Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@19:54:36 GMT

مجلس و دولت از توسعه آموزش های مهارتی حمایت کنند

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۷۹۶۰

مجلس و دولت از توسعه آموزش های مهارتی حمایت کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین امید افزود: توسعه آموزش‌های مهارتی و افزایش مهارت و تخصص نیروی کار، وظیفه‌ای است که طبق قانون برنامه ششم توسعه کشور بر عهده این دانشگاه قرار داده شده است و تمام ارکان کشور اعم از دولت و مجلس باید در راستای تحقق این مأموریت و تقویت و توسعه آموزش‌های مهارتی در کشور به دانشگاه جامع علمی کاربردی کمک و حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طبق طرح ساماندهی آموزش عالی کشور حداقل ۳۰ درصد از جمعیت دانشجویان کشور باید تحت آموزش‌های مهارتی قرار گیرند که در حال حاضر میزان دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های مهارتی کشور خیلی کمتر از این است و ما از برنامه عقب هستیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: تمامی اقدامات و برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال‌های اخیر در راستای کیفیت افزایی و مأموریت گرایی بوده است که مخاطراتی نیز داشته است ولی این دانشگاه امروز به جایگاه با ثباتی رسیده است.

کد خبر 5192701 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسین امید دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش مهارتی دانشگاه های علوم پزشکی آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان سازمان سنجش وام دانشجویی خوابگاه دانشجویی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها انجمن علمی دانشجویان حکم انتصاب واکسن کرونا آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب رشته آموزش های مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد