Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم در کم رنگ شدن رعایت پروتکل های بهداشتی مقصر اصلی نیستند چراکه مردم به مسئولان خود نگاه می کنند.

اقبال شاکری در گفت وگو با ایسنا با تاکید بر ضرورت رعایت صحیح و دقیق پروتکل های بهداشتی و توجه به نظرات کارشناسان این حوزه، بیان کرد: از نظر بنده در کم رنگ شدن رعایت پروتکل های بهداشتی مردم مقصر اصلی نیستند چراکه مردم به رفتار مسئولان نگاه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که مسئولان و دولت در برابر نظر متخصصان مقاومت کرده و در دو هفته نوروز که به خوبی این امکان وجود داشت که کسب و کارها و حمل و نقل عمومی کنترل و قرنطینه شود، اما برعکس آن عمل می شود مردم نیز اعتمادشان را به گفته متخصصان از دست می دهند.

وی در ادامه اظهار کرد: حال بعد از پایان تعطیلات که کسب و کارها مجددا رونق می گیرد، برای آنها محدودیت گذاشته می شود. مسلما مردم در چنین شرایطی همکاری لازم را نخواهند داشت. از سوی دیگر در بحث تامین واکسن دولت می گوید بخش خصوصی واکسن وارد کند و آن را به مردم بفروشد در حالی که این امر بر عهده دولت است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مسئولان و دولتمردان پایبند نظر متخصصان این حوزه باشند مردم نیز با اعتماد در رعایت پروتکل ها همراهی خواهند کرد. اینکه یکباره تصمیمات و رفتارهایی بر خلاف نظر متخصصان صورت گیرد قطعا بر روی اعتماد مردم تاثیر خواهد گذاشت.

شاکری در ادامه درباره راهکارهای کنترل کرونا در سطح کشور و به ویژه تهران، بیان کرد: مهم ترین امر عدم دخالت در تصمیمات متخصصان و اجرای دقیق آنها از سوی دولتمردان و مسئولان است. باید اجازه داد تا مدیریت تخصصی در این حوزه صورت گرفته و دستورات متخصصان اجرا شود. از سوی دیگر باید از تصمیمات اتخاذ شده حمایت شود. دولت باید بستر اجرای دقیق تصمیمات را فراهم کند. به عنوان مثال از بخش هایی که بر اثر محدودیت ها ضرر کردند حمایت کند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان افزود: هیچ بخشی و هیچ یک از دولتمردان نباید در تصمیمات تخصصی در این حوزه دخالت کرده و تعبیر خود را داشته باشند. مردم وقتی ببینند مسئولان نیز بدون کوتاهی تابع دستورات متخصصان بوده و صلاح آنان را می خواهند قطعا دست به دست هم داده و همکاری لازم  را در رعایت دقیق و صحیح پروتکل ها خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خیز چهارم کرونا پروتکل های بهداشتی مجلس یازدهم پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • ببینید | انتقاد حمید درخشان از تصمیمات اوسمار؛ غافلگیر شدیم!
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست