Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشیرالحق عابدی روز دوشنبه در دومین نشست کمیسیون تنظیم بازار استان خراسان جنوبی افزود: تامین کالاهای اساسی در استان بدون مشکل در حال انجام است و کاهش نگرانی‌های مردم در این خصوص در اولویت قرار دارد.

وی گفت: اقدامات شایسته‌ای توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای جذب و تامین اقلام اساسی در شهرستان‌های استان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مواردی که فرماندار نهبندان از طریق ارتباط تصویری در این نشست مطرح کرد، گفت: مشکلاتی که در زمینه تامین کالاهای اساسی در این شهرستان مطرح شد عمدتا به دلیل شرایط جغرافیایی، هم‌مرزی با افغانستان و همجواری با استان سیستان و بلوچستان است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید جلوی خروج اقلام اساسی توزیع شده در نهبندان گرفته شود اظهار داشت: در این زمینه فرماندار و مسوولان شهرستان اهتمام و نظارت ویژه داشته باشند.

وی گفت: امید است با همدلی که وجود دارد مشکلات موجود در زمینه تامین اقلام اساسی برطرف شود، گرچه بنا به گفته فرماندار نهبندان برخی افراد به صورت خانوادگی نسبت به دریافت روغن جامد که با کمبود مواجه هستیم اقدام می‌کنند لذا تمامی اقدامات حوزه اقتصادی باید پیوست فرهنگی داشته باشد.

عابدی تصریح کرد: در توزیع اقلام اساسی استان هیچ گونه کمبودی نداشته و نداریم و امید است این ایام را نیز به خوبی پشت سر بگذاریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشنهاد راه‌اندازی سامانه آنلاین توزیع اقلام اساسی در شهرستان‌ها گفت: این طرح را می‌توان به عنوان پایلوت در شهرستان‌هایی مانند نهبندان اجرا کرد البته ابتدا در کمیته تخصصی موضوع بررسی و با استعلام از دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و سایر و بر اساس دستور مراجع ذیصلاح باید اقدام شود.

تامین آرد از دیگر مشکلاتی بود که فرماندار نهبندان بیان و اعلام شد در این زمینه اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان سهمیه مازاد در اختیار شهرستان‌هایی مانند زیرکوه، نهبندان و طبس قرار می‌دهد.

یکی دیگر از پیشنهادات فرماندار نهبندان در ارتباط با لحاظ کردن ۲۵ درصد ظرفیت مرغداری‌ها در حوزه تلفات و سایر موارد بود که در این زمینه معاون استاندار گفت: نمی‌توان این پیشنهاد را پذیرفت و باید ۱۰۰ درصد ظرفیت تولید واحدهای مرغداری به کشتارگاه‌ها ارسال شود.

وی ادامه داد: میزان نهاده‌ای که در اختیار واحدهای مرغداری قرار می‌گیرد براساس ظرفیت تولید ۱۰۰ درصدی واحد است و در صورت این اقدام، درخصوص سهمیه نهاده واحد با مشکل مواجه می‌شویم لذا از لحاظ قانونی این پیشنهاد مصوب نمی‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: اخیرا ابلاغیه‌ای از وزارت جهاد کشاورزی در اختیار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته که باید ماهانه ۱۳۰ تن گوشت مرغ در اختیار استان سیستان و بلوچستان قرار بگیرد.

وی افزود: از آنجایی که تصمیم نهایی در این زمینه برعهده ستاد تنظیم بازار استان قرار گرفت در تماس تلفنی که با مسوولان داشتیم با رقم پیشنهادی مخالفت شد زیرا در صورتی نیاز استان‌های مجاور را تامین خواهیم کرد که ابتدا نیاز استان تامین شده باشد.

عابدی تصریح کرد: میزان تولید و مصرف گوشت مرغ در ماه‌های مختلف، متفاوت است و به جوجه‌ریزی واحدها بستگی دارد لذا نمی‌توان قول داد که هر ماه ۱۳۰ تن مرغ به استان مجاور ارسال شود.

وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی نیز در این زمینه مخالفت خود را با رقم تعیین شده اعلام کرده است و امیدواریم این مقدار با پیگیری جهاد کشاورزی اصلاح شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: ۱۰ درصد ظرفیت تولید مرغداری‌ها در قالب تلفات و سایر موارد دیده شده که باید جهاد کشاورزی در این زمینه نیز سختگیری و نظارت لازم را داشته باشد.

وی گفت: با توجه به تاکیدی که همگی نسبت به حمایت از تولیدکننده داریم اما نباید اقدامات به گونه‌ای باشد که حمایت از تولیدکننده به خطر بیافتد.

کمبود دستگاه حمل و نقل برای محموله‌های گندم از استان‌های دیگر به خراسان جنوبی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد و عابدی در این خصوص گفت: با توجه به اینکه فصل میوه و تره‌‍ بار است دستگاه‌های حمل و نقل از چابهار و فارس نسبت به دریافت محموله‌های گندم ارسالی به استان استقبال کمی دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: در این زمینه مکاتبه‌ای با اداره کل راه و شهرسازی استان برای تامین دستگاه‌های مورد نیاز انجام می‌دهیم.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی افغانستان نهبندان کالای اساسی خراسان جنوبی گوشت مرغ ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی افغانستان نهبندان وزارت جهاد کشاورزی افغانستان نهبندان کالای اساسی خراسان جنوبی گوشت مرغ ستاد تنظیم بازار اخبار کنکور استاندار خراسان جنوبی فرماندار نهبندان جهاد کشاورزی اقلام اساسی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۰۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • کشف و توقیف ۲۵هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد