Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید داود علوی فرد مدیر جهاد کشاورزی امیدیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ۲ هزار و ۶۹۷ تن نهاده‌ دامی در سال ۹۹ از تعاونی دامداران در این شهرستان خریداری و بین دامداران سنتی توزیع شد.

او مهم‌ترین هدف توزیع نهاده دامی را بالا بردن میزان تولید شیر و گوشت در دامداری‌های سنتی، جبران ضرر و زیان ناشی از خشکسالی و افزایش اشتغال و درآمد روستاییان عنوان کرد و افزود: نهاده توزیع شده شامل؛ یک هزار و ۲۸۷ تن سبوس، ۳۶۰ تن کنستانتره دامی، ۶ هزار و ۶۸۵ تن جو دامی و ۳۶۵ تن ذرت دامی به ارزش ریالی ۸ هزار و ۱۷۷ میلیون ریال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوی فرد با بیان اینکه ۴۵ هزار رأس دام سبک و ۴ هزار و ۵۰۰ رأس دام سنگین در این شهرستان وجود دارد، اظهار داشت: این میزان نهاده دامی میان دامداران سنتی که دام‌های خود را بیمه و هویت گذاری کرده اند، توزیع شده است.

استان خوزستان به دلیل شرایط اقلیمی و آب و هوایی یکی از قطب‌های تولید محصولات دامی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نهاده دامی دامداری سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • قاچاقچی سوخت در امیدیه محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد