Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هیئات مذهبی کردستان از ادامه حمایت‌های مومنانه و کمک‌های خیرین برای کمک به افراد آسیب‌پذیر از کرونا در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این اقدام با توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی به همت هیئات مذهبی در استان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، نورعلی خزاعی رئیس شورای هیئات مذهبی کردستان ۳۰فروردین ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران رسانه‌های استان از اجرای برنامه‌های معنوی در ماه مبارک رمضان خبر داد و با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا منجر به تعطیلی مساجد و بسیاری از کسب و کارها شده است، بیان کرد: برای پیشگیری و مقابله با گسترش این ویروس تمامی برنامه‌های هیئات مذهبی نیز در فضای مجازی و یا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خزاعی ادامه حمایت‌های مومنانه و کمک‌های خیرین برای کمک به افراد آسیب‌پذیر از کرونا را از دیگر فعالیت‌های هیئات مذهبی استان دانست و بیان کرد: تهیه و توزیع غذای گرم به صورت بیرون بر توسط هیئات مذهبی در نیمه ماه مبارک رمضان به مناسبت میلاد کریم، اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) انجام می‌شود.

 

وی اظهار کرد: ماه رمضان ماه نزول قرآن و ماه عبادت است که برای استفاده از این ماه معنوی برنامه‌های مختلفی توسط هیئات مذهبی استان اجرا می‌شود.

 

رئیس شورای هیئات مذهبی کردستان افزود: تهیه و توزیع فایل صوتی سی جزء کامل قرآن کریم در فضای مجازی برای استفاده عموم مردم، ختم قرآن خانگی توسط هیئات مذهبی و پحش صدای مناجات در تمامی مساجد، هیئات مذهبی و حسینیه‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان از برنامه‌های هیئات مذهبی استان است.

 

خزاعی خاطرنشان کرد: همچنین مسابقه فرهنگی قرآن و عترت ویژه هیئات مذهبی در ماه مبارک رمضان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 

وی همچنین از آمادگی هیئات مذهبی برای برگزاری مراسم لیالی قدر در ۳۰ نقطه استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور حداقل شرکت کنندگان خبر داد و گفت: در صورت کاهش ویروس کرونا این مراسم با حداقل حضور مردمی برگزار می‌شود.

 

وی سخنرانی و مداحی ویژه شب‌ شهادت حضرت علی(ع) در سی هیئت مذهبی استان بدون حضور مخاطب و پخش در فضای مجازی را نیز از دیگر برنامه‌های هیئات مذهبی دانست و اضافه کرد: راه‌اندازی پویش کتابخوانی در هیئات مذهبی محوری در استان، استفاده از ظرفیت مداحان و شاعران آئینی در برنامه‌های مناسبتی به‌ویژه روز جهانی قدس در فضای مجازی، جمع‌آوری کمک‌های مومنانه برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد استان را از دیگر برنامه‌های ماه مبارک رمضان دانست.

 

رئیس شورای هیئات مذهبی کردستان در پایان همکاری گروه‌های هیئتی در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر برای حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و جلوگیری از روزه‌خواری در ملع عام را از دیگر برنامه‌های هیئات مذهبی استان در ماه مبارک رمضان برشمرد.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه ماه مبارک رمضان هیئات مذهبی کردستان رئیس شورای هیئات مذهبی کردستان برنامه های هیئات مذهبی هیئات مذهبی استان ماه مبارک رمضان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از geediting، برنامه های صبحگاهی ما می تواند به طور قابل توجهی بر روز ما تأثیر بگذارد. برخی کارها وجود دارد که افراد موفق هرگز در صبح انجام نمی دهند.

در اینجا یک لیست از هشت عادت صبحگاهی وجود دارد که اگر به دنبال موفقیت هستید، باید از آنها دوری کنید.

۱) چرت نمی‌زنند
افراد موفق اهمیت شروع خوب روز را می دانند و چرت زدن بخشی از آن نیست.

بیدار شدن اولین کار روز است و با چرت زدن، اساساً در اولین کار خود شکست می خورید. این می تواند یک اثر منفی برای بقیه روز شما ایجاد کند.

علاوه بر این، چرت‌ زدن‌ها استراحت باکیفیت نیست. این می‌تواند منجر به بی‌حالی شود که در طول روز ادامه دارد و بهره‌وری شما را مختل کند.

بنابراین اگر به دنبال موفقیت هستید، در مقابل چرت زدن صبحگاهی مقاومت کنید. روز خود را با یک نکته مثبت شروع کنید.

۲) صبحانه را حذف نمی‌کنند
افراد موفق ارزش تغذیه مناسب را به خصوص در ابتدای روز درک می کنند. روانشناسی با تأکید بر اهمیت صبحانه در تأمین سوخت بدن و مغز ما برای وظایف پیش رو، این موضوع را تأیید می کند.

اگر برای صرفه جویی در وقت صبحانه را حذف می کنید، بهتر است در این مورد تجدید نظر کنید. افراد موفق می دانند که کمی وقت اضافی صرف یک وعده غذایی مغذی می تواند در طول روز به میزان قابل توجهی نتیجه دهد.

۳) آنها فورا تلفن خود را چک نمی‌کنند
وسوسه انگیز است که اول صبح گوشی خود را چک کنید. ایمیل‌ها، رسانه‌های اجتماعی، اخبار؛ اما افراد موفق از این کار اجتناب می کنند.

تحقیقات نشان می دهد که ۸۰ درصد از کاربران گوشی های هوشمند در عرض ۱۵ دقیقه پس از بیدار شدن گوشی های خود را چک می کنند. این می تواند منجر به افزایش سطح استرس و ذهنیت واکنشی به جای فعالانه شود.

از طرف دیگر افراد موفق ارزش شروع روز را با ذهنی روشن درک می کنند. آن‌ها صبح‌های خود را برای تمرکز حواس و برنامه‌ریزی اختصاص می‌دهند.

۴) از سلامت جسمانی خود غافل نمی‌شوند
افراد موفق می دانند که سلامت جسمانی برای ذهن و بهره وری بسیار مهم است. به همین دلیل است که بیشتر آنها یک برنامه ورزشی صبحگاهی دارند.

چه یک دویدن سریع، یک جلسه یوگا یا یک تمرین تمام عیار، آنها فواید جریان یافتن خون خود را در اوایل روز درک می کنند. ورزش اندورفین را آزاد می کند، تقویت کننده خلق و خوی طبیعی بدن است، و همچنین به تقویت تمرکز و چابکی ذهنی کمک می کند.

بنابراین، اگر عادت دارید از تمرین صبحگاهی خود برای چند دقیقه بیشتر در رختخواب صرف نظر کنید، ممکن است بخواهید تجدید نظر کنید. اولویت دادن به سلامت جسمانی در صبح می تواند باعث ایجاد یک روز پر انرژی تر و پربارتر شود.

۵) عزیزانشان را فراموش نمی‌کنند
شلوغی صبحگاهی اغلب می تواند به این معنا باشد که از افرادی که بیشتر به آنها اهمیت می دهیم غفلت می کنیم. ما آنقدر مشغول آماده شدن برای روز خود هستیم که فراموش می کنیم با عزیزان خود ارتباط برقرار کنیم. اما افراد موفق ارزش این روابط را می دانند و حتی در صبح های پرمشغله خود برای آنها وقت می گذارند.

این می تواند به سادگی یک صبحانه مشترک، یک مکالمه کوتاه یا یک در آغوش گرفتن سریع قبل از بیرون رفتن از در باشد.

این لحظات ارتباط نه تنها روابط را تقویت می کند، بلکه باعث تقویت عاطفی نیز می شود و اثر مثبتی برای بقیه روز ایجاد می کند.

به یاد داشته باشید، موفقیت فقط در مورد دستاوردهای حرفه ای نیست. این همچنین در مورد حفظ روابط قوی و کامل است. و این با نحوه برخورد ما با عزیزانمان در صبح شروع می شود.

ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک

۶) منفی‌بافی نمی‌کنند
صبح ها گاهی اوقات می توانند موجی از افکار منفی و نگرانی در مورد روز پیش رو را به همراه داشته باشند.

اما افراد موفق راهی برای مدیریت این افکار منفی دارند. آنها بر قدردانی و تأییدات مثبت تمرکز می کنند و توجه خود را به چیزهای خوب در زندگی خود و نتایج مثبتی که می خواهند در زندگی خود به دست آورند معطوف می کنند.

این تغییر در طرز فکر می تواند تفاوت واقعی ایجاد کند. این نه تنها به آرام کردن نگرانی ها و ترس ها کمک می کند، بلکه اثر مثبتی را برای روز ایجاد می کند که می تواند منجر به افزایش بهره وری و موفقیت شود.

۷) روز خود را بدون برنامه شروع نمی‌کنند
افراد موفق ارزش برنامه ریزی را درک می کنند. بدون یک ایده روشن از آنچه باید انجام شود، روز می تواند به سرعت تبدیل به هرج و مرج و غیرمولد شود.

داشتن یک برنامه، چه یک لیست ساده یا یک برنامه دقیق، به روز جهت می دهد. این به اولویت بندی وظایف، مدیریت موثر زمان و حفظ تمرکز بر آنچه واقعاً مهم است کمک می کند.

بنابراین، صبح خود را با برنامه شروع کنید. این نه تنها به شما احساس کنترل بر روزتان می دهد، بلکه به موفقیت شما نیز کمک شایانی می کند.

۸) سلامت روان خود را نادیده نمی‌گیرند
مهمتر از همه، افراد موفق اهمیت سلامت روان را درک می کنند. آن‌ها می‌دانند که سلامت عاطفی‌شان به اندازه سلامت جسمی یا مهارت‌های حرفه‌ای‌شان برای موفقیت بسیار مهم است.

بنابراین در برنامه صبحگاهی خود زمانی را برای مراقبت از خود اختصاص می دهند. این می تواند به صورت مدیتیشن، یادداشت روزانه یا صرفاً آرام نشستن با یک فنجان قهوه باشد. این لحظات مکث و تأمل می تواند برای حفظ تعادل و مدیریت استرس فوق العاده مفید باشد.

نادیده گرفتن سلامت روان شما می تواند منجر به فرسودگی شغلی و کاهش بهره وری شود. بنابراین، آن را در اولویت برنامه صبحگاهی خود قرار دهید. این سرمایه گذاری روی خودتان است که در هر زمینه ای از زندگی شما نتیجه خواهد داد.

کد خبر 849283 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مهارت‌ها فرد مهارت‌های زندگی

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • ۷۵ مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در کردستان برگزار شد
  • ۷۵ مراسم شهادت امام صادق(ع) در کردستان برگزار شد