Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@07:41:55 GMT

۳۰ روستای لرستان امسال به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۹۹۳۶

۳۰ روستای لرستان امسال به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شود

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان، شهاب حیدری روز دوشنبه در جلسه‌ای با مدیر مخابرات منطقه لرستان و کارشناسان فنی این شرکت افزود: همچنین برنامه‌ریزی لازم جهت تسریع در تامین پوشش تلفن همراه ۲۷ روستای استان صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: آزمایش و تحویل فیبر نوری نورآباد - هفت چشمه به طول ۴۰ کیلومتر جهت تامین زیرساخت ارتباطی مرکز شهرستان، پهنای باند ۶ سایت تلفن همراه و ارتقای آنها به نسل‌های پرسرعت سوم و چهارم از دیگر طرح‌های در دست اجرا به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با تلاش صورت گرفته، مقرر شد تمامی پروژه‌های در دست اجرای استان تا پایان سال به بهره‌برداری برسد تا مردم بتوانند از خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات بهره‌مند شوند.

حیدری با بیان اینکه تامین دسترسی سایر روستاهای استان توسط اپراتورهای ­وب در دست اجرا است، گفت: این اپراتور در کل استان بیش از ۸۳ سایت کامل و ۱۳ دکل آماده نصب تجهیزات دارد و به‌صورت میانگین هر هفته سه بتن‌ریزی توسط این اپراتور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: هدف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه خدمات مطلوب، ارزان و با کیفیت به عموم مردم به‌خصوص مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است که با اجرای این پروژه ها امکان ارائه خدمات اینترنت و دیتا با پهنای باند بیشتر و کیفیت بالاتر برای ساکنین مناطق تحت پوشش مهیا شده است.

حیدری خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه از محل توسعه خدمات عمومی روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) تامین شده است.

۲ هزار و ۵۷۸ روستای لرستان از شبکه‌های ارتباطی بهره مند هستند و در مجموع تعداد ۹۲ هزار و ۲۵۳ مشترک فعال پهن باند ثابت در روستاها و مناطق محروم استان خدمات ارتباطی را دریافت می کنند.

همچنین  ۶ هزار و ۴۳ مشترک در روستاها و مناطق محروم این استان اینترنت پرسرعت دارند.

برچسب‌ها فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات توسعه روستایی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات توسعه روستایی فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات توسعه روستایی لرستان اخبار کنکور فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند