Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@16:46:08 GMT

جذب سرمایه شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۹۹۴۶

جذب سرمایه شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با حمایت معاونت علمی، شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای جذب سرمایه در طرح‌های تأمین مالی جمعی مشارکت کنند.

ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از مشارکت‌کنندگان در طرح تأمین مالی جمعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، سازمان بورس و اوراق بهادار و سامانه تأمین مالی و سرمایه گذاری (کرادفاندینگ) اجرایی می‌شود.

در این طرح برای شرکت‌ها این امکان فراهم است که تأمین مالی جمعی از طریق صدور اوراق مشارکت برای سرمایه گذاری بورسی را تجربه کنند. همچنین جذب سرمایه برای شرکت‌ها تا سقف ۱۰ میلیارد تومان طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص تأمین مالی جمعی نیز از دیگر مزایای مشارکت در این طرح است.

دیگر مزایای حضور در این رویداد برای متقاضیان شامل «امکان تأمین مالی شرکت با دو مدل مشارکت در درآمد و مشارکت در سهام شرکت» و «امکان بهره مندی از مزایای صندوق نوآوری و شکوفایی در صورت دانش بنیان بودن محصول و شرکت به صورت همزمان» می‌شود.

متقاضیان برای ثبت نام تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند.

کد خبر 5192863 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جذب سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان اقتصاد دیجیتالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی حاکمیت سایبری نوآوری فناوری فضایی ویروس کرونا فناوری نانو فیس بوک همراه اول شرکت اسپیس ایکس ناسا اینترنت تأمین مالی جمعی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی