Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: بهره‌گیری از ظرفیت و توانمندی ریش‌سفیدان و معتمدین محلی، توسعه و تقویت مشارکت‌های مردمی و جوانان در پیشگیری از جرائم از جمله تمهیدات لازم برای همگانی کردن فرهنگ صلح و سازش است. - اخبار استانها -

سردار احمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به نقش و اهمیت استفاده از ظرفیت بزرگان، معتمدان، ریش سفیدان و جوانان و احیای هرچه بیشتر سنت حسنه میانجی‌گری در حل مشکلات، اظهار داشت: مهمترین هدف ناجا و سایر نیروهای مسلح برقراری نظم و امنیت، حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و رهروی از خون پاک شهداء است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان استفاده از ظرفیت مردمی و ریش‌سفیدان را مهمترین رویکرد پلیس جامعه‌محور در تامین امنیت پایدار دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت مردمی و تعامل و همکاری معتمدین و ریش‌سفیدان می‌توان بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه را حل و فصل کرد.

وی تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت و توانمندی ریش‌سفیدان و معتمدین محلی، توسعه و تقویت مشارکت‌های مردمی  و جوانان در پیشگیری از جرائم، از جمله تمهیدات لازم برای همگانی کردن فرهنگ صلح و سازش است.

سردار طاهری ریش سفیدان و معتمدان را از اقشار تاثیرگذار و مهم جامعه برشمرد و افزود: پلیس همواره تلاش داشته تا با همفکری و همراهی این قشر از جامعه از وقوع ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری کند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه معتمدان، بزرگان، ریش‌سفیدان و جوانان طوایف ظرفیت بالایی در پیشگیری و کنترل جرائم در جامعه هستند، گفت: پلیس برای پیشگیری از جرائم نیازمند استفاده از این ظرفیت مهم است.

امام جمعه زاهدان: فعالیت‌های ارزشمند صورت‌گرفته در رزمایش مواسات سیستان‌وبلوچستان کافی نیستکشف یک تن و 619 کیلو مواد افیونی در عملیات تکاوران پلیس سیستان و بلوچستانشاخص‌های توسعه‌ای سیستان و بلوچستان ارتقا یافت

وی بیان داشت: نیروی انتظامی به عنوان نیروی خدمتگزار جامعه و از جمله سازمان‌هایی است که به دلیل ارتباط نزدیک و حجم ماموریت‌ها، به طور مستمر با شهروندان در ارتباط بوده و نیاز است در برقراری نظم و امنیت اجتماعی مردم با پلیس و پلیس با مردم همراه و همگام باشد.

سردار طاهری با تاکید بر اینکه فعالیت های مؤثر فرهنگی در راستای نهادینه کردن اصول اخلاقی و رفتاری مناسب، بهترین راهکار در برخورد با مشکلات و مسائل اجتماعی است، عنوان کرد: میانجی‌گری بزرگان طوایف در حل بسیاری از اختلافات موثر است و می‌طلبد که بزرگان، افراد معتمد و ریش‌سفیدان با مداخله در اختلافات از بروز هرگونه تنش و نزاع جلوگیری و انسجام طوایف را بیش از پیش برای حل اختلافات و همیاری با یکدیگر حفظ کنند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با تاکید بر برنامه‌های پلیس استان برای برگزاری جلسات متعدد با بزرگان و ریش‌سفیدن طوایف بر همفکری بیشتر در ارتقای امنیت پایدار، خاطرنشان کرد: امید است گام‌های بیشتری در آینده برداشته و با این تلاش، همفکری و مشارکت اجتماعی بتوانیم در راستای ارج نهادن به سنت‌های دینی و گسترش فضای صلح و سازش در بین جامعه موثرتر واقع شویم.

انتهای پیام/392/ت

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استفاده از ظرفیت فرمانده انتظامی ریش سفیدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در شورای فرهنگ عمومی استان گلستان حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با تشکر از امام جمعه گلستان که از ابتدای انقلاب در عرصه فرهنگ حضور داشته‌اند، اظهار کرد: مسئولان استان گلستان توانستند با تدبیر عقلانی و اثرگذار مسائل استان را مدیریت کنند که جای قدردانی دارد. 
وی با اشاره به حضور اهل تسنن در استان گلستان ادامه داد: این استان قومیت‌های مختلف دارد و در بحران‌ها با همبستگی از موانع عبور کردند، بنابراین نیاز است که این تجربیات مؤثر در زمینه همبستگی ثبت شوند تا در تاریخ باقی بماند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش اهل تسنن در انقلاب و جنگ تحمیلی گفت: اهل تسنن در مواقع بحرانی همواره در دفاع از کشور حضور مؤثر داشتند، هم‌اکنون یکی از فرمانده نیروی دریایی ارتش امیر ایرانی از برادران اهل سنت است، که ناو گروه ۸۶ با ناو ساخت ایران، توانسته در یک مأموریت غرورآفرین سفر دور دنیا را با موفقیت و افتخار انجام دهد و این کار کمی نبود چراکه فناوری و تکنولوژی بالایی در این کار وجود داشت. اینها ظرفیت و سرمایه ملی ماست البته دشمن در حال ایجاد تفرقه است این تفرقه منحصر بین شیعه و سنی نیست بلکه بین شیعیان نیز تفرقه ایجاد می‌کنند.

خسروپناه همچنین با اشاره به صنایع دستی استان گلستان اضافه کرد: صنایع دستی پتانسیل خوبی برای اشتغال زنان دارد چراکه زنان می‌توانند در عین اینکه در منزل هستند درآمد هم داشته باشند به همین دلیل تدوین سند صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار است و به‌زودی نهایی خواهد شد این سند با مشارکت فعالان حوزه صنایع دستی در حال نهایی شدن است.

وی ادامه داد: سرمایه عظیم دیگر استان گلستان شهیدان آن است، این استان ۳۷۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است و ۱۲ هزار جانباز دارد، نقش علما نیز در این منطقه مثال زدنی است. در انتخابات اخیر ۵۷ درصد مردم این استان مشارکت داشتند و در کشور یکی از بهترین استان‌ها بود. اگر مسئولان فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کار نمی‌کردند قطعا این آمار را شاهد نبودیم. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کارکرد شورای فرهنگ عمومی عنوان کرد: ما تلاش کردیم شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه‌های علم و فناوری و فرهنگی و اجتماعی در چهار مأموریت راه‌بینی و رصد، راهبردی و سیاست‌گذاری، راهبری و هدایتگری، راه‌سنجی و ارزیابی متمرکز شود و این اتفاق افتاد و هم اکنون شورای عالی در میدان حضور دارد، به همین دلیل استان به استان سفر کرده و به‌صورت میدانی با مسئولان و گروه‌های مردمی دیدار خواهیم داشت. هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی راه‌اندازی شده است تا شورای عالی انقلاب فرهنگی با نخبگان استانی ارتباط برقرار کند و از تجربه آنها در سیاستگذاری استفاده کند.

خسروپناه با بیان اینکه مسئله فرهنگ جدای از معیشت نیست، ادامه داد: طبیعی است که انتظار از شورای فرهنگ عمومی باید معقول باشد، مقوله‌های فرهنگی باید در شورای فرهنگ عمومی تصمیم‌گیری شود البته راهش این است این جلسات مسئله‌محور شوند، در واقع این شورا باید به قرارگاه تبدیل شود، کار قرارگاه این است که مسائل را شناسایی و رصد کند، در ادامه باید راهکار‌ها مشخص و به دستگاه‎ها مأموریت داده شود و در انتها از دستگاه‌ها گزارش اقدامات و مأموریت‌ها گرفته شود.

وی تأکید کرد: در حوزه فرهنگ محور کار باید برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به‌عنوان منشور اصلی باشد. دبیرخانه این سند یا نقشه شورای فرهنگ عمومی است هر طرحی که ذیل نقشه نباشد، مشروعیت برنامه‌ای ندارد؛ بنابراین برنامه اولویت‌ها، باید برای هر سال مشخص شود تا دستگاه‌ها برنامه‌ها را دنبال کنند.

خسروپناه خطاب به اعضای شورای فرهنگ عمومی استان گلستان گفت: قرارگاه را جدی بگیرید، مصوبات شورای فرهنگ عمومی ضمانت اجرایی دارد چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی بر برنامه‌های این شورا نظارت دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی زیرمجموعه شورای عالی است چراکه مصوبات این شورا باید در شورای عالی مصوب شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اکنون رویکرد قرارگاهی دارد و با قوای سه گانه ارتباط خوبی دارد و مسائل را با تعامل و گفتگو پیش می‌برد بنابراین شورای عالی انقلاب فرهنگی یک شورای زنده و پویاست که بر اجرای دقیق مصوبات خود متمرکز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • دستگیری سارقان سابقه‌دار در طرح «امنیت محله محور» در اسفراین
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»