Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه مسجد باید به یک پایگاه فرهنگی اجتماعی با مدل روزآمد تبدیل شود، گفت: طرح شمیم در محله‌ها اجرا می‌شود؛ در این طرح شورایی با حضور امام محله برای حمایت از افراد آسیب‌پذیر شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، سردار «مهدی حاجیان»، معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین «سیدناصر میرمحمدیان»، مدیرعامل بنیاد هدایت از آغاز طرح جدیدی با عنوان «شمیم» خبر داد و اظهار کرد: در این طرح شورای معتمد محله شکل می‌گیرد که یکی از اعضای آن امام محله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار آنها این است که از افرادی که آسیب پذیر هستند حمایت کنند.

 

وی تصریح کرد: ما این آمادگی را داریم تا امامان محله را در طرح شمیم و نیز قرارگاه فضای مجازی به عضویت در آوریم و از آنها در تولید محتوا در فضای مجازی بهره بگیریم بنابراین لازم است تفاهم نامه ای بین بنیاد و ناجا برای همکاری امضا شود و از ظرفیت های طرفین استفاده شود.

 

سردار حاجیان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ضرورت افزایش حضور حضور جوانان در مساجد گفت: لازم است برای زمینه سازی حضور جوانان در مساجد، روش‌های به روز را به کار بگیریم.

 

تغییر باورها و اعتقادات نوجوانان؛ هدف دشمن در جنگ شناختی

 

معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا با تأکید بر اینکه در جامعه هدف ما باید افرادی با سنین کمتر را در نظر بگیریم، ابراز کرد: در شرایطی هستیم که فضای مجازی در اختیار همه ما و فرزندان ما است و با هر جای دنیا بخواهند می توانند ارتباط بگیرند؛ اوضاعی بر فضای حاکم مجازی حاکم است که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان ولنگاری یاد کردند و این برای ما یک هشدار است. اگر به خود نیاییم در این جنگ شناختی شکست خواهیم خورد.

وی در ادامه بیان کرد: جنگ شناختی با ایجاد شبهه در باورها و اعتقادها پیش می رود و دشمن با  تغییر در باورها تغییر در رفتار را ایجاد می کند و با این کار اعتقادات فرزندان ما را از همان سنین پایین از بین می برند.

 

سردار حاجیان تاکید کرد: مسجد باید به یک پایگاه فرهنگی اجتماعی با مدل روزآمد تبدیل شود و تغییر تاکتیک بدهیم. از ظرفیت روحانیت استفاده کرده و آنها را به علم روز تجهیز کنیم. روحانیون ما باید توان اقناع سازی جوانان را داشته باشند.

 

اعلام آمادگی بنیاد هدایت برای همکاری با طرح «شمیم»

 

بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین «سیدناصر میر محمدیان»، قائم مقام معاون فرهنگی سازمان تبلیغات و مدیر عامل بنیاد هدایت نیز در این دیدار با اشاره ظرفیت متعدد موجود برای همکاری بیان کرد: تیم های کارشناسی از ناجا و معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات می‌توانند با هم گفت‌وگو کنند و زمینه های موجود برای همکاری را شناسایی کنند.

 

مدیر عامل بنیاد هدایت گفت: طرح شمیم طرح بسیار خوبی است و به خصوص در مناطقی که هویت محله ای خود را حفظ کرده اند بهتر پاسخ می دهد اما این در شهری مانند تهران مشکل است و می توان از ظرفیت هیئت ها بهره برد.

 

وی یادآور شد: برای استفاده از ظرفیت مبلغان در طرح شمیم نیروی انتظامی می تواند از سازمان تبلیغات منطقه بخواهد تا مبلغین توانمند را به آنها معرفی کند و از سوی دیگر با کمک 85 هزار مبلغی که با سازمان تبلیغات مرتبط هستند ما می توانیم در انتشار محتواهای تولید شده در معاونت اجتماعی ناجا مشارکت کنیم.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح شمیم سردار حاجیان بنیاد هدایت امام محله سازمان تبلیغات بنیاد هدایت برای همکاری طرح شمیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری صبح شنبه در جلسه شورای تأمین مسکن استان با اظهار اینکه طرح مسکن ملی از طرح‌های مهم و تأثیرگذار دولت به شمار می‌رود، افزود: تعهد استان برای ساخت مسکن ملی ۱۶۴ هزار واحد است.

وی با بیان اینکه موانع فراروی تأمین مسکن حمایتی باید با همکاری دستگاه‌های مختلف تأمین شود، افزود: در شهرستان‌های استان برای اجرای این طرح باید همگرایی لازم داشته باشیم.

احمد توکلی سرپرست معاونت هماهنگی عمرانی استانداری مازندران نیز اشاره به عقب ماندگی استان در تأمین زمین اظهار اظهار کرد: ۷۰ هزار مسکن حمایتی باید در استان ساخته شود و در بخش تأمین زمین عقب هستیم.

وی کمبود زمین را از جمله مشکلات در استان بیان کرد و گفت: طی دو سال گذشته ۱۰ هزار واحد مسکن در قالب طرح‌های حمایتی، خودمالکی، بازآفرینی شهری و روستایی در استان اجرا شده است.

وی عقب ماندگی در بخش خودمالکی را ۳۵ درصد ذکر کرد و گفت: ۳۱ هزار واحدمسکن خودمالکی تعهدات استان است و ۱۷ هزار واحد مسکن روستایی در استان ساخته شده است.

کد خبر 6089635

دیگر خبرها

  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است