Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@16:30:06 GMT

وضع تاسیسات نفتی مطلوب و با ثبات است

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۱۵۹۲

وضع تاسیسات نفتی مطلوب و با ثبات است

وضع تاسیسات نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران پس از وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری امروز با مرکزیت بندرگناوه، باثبات و مطلوب است و هیچ وقفه‌ای در روند تولید نفت ایجاد نشده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزای دانشجو، به نقل از وزارت نفت، زلزله‌ای که حوالی ظهر امروز (یکشنبه، ۲۹ فروردین‌ماه) جنوب کشور را لرزاند، خوشبختانه خسارت جانی و مالی به همراه نداشته و جز ریزش سقف اتاق‌های کنترل در تلمبه‌خانه گوره الف و سی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب (شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران)، خسارت قابل‌توجه دیگری در دیگر زیرمجموعه‌های شرکت ملی نفت اعم از نفت فلات قاره ایران، پایانه‌های نفتی ایران، نفت مناطق مرکزی ایران و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: این زلزله که در خارک با شدت کمتری احساس شد، هیچ‌گونه خسارتی به تاسیسات این شرکت وارد نکرده و فعالیت‌ها به طور طبیعی در حال انجام است.

شهباز صفری، رئیس اداره اچ‌اس‌یی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران درباره خسارت‌های ناشی از این زمین‌لرزه گفت: گزارش‌های اولیه حاکی از ریزش سقف اتاق‌های کنترل در تلمبه‌خانه گوره الف و سی و همچنین ریزش تپه‌های مجاور واحد بهره‌برداری بینک است، اما خوشبختانه تاکنون خسارت جانی و مالی در تاسیسات این شرکت در گستره جغرافیایی استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و خوزستان گزارش نشده است. پیگیری‌های شانا حاکی است روند تولید این شرکت دچار وقفه نشده و آسیب‌دیدگی‌های پیش‌آمده نیز به همت متخصصان در حال برطرف شدن است.

علیرضا قاسمی‌نژاد، رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست و مدیر بحران شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز اعلام کرد مناطق عملیاتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی (تابعه نفت مناطق مرکزی) در جریان زمین‌لرزه امروز آسیبی ندیده‌اند و روند تولید در این مناطق ادامه دارد.

مظاهر انصاری، سرپرست ایمنی، بهداشت، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران هم اعلام کرد بررسی‌های انجام شده از مناطق عملیاتی این شرکت نشان می‌دهد خوشبختانه این زمین‌لرزه خسارت جانی و مالی در سطح این شرکت به دنبال نداشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیش از ظهر امروز (یکشنبه، ۲۹ فروردین‌ماه) زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر جنوب کشور را لرزاند که بنا به گزارش مرکز لرزه‌نگاری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، مرکز این زلزله بندر گناوه بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تاسیسات نفتی زلزله گناوه بهره برداری زمین لرزه نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۱۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، اتحادیه ضد افترا (ADL) روز یکشنبه ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) با انتشار گزارش سالانه خود از «سطح بی‌سابقه» حملات ضدیهودی ثبت شده در سال ۲۰۲۳ هشدار داد که با ادامه روند موجود ممکن است «زندگی یهودیان در غرب غیرممکن شود».

این سازمان ناظر وضع یهودیان در جهان گفته درحالی که اقدامات یهودی‌ستیزانه پیشتر نیز «از کنترل خارج شده بود»، اکنون با جنگ اسرائیل علیه غزه وضعیت به شرایطی «هشداردهنده» رسیده است.

در این گزارش که به مناسبت روز بزرگداشت قربانیان هولوکاست منتشر شده آمده است که در اکثر کشورهای دارای اقلیت مهم یهودی از جمله ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بریتانیا، استرالیا، ایتالیا، برزیل و مکزیک حوادث یهودستیزانه در سال ۲۰۲۳ به مراتب بیشتر از آمار سال ۲۰۲۲ بوده است.

بنابر ارقام منتشره، تعداد حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده با دو برابر شدن نسبت به سال گذشته به نرخ بی‌سابقه ۷ هزار و ۵۲۳ مورد رسیده است.

این اعمال یهودی‌ستیزانه شامل آزار و اذیت، خرابکاری و حمله به مشاغل متعلق به یهودیان، مؤسسات و سازمان‌های یهودی و همینطور دانشجویان یهودی بوده است.

این تحقیق که به طور مشترک با دانشگاه تل‌آویو نوشته شده گفته است که در بریتانیا تعداد حوادث مشابه از ۱۶۶۲ به ۴۱۰۳ مورد رسیده که شامل ۲۶۶ مورد حمله فیزیکی بوده است. 

در فرانسه نیز حملات یهودی‌ستیزانه چهار برابر شده و از ۴۳۶ مورد در سال ۲۰۲۲ به ۱۶۷۶ مورد افزایش یافته است.

«۴۴ درصد» از یهودیان فرانسوی پوشیدن کیپا را کنار گذاشته‌اند

همزمان یافته‌های یک نظرسنجی که از سوی نشریه «لو پاریزین» انجام شده نشان می‌دهد یهودیان فرانسه نسبت به افزایش یهود‌ستیزی در این کشور نگران هستند تا جایی که تقریبا نیمی از آن‌ها گذاشتن عرقچین یا کلاه سنتی یهودی در خیابان‌ها را رها کرده‌اند.

مطابق این نظرسنجی که از سوی موسسه «ای‌فوپ» انجام شده است، ۹۲ درصد از یهودیان فرانسوی احساس می‌کنند یهود‌ستیزی یک «پدیده فراگیر» در این کشور است و ۹۴ درصد از آنها نیز معتقدند که این پدیده «در حال افزایش است».

همزمان ۷۶ درصد از کل جمعیت فرانسه نیز گفته‌اند که شاهد «تقویت» یهودی‌ستیزی در فرانسه بوده‌اند.

۵۷ درصد فرانسوی‌ها و ۷۳ درصد کسانی که مذهب یهودی دارند گفته‌اند که دلیل اصلی یهود‌ستیزی را «نفرت از اسرائیل» می‌دانند.

برگزارکنندگان این نظرسنجی در گزارش خود همچنین از «جوان‌تر شدن جمعیت سنی با افکار یهودستیزانه» خبر داده‌اند. به گفته آنان، ۳۵ درصد از افراد زیر ۲۵ سال جامعه فرانسه حمله به یهودیان به خاطر حمایت فرضی‌شان از اسرائیل را «موجه» احساس می‌کنند.

یک چهارم یهودیان این کشور می‌گویند که قربانی یک حمله کلامی یا فیزیکی یهودستیزانه شده‌اند و ۱۲ درصد از آنها گفته‌اند که چندین بار چنین اعمالی را ضد خود دیده‌اند.

۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان یهودی گفته‌اند از «ترس» مجبور شده‌اند بیرون رفتن‌هایشان را کم کنند یا آنها را با تاکسی اینترنتی «اوبر» انجام دهند. در حالی که ۴۴ درصد از کسانی که پیش از این کیپا بر سر می‌گذاشتند، دیگر آن را در خیابان نمی‌پوشند.

در سوی مقابل و مطابق این نظرسنجی، ۵۹ درصد از مسلمانان فرانسه معتقدند «یهودیان قدرت زیادی در رسانه‌ها دارند» و ۵۶ درصد معتقدند که «یهودیان از وضعیتشان به عنوان قربانی نسل‌کشی نازی‌ها به نفع خود سوءاستفاده می‌کنند».

 

دیگر خبرها

  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • بندرچارک لرزید
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع