Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نشست «کمیته هماهنگی امنیتی و نظامی» وابسته به شورای هماهنگی عربستان و بحرین، امروز (دوشنبه) در منامه در حلی برگزار شد که نیروهای نظامی سعودی و رژیم آل خلیفه همچنان به سرکوب اعتراضات مردمی در بحرین ادامه می‌دهند.

به گزارش روزنامه «الشرق الاوسط» چاپ لندن، در این نشست که به ریاست «عبدالعزیز بن سعود» وزیر کشور عربستان سعودی و همتای بحرینی وی «رشید بن عبدالله آل خلیفه» برگزار شد، عبدالله آل خلیفه گفت که نشست این کمیته بیانگر صریح روند گسترده از کامل شدن اقدامات امنیتی است که دو کشور  را به هم نزدیک و به ارتقا عملکرد مشترک در زمینه برقراری امنیت و تحکیم ثبات در عربستان و بحرین کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بن سعود نیز با تأکید بر اینکه همکاری عربستان و بحرین پایگاه محکمی برای محافظت از منافع استراتژیک کشورهای منطقه فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: یکی از ثمرات همکاری، ایجاد شورای هماهنگی عربستان و بحرین است که ریاست آن را «محمد بن سلمان» ولیعهد و وزیر دفاع عربستان و نیز «سلمان بن حمد آل خلیفه» ولیعهد و نخست‌وزیر بحرین بر عهده دارند.

وی بدون اشاره به حضور نیروهای نظامی و امنیتی عربستان در بحرین به منظور سرکوب اعتراضات مردمی در این کشور، افزود: من اطمینان دارم که به وسیله این کمیته هماهنگی امنیتی و نظامی آنچه رهبران دو کشور از نظر امنیت، ایمنی، ثبات و توسعه برای دو ملت آرزو می کنند، محقق خواهد شد.

بحرین از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ تاکنون صحنه قیام مردمی علیه رژیم آل خلیفه است و طی این مدت بیش از ۱۱ هزار شهروند بحرینی به اتهامات واهی بازداشت و از شمار زیادی از مخالفان سلب تابعیت شده است.

نظام سیاسی حاکم بر بحرین پس از هفته‌ها از اعتراض‌های مردمی در فوریه ۲۰۱۱ و افزایش تظاهرات مردمی برای از سرکوب این اعتراض‌ها به عربستان  متوسل شد تا از کمک‌های نظامی و نیروهای خارجی استفاده کند.

هدف از مداخله نظامی عربستان در بحرین، سرکوب جنبش مردمی این کشور در زمان اعتراضات در کشورهای عربی بود که علیه استبداد نظام حاکم آغاز شد و منجر به شهادت شماری از تظاهرکنندگان گردید. با وجود این که مقامات منامه ادعا کردند، این نظامیان برای حمایت از تاسیسات و نهادهای دولتی وارد بحرین شده‌اند و نه برای سرکوب اعتراضات، اما قرائن و شواهد بسیاری نشان داد که این نظامیان در سرکوب اعتراضات مردمی، حضور داشتند.

به اعتقاد دیپلمات‌ها و کارشناسان سیاسی عربستان در میان تمامی اعضای شورای همکاری خلیج فارس، از همه بیشتر نگران شورش و اعتراض مردم بحرین است، چرا که ممکن است به این کشور هم سرایت و پایه‌های حکومت آل سعود را متزلزل کند.

رژیم آل خلیفه در بحرین همچنین یکی از متحدان اصلی نظامی آمریکا در منطقه است و پایگاه‌های نظامی و دریایی و لجستیگی آمریکا در خلیج فارس در آب‌های این کشور قرار دارد.

بحرینی‌ها از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ علیه درد و رنج‌هایی که از دهه‌ها پیش آن را به ارث برده بودند، قیام خود را آغاز کرده‌اند، اما هربار با فجیع‌ترین شکل سرکوب و قتل و کشتار از سوی نظامیان آل خلیفه مواجه شده‌اند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: عربستان و بحرین سرکوب اعتراضات آل خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  کشور‌های عضو وناظرسازمان همکاری شانگهای در محل دبیرخانه این سازمان در پکن گرد هم آمدند
در این مراسم ژانگ مینگ دبیر کل سازمان همکاری شانگهای بر توسعه وتقویت روابط کشور‌های عضو در زمینه‌های مختلف تاکید کرد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


دبیر کل سازمان همکاری شانگهای گفت ایران ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های بسیار خوبی برای همکاری با سایر کشور‌های عضوشانگ‌های دارد، این همکاری‌های کشور‌ها بیش از کذشته توسعه می‌یابد
دکتر محسن بختیار سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین هم سازمان همکاری شانگهای را یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های متطقه‌ای دنیا دانست که نقش تعیین کننده‌ای در حوزه‌های مختلف امنیتی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی واجتماعی دارد
همکاری‌های چند جانبه با سایر کشور‌ها از جمله کشور‌های نوظهورشرق، از راهبرد‌های مناسب جهت مقابله با فشار‌ها و تهدیدات به شمار می‌رود درخواست‌های متعددی از سوی کشور‌های مختلف برای عضویت در این سازمان مطرح است که این مسئله باعث افزایش قدرت روزافزون آن در متطقه وجهان شده است
یک کارشناس پاکستانی می‌گوید در گردهمائی کشور‌های عضو وناظر همکاری شانگهای ضمن اینکه کشور‌ها با فرهنگ‌های یکدیگر اشنا می‌شوند، درخصوص همکاری‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی با یکدیگر گفتگو می‌کنند
در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از آثار ومحصولات کشور‌های عضو این سازمان برگزار شد که مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت

 


شات لیست
اول، ژانگ مینگ دبیر کل سازمان همکاری شانگهای
دوم، محسن بختیار سفیر جمهوری اسلامی در چین
سوم، کارشناس وتحلیلگر مسائل سیاسی
----

دیگر خبرها

  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • فیلم/ سرکوب تحصن دانشجویان توسط نیروهای امنیتی آمریکا
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • روسیه : توافقنامه‌ های امنیتی با ایران و ۳ کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌شوند
  • اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه + جزئیات
  • نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای
  • حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • اولین نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد