Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@13:44:24 GMT

شکر و روغن در بازار به وفور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۳۴۹۹

شکر و روغن در بازار به وفور وجود دارد

سلیمانی دشتکی گفت: نمایندگان اصناف (عاملان فروش) می گویند شکر و روغن در بازار به وفور وجود دارد و مانند استان های دیگر با مشکل روبه‌رو نیستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «قاسم سلیمانی دشتکی» شامگاه (یکشنبه ۲۹ بهمن) در حاشیه پنجمین ستاد تنظیم بازار سال جدید خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کمتر از یک ماه پنج جلسه تنظیم بازار را برگزار کردیم که اگر نیاز باشد جلسات را به طور مرتب افزایش خواهیم داد، علاوه بر جلسات رسمی که بنده حضور دارم کارگروه هایی متشکل از اتحادیه ها، صنوف، مسئولان کشتارگاه ها، دولتی ها از جمله تعزیرات و بازرسان صمت و اصناف جلسات روزانه داشته و تلاش بر تنظیم بازار به خصوص بازار مرغ را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان با اشاره به اينکه در جلسه امروز بحث کلی مرغداری ها میزان تولید، میزان تحویل به کشتارگاه ها و چگونگی تحویل مرغ مورد بررسی قرار گرفت تصریح کرد: مطابق بررسی ها متوسط روزانه ۲۰۰ تن مرغ کشتار در کشتارگاه ها داریم و مقرر شده که حدود ۷۵ تن از استان های معین بوشهر، لرستان و ایلام به سهمیه ما اضافه شود، همچنین حدود ۲۰ تا ۳۰ تن مرغ منجمد روزانه توزیع شود که جمع این‌ها به ۳۰۰ تن خواهد رسید.

 

وی اضافه کرد: خریداران خاص مثل شرکت ها و موسسات بزرگی که مصرف زیاد دارند جداگانه برای استان های معین حواله داده می شوند تا سهمیه اضافه را مستقیم از این استان ها خریداری کنند تا باقیمانده کشتار مرغ در کشتارگاه مستقیم به مصرف کنند برسد.

 

سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در ارتباط با توزیع کارگروهی را مشخص کردیم که مستقیم نظارت داشته باشند تصریح کرد: این کارگروه نظارت دقیق بر کامیون ها، وانت ها و مجموعه وسایل حمل و نقل حمل مرغ دارند تا مشخص کنند که تحویل کدام مرغداری و یا موسسه داده می شود و دستگاه نظارتی دقیقا بر توزیع در آن مقصد نظارت کنند تا مرغ به دست مردم برسد.

 

وی با اشاره به کالاهای اساسی مانند شکر، برنج و روغن خوزستان بیان کرد: در این خصوص مشکل حاد استان های دیگر را نداریم و از نظر شکر و روغن به وفور در دسترس فروشندگان قرار دادیم؛ بحث دو نرخی بودن شکر بین کارگاه های مختلف شیرینی پزی و مصرف مردم مطرح بود که قرار بر پیگیری بیشتر آن شد‌.

 

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه کسری روغن و شکر نداریم، عنوان کرد: در مورد برنج هم ذخایر استراتژیک خوبی داریم و اگر نیاز باشد از آن ها استفاده خواهیم کرد که البته بستگی به سازمان صمت دارد تا براساس نیاز بازار برای استفاده از آن ذخایر تقاضا دهد.

 

وی در پایان و در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری شبستان مبنی بر کمبود کالاهای اساسی (شکر و روغن) در خوزستان ابراز کرد: در این خصوص در جلسه به طور عمد از نمایندگان اصناف که عامل فروش هستند سوال پرسیدم و اجازه ندادم دولتی ها صحبتی کنند که گفتند شکر و روغن در بازار به وفور وجود دارد.

 

سلیمانی دشتکی یادآور شد: بیش از ۵۰۰ تن ذخیره شکر و روغن داریم که اگر نیاز باشد می‌توانیم آنها را آزاد و مجدد به ذخایرمان اضافه کنیم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: قاسم سلیمانی دشتکی ستاد تنظیم بازار خوزستان سلیمانی دشتکی شکر و روغن استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۳۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالا‌های مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش فارس، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولد‌های دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد. در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالا‌های مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد. بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آن‌ها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد. کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم