Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته امداد استان تهران و اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به منظور توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و نیازمندان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: به منظور همکاری های مشترک، بهره مندی از ظرفیت های موجود و افزایش تعاملات دو جانبه با هدف اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات مؤثر و کارآمد در جهت ترویج فرهنگ خیر و احسان و نشر سنت های حسنه اسلامی، کاهش فقر و نابرابری،توسعه کمی و کیفی خدمات به گروه های هدف این تفاهم نامه میان کمیته امداد استان تهران و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: هم افزایی و همکاری لازم برای خدمات به نیازمندان و تعامل دو طرفه در مشارکت ها و مسئولیت های اجتماعی از جمله توانمندسازی مددجویان و نیازمندان موضوع این تفاهم نامه است.

 پرپنچی با بیان اهداف امضای این تفاهمنامه،گفت: ارائه خدمات مؤثر در جهت توانمندسازی نیازمندان، استفاده بهینه از منابع و هم افزایی در ارائه خدمات به نیازمندان، توسعه و ارتقاء سطح همکاری دو جانبه پیرامون برنامه ریزی،سیاستگذاری و اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی ویژه مددجویان و نیازمندان،پرورش و هدایت استعدادهای فکری و فنی مددجویان در جهت رسیدن به خودباوری و استقلال اقتصادی، ارتقاء سطح مهارت های هنری و صنایع دستی مددجویان، پیشگیری از آسیب های اجتماعی با کسب مهارت های هنری و ایجاد زمینه های اشتغال مددجویان،تشکل کارگروه مشترک به منظور تهیه و تدوین برنامه های آموزشی و فرهنگی مشترک در زمینه صنایع دستی، تهیه برنامه و راهکارهای اجرایی مشترک و منطبق با ضوابط دو دستگاه برای رسیدن به وضع مطلوب از اهداف امضای این تفاهم نامه است.

 مدیرکل کمیته امداد استان تهران،ادامه داد: همکاری و تعامل لازم جهت شناسایی و معرفی مددجویان علاقه مند به آموزش در رشته های مختلف هنری به صنایع دستی، پرداخت تسهیلات و خدمات به افراد واجد شرایط و آموزش دیده جهت تولید محصولات صنایع دستی، مشارکت در زمینه برگزاری جشنواره ها، المپیادها،نمایشگاهها،فروشگاه ها و همایش های تخصصی با محوریت موضوعی صنایع دستی از تعهدات این نهاد در جهت اجرای این تفاهم نامه است.

 وی،گفت: همچنین برنامه ریزی آموزشی برای برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی و معرفی اساتید، نظارت و ارزشیابی دوره های آموزشی،  ارائه استاندارهای آموزشی صنایع دستی در زمینه فضا، ابزار و وسایل و تجهیزات،مواد اولیه،محتوای درسی دوره ها و ارتقاء سطح کیفی و کمی آموزش های صنایع دستی،به گونه ای که منجر به ایجاد فرصت های شغلی شود،  حفظ کرامت و رعایت حقوق شهروندی مددجویان کمیته امداد، اعطای گواهینامه پایان دوره آموزشی به هنر آموختگان این دوره ها،همکاری در زمینه برگزاری جشنواره ها،المپیادها،نمایشگاه ها،فروشگاه ها و همایش های تخصصی با محوریت موضوعی صنایع دستی و ...  نیز از تعهدات اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و  گردشگری استان تهران است.

 مدیرکل کمیته امداد استان تهران ،بیان کرد: این تفاهم نامه در ۱۰ ماده ، یک تبصره به امضای طرفین رسیده و به مدت یک سال اعتبار دارد و در صورت تمایل طرفین قابل تمدید است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیته امداد استان تهران اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کمیته امداد استان تهران اداره کل میراث فرهنگی تفاهم نامه صنایع دستی دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود