است، اما همچنان آزار دهنده محسوب می‌شوند.

سردرد‌های خوشه‌ای

یکی دیگر از علل ایجاد درد در سمت چپ سر می‌تواند سردرد خوشه‌ای باشد. سردرد‌های خوشه‌ای بسیار دردناک هستند و بارزترین نشانه آنها، بروز درد در یک طرف سر است. سردرد‌های خوشه‌ای اغلب در بهار و پاییز اتفاق می‌افتند و برای همین بسیاری از افراد این درد را با سردرد‌های آلرژیک اشتباه می‌گیرند.

مشکلات زمینه‌ای

گاهی درد در سمت چپ سر به علت وجود یک بیماری و مشکل زمینه‌ای ایجاد می‌شود و می‌تواند علل جدی داشته باشد؛ مانند آسیب دیدگی، بیماری‌های التهابی و مشکلات مربوط به رگ‌های خونی.

درمان و پیشگیری درد در سمت چپ سر

اغلب سردرد‌ها با دارو‌های مسکن مانند ایبوپروفن و آسپرین قابل درمان هستند. اگر درد شما مربوط به میگرن یا مشکلات تنشی شدید باشد، پزشک مسکن‌های قوی‌تری برایتان تجویز خواهد کرد.

تغییر در سبک زندگی نیز می‌تواند به کاهش سردرد کمک کنند. برخی از این این تغییرات مهم عبارتند از:

اجتناب از مصرف مواد غذایی محرک: از مصرف مواد غذایی مانند کافئین، الکل و پنیر که میگرن را تشدید می‌کنند، پرهیز کنید.
انجام مدیتیشن: یوگا یا سایر روش‌های مدیتیشن، آرامش بدن و ذهن را افزایش می‌دهند. مدیتیشن می‌تواند تنش عضلانی را کاهش داده و باعث کمتر شدن سردرد‌های تنشی و میگرنی که منشأ استرسی دارند، شود.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • اکثریت پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند