Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس گفت: خانواده ها فرزندان خود را بیرون نبرند، کرونای جهش یافته انگلیسی نسبت به پیک های قبلی کرونای چینی که بچه ها کمتر علامت دار و درگیر می شدند، کودکان و جوانان را نیز درگیر می کند.

دکتر الهام براهیمی قلعه قاضی در گفت و گو با ایسنا، افزود: کرونا یک ویروس هزار چهره است ما نمی توانیم رفتارش را پیش بینی کنیم و هر روز با تغییرات ژنتیکی که در خود ایجاد می کند رفتارهای به خصوصی را از خودش بروز می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همه گروهای سنی می‌توانند در معرض خطر باشند پس باید از خود و اطرافیان‌مان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مراقبت کنیم.

این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری عنوان کرد: ما چون در پاندمی کرونا هستیم حتما کوچکترین علامت به ویژه در افراد سالمند و افرادی که بیماری های زمینه ای دارند را جدی بگیریم.

براهیمی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون عمومی به ویژه کادر درمان و افرادی که بیماری های زمینه ای دارند اظهار کرد: هم اکنون شرکت های زیادی در دنیا هستند که به عنوان تولید کننده واکسن فعالیت می کنند که این واکسن ها هر کدام ساختارهای مختلفی دارند پس ما باید در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی حتما هر واکسنی که در دسترس بود نسبت به واکسیناسیون خود اقدام کنیم در حال حاضر کادر درمان و افراد سالمند و بیمارانی که بیماری زمینه ای دارند در اولویت تزریق واکسن هستند، حتما تا زمان واکسیناسیون همگانی شیوه نامه های بهداشتی را در پیش بگیریم.

این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری تصریح کرد: برخی افراد پس از دریافت مرحله نخست واکسن یا حتی پس از دریافت مرحله دوم واکسن شیوه نامه های بهداشتی را کمتر رعایت می کنند و یا ماسک نمی زنند، پاسخ کامل از واکسن تا ۲ یا ۳ هفته بعد از تزریق ایجاد می¬شود. ولی افراد باز هم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

براهیمی بیان کرد: بیماران حتما سرفه‌های پیش رونده را جدی بگیرند برخی از این بیماران پس از مراجعه و انجام سی تی اسکن درگیری ریه بیشتری در آنها دیده می شود.

وی اضافه کرد: پیک چهارم کرونا در کشور و استان به دلیل مسافرت‌ها و برگزاری مراسم‌ها و دورهمی‌های ایام تعطیلات عید است از مردم می‌خواهیم در ایام مبارک ماه رمضان مراسم افطاری و دور همی‌ها برگزار نکنند که این امر موجب گسترش بیماری خواهد شد.

براهیمی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت در روزهای کرونایی نباید از روند درمان خود غافل شوند و برای چک کردن وضعیت بیماری مراجعه آن‌ها به مراکز درمانی ضروری است. چرا که در صورت عدم مراجعه و مصرف داروهای خودسرانه سیستم ایمنی آنها دچار مشکل می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند

ایسنا/کرمانشاه یک فوق تخصص طب خواب گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچه‌ها هم یاد می‌گیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.

دکتر حبیب الله خزایی با بیان اینکه موضوعی که امرزوه خیلی از خانواده‌ها با آن روبرو هستند بحث دیر خوابیدن بچه‌ها است، عنوان کرد: معمولا موضوع دیر خوابیدن بچه‌ها در خانواده‌هایی بیشتر دیده می شود که نظم خاصی برای شروع خواب و یا بیدار شدن ندارند.

این روانپزشک افزود: اگر جزو آن دسته از خانواده‌ها هستیم که تا دیر وقت بیدار می مانیم و نظم خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن نداریم، نباید انتظار داشته باشیم که فرزندانمان به موقع بخوابند و به موقع بیدار شوند.

خزایی با توصیه به خانواده‌ها برای داشتن یک نظم خاص برای خوابشان، گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچه ها هم یاد می گیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: در خانواده هایی که نظم خاصی برای خوابد ندارند، معمولا توصیه و یا اجبار به فرزندان برای زود خوابیدن جوابگو نیست. اگر با رفتارمان به فرزندانمان یک الگوی مناسب خوابیدن و بیدار شدن نشان دهیم، بیشتر مورد توجه فرزندان قرار گرفته و از آن تبعیت می کنند.

خزایی با بیان اینکه معمولا فرزندان از الگوی خواب والدین خود تبعیت می کنند، عنوان کرد: حفظ بهداشت خواب در خانواده به بهبود وضعیت خواب بچه‌ها می تواند کمک زیادی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • حجاب و عفاف از مهم‌ترین مولفه‌های عزت خانواده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد