Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدنظام الدین موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه ما می‌دانیم راستی‌آزمایی زمان زیادی نمی‌برد، اظهار داشت: متأسفانه باز آقای رئیس‌جمهور و تیم وی درباره موضوع مذاکره و مباحث هسته ای هم دچار خطای محاسباتی هستند و به جای آنکه این مسئله را به صورت فنی و علمی پیش ببرند، به آن به عنوان یک ابزار سیاسی برای مسائل داخلی نگاه می کنند که به هیچ وجه مطابق با منافع ملی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی مخالف تلاش برای رفع تحریم ها نیست

وی متذکر شد: چندی پیش رئیس جمهور مجددا ادعایی را مطرح کرد مبنی بر اینکه عده ای در داخل کشور مخالف مذاکره هستند و یا اینکه به نوعی در این مسیر کارشکنی می کنند، در حالی که حقیقت امر این است که هیچکس در داخل کشور مخالف تلاش برای رفع تحریم ها نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در گذشته هم زمانی که دولتمردان در مسئله مذاکرات و توافقات هسته ای حرکت می کردند، علیرغم اینکه انتقادات زیادی در داخل وجود داشت و کاملا هم به حق بود، اما کسی مانع مذاکره و توافق هسته ای نشد و صرفا به آنان هشدارهایی داده شد که در همان زمان هم رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده ما به این هشدارها توجه نکردند و نتیجه آن یک توافق بد و نامتوازن به نام برجام شد.

حاصل برجام برای ما هیچ بود

وی افزود: همه دیدیم که نتیجه برجام به کجا رسید و آمریکایی ها و غربی ها استفاده خود را از برجام بردند اما به تعبیر رئیس کل سابق بانک مرکزی، حاصل برجام برای ما تقریبا هیچ بود.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برجام برای ما خسارت محض بود، گفت: در حال حاضر هم مقام معظم رهبری مسیر را برای دولت در این زمینه کاملا باز گذاشته اند اما هشدار داده شده است که نباید در مذاکرات با خوش بینی و خوش خیالی اقدامات انجام شود.

موسوی اظهار داشت: تیم مذاکره کننده ما باید مراقب باشند و مقام معظم رهبری هم فرمودند که آمریکایی ها باید همه تحریم های ما را بردارند و پس از راستی آزمایی، ما هم به تعهدات خودمان بازمی گردیم و این مسئله کاملا روشن است و باید مورد توجه دقیق قرار گیرد.

دولتمردان به مذاکرات نگاه انتخاباتی دارند

وی با بیان اینکه راستی آزمایی برگشت تحریم ها نیاز به زمان دارد، بیان کرد: رئیس جمهور بقیه را متهم می کند که نگاه انتخاباتی دارند اما دقیقا شخص رئیس جمهور و تیم وی به مسئله مذاکرات نگاه انتخاباتی دارند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که طرف مقابل بدعهدی کرده و به هیچ یک از تعهداتش پایبند نبوده است و خصمانه رفتار می کند، تعیین زمان به این مفهوم که ما تا ۱۰۰ روز دیگر ماجرا را به اتمام برسانیم، عملا امتیاز دادن به دشمن است و نباید این کار را انجام داد.

مذاکرات نباید طولانی و فرسایشی باشد

موسوی تأکید کرد: همه ما معتقدیم که این مذاکرات نباید تا ابد به طول بینجامد و نباید زمان آن فرسایشی باشد. اینکه رئیس جمهور برای مصرف داخلی مدام زمان هایی را برای راستی آزمایی مشخص کند و بگوید که راستی آزمایی زمان بر نیست، به هیچ وجه درست نیست.

وی ادامه داد: راستی آزمایی باید با نگاه علمی و با بهره گیری از ظرفیت های عالمانه دستگاه ها و نهادهای مختلف کشور باشد و از سوی دیگر واقعی باشد و متأسفانه دولتمردان به گونه ای رفتار می کنند که گویا می خواهند نمایش راستی آزمایی داشته باشند، در حالی که ما به نمایش نیاز نداریم و می خواهیم یک راستی آزمایی واقعی صورت گیرد و البته در این زمینه لجاجتی هم نداریم.

باید بدون حرکات نمایشی، عملِ طرف مقابل را راستی آزمایی کنیم

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران همواره صادقانه رفتار و به تعهداتش عمل کرده است اما طرف مقابل این گونه نبوده و آنان هم باید صادقانه به تعهداتشان عمل کنند. ما باید بدون حرکات نمایشی و کاملا صادقانه، عملِ طرف مقابل را راستی آزمایی کنیم و اگر حقیقتا آمریکایی ها و غربی ها تحریم ها را بردارند و این مسئله ثابت شد، ما هم به تعهداتمان باز می گردیم.

موسوی با اشاره به اینکه طرف مقابل فریبکاری می کند، ادامه داد: در مسئله برجام همه دیدیم که ما با خوش بینی مفرط به این موضوع ورود پیدا کردیم و همه تعهداتمان را انجام دادیم اما طرف مقابل به کل تعهداتش را انجام نداد. ما یک بار از این سوراخ گزیده شده ایم و تعجب می کنم چرا دولتمردان و شخص رئیس جمهور از این مسئله عبرت نمی گیرند؟

راستی‌آزمایی اینستکس چه شد؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اروپایی ها با وجود آنکه از برجام خارج نشدند اما با ترفندهای خود تلاش کردند که نقش پلیس خوب را در مسئله خروج آمریکا از برجام بازی کنند. آنان وعده دادند که کانال مالی برای ما راه اندازی می کنند اما یک سال ایران را معطل کردند و اتفاقی نیفتاد و با این شرایط آیا ما نباید منتظر راستی آزمایی اینستکس می ماندیم؟

وی با بیان اینکه اروپایی ها از یک سو می گویند تحریم های ایران برداشته شود اما از سوی دیگر به واسطه ادعاهای حقوق بشری، برخی از شخصیت های ما را تحریم می کنند و اگر در مقابل این رفتار دوگانه مراقبت نکنیم، قطعا دچار خسران می شویم، تصریح کرد: تقاضای ما از دولتمردان این است که در مسئله مذاکرات حتما منافع ملی را در نظر بگیرند و با آن عالمانه برخورد کنند و تلاش نکنند که این موضوع را که در تراز منافع ملی است، به ابزاری برای پیشبرد برخی از سیاست های داخلی خود تبدیل کنند.

کد خبر 5190254 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری سیدنظام الدین موسوی مقام معظم رهبری بانک مرکزی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی برجام ایالات متحده امریکا مذاکرات هسته ای وین برجام مجلس شورای اسلامی ارتش جمهوری اسلامی ایران حجت الاسلام حسن روحانی مذاکرات هسته ای سید عباس عراقچی هیئت دولت صحن مجلس انتخابات 1400 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار حجازی سعید خطیب زاده نطنز ایالات متحده امریکا مجلس شورای اسلامی نگاه انتخاباتی راستی آزمایی رئیس جمهور طرف مقابل تحریم ها برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 

شهردار قم گفت: شهرداری قم ۵۵ واگن با قرارداد شرکت پوژن سهم دارد که کارفرمای این قرارداد وزارت کشور است و همزمان برای خرید سه رام دیگر اقدام کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سید مرتضی سقائیان نژاد امروز _ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در بازدید با استاندار قم از پروژه منوریل و در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: مسئله تأمین واگن برای فاز نخست متروی قم که آماده بهره برداری است، در دستور کار شهرداری و دولت قرار دارد.

وی به مراحل اجرای قرارداد تأمین واگن با شرکت چینی پوژن اشاره کرد و افزود: ما ۵۰ رام واگن داریم که طراحی عملیاتی آن را شرکت پوژن انجام داده است.

شهردار قم خاطرنشان کرد: برای شروع به ساخت شرکت چینی نیاز به حدود ۶ میلیون یورو پیش پرداخت دارد که برای پرداخت آن به موافقت کمیسیون ماده ۶۲ نیاز داریم.

سقائیان نژاد با اشاره به اینکه در این قرارداد کارفرما وزارت کشور است گفت: هزینه تأمین واگن از این قرارداد هم با مشارکت شهرداری و دولت تأمین می‌شود.

وی افزود: در اوراق مشارکت ۵۰ درصد سهم شهرداری و ۵۰ درصد سهم دولت است. یعنی از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ۱۴۰۳ نیمی را ما و نیمی را دولت باید بازپرداخت کند.

شهردار قم گفت: در شهرداری کشور تنها مشهد واگنی شبیه به قم داشت. تلاش ما این بود که سه رام از مشهد قرض کنیم تا مراحل تست گرم سریع‌تر پیش رود اما به هر دلیلی این کار انجام نشد.

سقائیان نژاد تاکید کرد: اگر این کار انجام شده بود در سفر اردیبهشت ریاست جمهوری یکی از پروژه‌هایی که به دست ایشان افتتاح می‌شد، فاز نخست متروی قم بود.

وی گفت: درخواست ما این است که توافق کمیسیون ماده ۶۲ انجام شود تا دست کم بتوانیم در هشت ماه آینده واگن داشته باشیم.

شهردار قم به اقدام شهرداری برای مذاکره در تأمین واگن با چینی‌ها اشاره کرد و افزود: در کنار قراردادی که با محوریت وزارت کشور پیش می‌رود، شهرداری قم برای سرعت بخشیدن به موضوع، در حال توافق با چینی‌ها برای خرید سه رام دیگر است.

کد خبر 749824

دیگر خبرها

  • راستی‌آزمایی یک ادعا !
  • گزارش ایرنا از راستی آزمایی خبر بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید؛ نشان می‌دهد ملت‌ها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟