Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@16:19:20 GMT

چرا بساط ایستگاه‌های اتوبوس درون شهری یاسوج برچیده شد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۸۷۷۵

چرا بساط ایستگاه‌های اتوبوس درون شهری یاسوج برچیده شد؟

گروه استان‌ها_ یک دهه قبل شهرداری یاسوج به دلیل عدم استقبال مردم ایستگاه‌های اتوبوس را جمع کرد و اکنون دوباره به فکر فعال کردنشان افتاده اما سئوال اصلی اینجاست که واقعا یاسوجی‌ها سوار اتوبوس می‌شوند؟ - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، وجود سیستم حمل و‌ نقل اعم از مسافر و بار در هر جامعه‌ای از نیازهای اولیه برای رفاه مردم به‌شمار می‌رود، به‌گونه‌ای که برخی از جوامع در جابجایی مسافر و کالاها دست به اقداماتی برای انجام هر چه بهتر و سریع‌تر این مورد می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن یک سیستم حمل و نقل استاندارد و با کیفیت می‌تواند کمک شایانی به رفاه و آرامش در زندگی مردم، توسعه، فرهنگ و اقتصاد جوامع داشته‌باشد.

شهر یاسوج که سال‌هاست نام پایتخت طبیعت ایران را یدک می‌کشد، در حالی با رشد چشمگیر جمعیت روبرو است که در اغلب زیرساخت‌ها برای یک زندگی شهر با مشکلات عدیده دست و پنجه نرم می‌کند.

این شهر که با توجه به آب و هوای مطلوب و موقعیت جغرافیایی(قرار گرفتن در دامنه کوه دنا) با سیل مهاجران از روستاها و شهرهای مختلف همراه است، نیازمند توجه خاص در توسعه زیرساخت‌ها است، موضوعی که اگر به آن توجه لازم نشود در آینده مشکلات عدیده‌ای را پیش‌روی مردم و مسئولان خواهد گذاشت.

صدها هزار ساکن مناطق حاشیه‌ای شهر یاسوج در فاصله‌ای اندک از شهر اغلب امور روزانه خود نظیر خرید، کارهای درمانی و پزشکی، گشت و تفریح و .... خود را در مرکز شهر یاسوج انجام می‌دهند و همین امر باعث شده که حجم کارها بر دوش شهرداری یاسوج افزایش پیدا کند.

در برخی از نقاط شهر یاسوج هر روزه شاهد صف کشیدن خودروهای مسافربری هستیم که کار جابجایی مسافر از شهر به مناطق حاشیه‌ای را انجام می‌دهند.

تهران| حمل و نقل عمومی و مراکز خرید از عوامل انتقال کرونا /لزوم راه‌اندازی تورهای بیماریابی در معابر شلوغواریز سهمیه اعتباری سوخت آذر ماه 619 هزار خودروی حمل و نقل عمومیطی 12 سال گذشته باید 60 هزار میلیارد برای حمل و نقل عمومی کلانشهرها اختصاص می‌یافت

 

از 10 سال پیش بساط ایستگاه‌های اتوبوس درون شهری برچیده شد و در پی آن شاهد حضور تعداد بالای خودروهای مسافربری شخصی در سطح شهر بودیم و حال پس از ده سال اتوبوس‌های درون شهری شهرداری که رو به فرسودگی بودند، با انجام تعمیرات به مدار خدمت برگشتند.

اما طبق مشاهدات در سطح شهر یاسوج خبری از حضور این اتوبوس‌ها به جز در یکی از ایستگاه‌ها آن‌هم به صورت مقطعی نیست، و بعد از گذشت چندین روز از راه‌اندازی مجدد اتوبوس‌های درون شهری انگار نیامده باید ساز خداحافظی کوک کنند.

شهروندان استقبال نمی‌کنند

ضرغام خلقی‌پور رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری یاسوج گفت:  شهرداری یاسوج با تلاش‌های انجام شده جهت رفاه حال مردم، اتوبوس‌های درون شهری را مجدد برای خدمت رسانی بعد از سال‌ها فعال نمود.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته توقف اتوبوس‌ها در ایستگاه‌ها به نحوی بود که اتوبوس‌ها زمان زیادی در ایستگاه نمی‌مانند.

خلقی‌پور با اشاره به تورم و افزایش هزینه‌ها برای مردم گفت: اتوبوس‌های درون شهری یاسوج به صورت گردشی فعال هستند و متأسفانه در این مدت مردم استقبال خوبی از این موضوع نداشته‌اند.

اتلاف وقت دلیل استقبال کم

محمد ساکن منطقه بلهزار که خود در یک مغازه در شهر یاسوج مشغول بکار است، گفت: سال‌هاست که سوار اتوبوس‌ واحد نشده‌ام، گرچه هر روز باید به شهر بیایم اما ترجیح می‌دهم با تاکسی این کار را انجام بدهم، و دیگر به تاکسی عادت کرده‌ام.

کرامت از اهالی مادوان سفلیٰ گفت: غروب خسته و کوفته از سر کار برمی‌گردم، اغلب مایحتاج روزانه را از شهر خرید می‌کنم، باید سریع به خانه برسم، حوصله منتظر ماندن در اتوبوس را ندارم، اتوبوس‌ها تا یاد دارم بیش از نیم ساعت توقف دارند.

کبریٰ از اهالی مهریان گفت: شهرداری یاسوج بعد از چندین سال تازه یادش آمده که این شهر اتوبوس لازم دارد، آن‌هم در شرایط کرونا که مردم برای حفظ جان‌شان حاضرند میلیون‌ها تومان خرج کنند.

وی گفت: سوار شدن با اتوبوس در این شرایط خطرناک است و من حاضرم چندین برابر هزینه کنم اما سوار اتوبوس نشوم.

پرویز از اهالی مادوان گفت: مردم این شهر به رفت و آمد با تاکسی عادت کرده‌اند، همان وقت که اتوبوس در شهر یاسوج فعال بود هم به دلیل عدم برنامه‌ریزی صحیح و معطل شدن مردم، استقبالی از اتوبوس نمی‌شد.

وی اشکال کار را از شهرداری دانست و گفت: در بقیه شهرها اتوبوس‌ها به‌صورت گردشی و در زمان مشخص شده حرکت می‌کنند، اما در شهر یاسوج اینگونه نیست و علاوه بر این مشکل نبود ایستگاه مشخص هم باعث شده فعالیت اتوبوس‌های درون شهری با مشکل مواجه شود.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری کهگیلویه و بویراحمد استانداری کهگیلویه و بویراحمد اتوبوس های درون شهری شهرداری یاسوج ایستگاه ها شهر یاسوج اتوبوس ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری

محمد حیدری رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت : رعایت نکردن مقررات عبور و مرور در داخل شهر‌ها از سوی عابران پیاده بیشترین عامل تصادفات و مرگ و میر افراد است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه جان خود را از دست دادند عنوان کرد: سال گذشته حدود ۷۰ درصد متوفیان در معابر شهری عابران پیاده بودند.

حیدری گفت: سال گذشته در مجموع ۱۳۳ نفر در تصادفات ترافیکی استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از متوفیان در معابر تندرو و بزرگراهی جان خود را از دست داده‌اند افزود: ۲۷ نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه وجود دارد که ۱۲ نقطه آن در شهر کرمانشاه است.

وی با بیان اینکه پلیس در راستای انجام وظایف خود اقدامات کنترلی را انجام داده است عنوان کرد: در نقاط حادثه‌خیز تیم‌های گشتی مستقر هستند و در ساعات پیک ترافیک و تصادفات حضور دارند و نسبت به تخلفات به ویژه تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

حیدری گفت: شهرداری باید در زمینه اقدامات زیرساختی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی اقدامات موثرتری را انجام دهد.

وی افزود: بزرگراه حضرت امام (ره) و بزرگراه جانبازان دو نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه هستند و نیاز است شهرداری پل عابر پیاده نصب کند و علاوه بر این با نصب نرده یا سایر تجهیزات مانعی ایجاد کند که عابران ملزم شوند از پل استفاده کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری