Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:57:39 GMT

تزریق واکسن در مازندران خارج از پروتکل‌؟

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۶۸۶۴

تزریق واکسن در مازندران خارج از پروتکل‌؟

ایسنا/مازندران روز گذشته در یکی از شهرستان‌های مازندران، خبری مبنی بر تزریق خارج از نوبت و سوءاستفاده از سهمیه واکسن کرونای پزشکان و کادر درمانی این استان شد که پس از پیگیری مسئولان شهرستانی، این موضوع ثابت نشد، موضوعی که چندی پیش با سوء استفاده برخی مسئولان شهری در آبادان و علی‌آباد کتول، به عنوان سوژه داغ خبری و مطالبه مردم بر سر زبان‌ها افتاد و حال خبر این اتفاق در مازندران، این سوال را در اذهان مردم به وجود آورد که آیا تزریق واکسن در مازندران خارج از پروتکل‌های تعریف شده صورت گرفت، بحثی که سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان به تشریح آن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نحوه تزریق واکسن کرونا به کادر درمانی و پاکبان‌های استان را تشریح کرد.

دکتر قاسم اویس در ارتباط با آخرین وضعیت تزریق واکسن کرونا به کادر درمانی استان مازندران، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی ۲۳ هزار دوز واکسن روسی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار می‌گیرد که برای تزریق کادر بهداشتی درمانی اختصاص پیدا می‌کند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه سرعت دریافت واکسن در کشور بیشتر شده است، افزود: کل واکسنی که تاکنون دریافت کردیم برای ۱۷ هزار نفر بوده اما در حال حاضر ۲۳ هزار واکسن هم قرار است از روزهای آینده در استان تزریق شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد، افرای خارج از پروتکل‌های تعریف شده واکسن دریافت کرده باشند،گفت: تزریق واکسن براساس اسنادی که به ما اعلام شده توزیع شده است و در استان مازندران فقط افراد حائز شرایط واکسن دریافت کردند.

اویس خاطرنشان کرد: تاکنون به بخشی از کادر درمان، جانبازان آسایشگاهی، سالمندان آسایشگاهی و پاکبان‌ها واکسن تزریق شده است و این روند تا مرحله تکمیل ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: تاکنون به هیچ فردی خارج از سندی که دریافت کردیم واکسن تزریق نشده است.

سرپرست معاونت بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پاسخ به این سوال که برخی از پزشکان بر اساس سند تعریف شده در لیست تزریق کرونا قرار نداشتند اما ظاهرا واکسن دریافت کرده و حتی شنیده شده است که خانواده برخی از اعضای کادر درمان واکسن دریافت کرده‌اند، گفت: مسائلی که مطرح می‌شود صرفا یک ادعا است، از طرفی دیگر معاونت بهداشتی دانشگاه لیست افراد واجد شرایط واکسن را از مسئولان بیمارستان‌ها دریافت می‌کند و به ما اعلام می‌شود که در بخش‌های تعریف شده وزارت بهداشت فعال و حائز شرایط دریافت واکسن هستند.

وی ادامه داد: برخی از افراد انتظار دارند در شرایط حاضر به دلیل اینکه در مراکز درمانی فعال هستند واکسن دریافت کنند و امکان دارد برای خودشان اولویت تعریف کنند در حالی که اولویت دریافت واکسن بر اساس پروسه مشخص شده وزارت بهداشت است.

اویس درباره اتفاقاتی که در برخی از استان‌های کشور به ویژه در حوزه واکسن پاکبان‌ها، گفت: مواردی از این دست در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مازندران نداشتیم.

وی در ارتباط با نحوه دریافت لیست واکسن افراد واجد شرایط در بخش پاکبان‌های استان، بیان کرد: به استانداری اعلام کردیم که لیست پاکبان‌های واجد شرایط را برای تزریق واکسن در اختیار ما قرار دهد و تاکنون در این بخش موارد تزریق واکسن به افراد غیر را نداشتیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارتباط با وضعیت تزریق واکسن کرونا پاکبان‌های استان، گفت: تعداد ۲ هزار ۷۰۰ دوز برای تزریق به هزار و ۳۵۰ نفر به این گروه اختصاص یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا کروناویروس استانی اجتماعی تزریق واکسن کرونا سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران واکسن دریافت تزریق واکسن واکسن کرونا پاکبان ها تعریف شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۶۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد