Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی خواه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  افزود: این تجربه موفق در شرایطی حاصل شد که کار آفرینان صنایع نساجی، پوشاک و محصولات چرمی درسال ۹۹ با انبوه مشکلات ناشی از شیوع بیماری کووید۱۹ ، تحریم ها و مهمتر از آن چالش حاد در مسیر تامین مواد اولیه مواجه بودند.

وی اظهار داشت: این افزایش تولید را در شرایطی شاهد بودیم که غول های صنعت نساجی، پوشاک و چرم دنیا با کاهش شدید تولید و زیان های هنگفت ناشی از شیوع کرونا مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفع چالش تامین مواد اولیه همت والای مسوولان را می طلبد 

 حسینی خواه تاکید کرد: نساجی، پوشاک و محصولات چرمی برای همکاری و طرح نظرات کارشناسی دربحث پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در بستر تولید آمادگی کامل دارند. 

عضو انجمن تولیدکنندگان‌صنایع چرم ایران اظهار امیدواری کرد: مدیران ارشد و میانی حاکمیت در نشست های تخصصی مستمر با کارشناسان بخش تولید و صنعت بستر را برای تسریع در تحقق منویات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در خصوص شعار امسال فراهم آورند.

 اتفاق خوبی که با تمایل شهروندان به خرید پوشاک  داخلی همراه شد

حسینی خواه گفت: تولید کنندگان پوشاک و چرم  که همواره در برنامه ریزی هایشان در بستر تولید با مشکل واردات قاچاق کالای خارجی مواجه اند ، طی چند سال اخیر با عقب نشینی قاچاقچیان از واردات قاچاق رو به رو شدند.

وی توضیح داد: به لحاظ افزایش نرخ ارز در سال های اخیر قاچاقچیان به این نتیجه رسیدند که دیگر واردات قاچاق پوشاک برایشان مقرون به صرفه نیست.

وی گفت: این اتفاق خوب باعث شد مصرف کنندگان از خرید پوشاک و محصولات چرمی تولید داخلی استقبال و از خرید مشابه خارجی با قیمت های گزاف خودداری کنند.

حسینی خواه ادامه داد: بحث شیوع کرونا و کاهش سفر های خارجی نیز اتفاق دیگری بود که واردات‌ چمدانی پوشاک را به حداقل رساند و این مهم  تقاضا در بخش مصرف را  به سمت تولیدات داخلی هدایت کرد و بدین ترتیب عرصه انواع محصولات نساجی و پوشاک به ویژه کت، کیف و کفش چرمی تولید داخل با افزایش قابل ملاحظه خریداران در بازار مصرف همراه شد.

این فعال اقتصادی که  تجربه تاسیس نمایندگی و شعب عرضه محصولات چرمی در سطح کشور و چند کشور اروپایی را در کارنامه دارد و به عنوان کارآفرین برتر معرفی شده است، موفقیت صنایع در بحث صادرات را  در گرو فاصله گرفتن از روش های تولید سنتی و حرکت به سوی شیوه های نوین تولید و برند سازی عنوان کرد.

حسینی خواه گفت: فعالان صنایع نساجی، پوشاک و چرم در شرایطی به نقطه ایده آل دست خواهند یافت که ضمن توجه خاص به شاخص سازی، در مسیر توسعه فعالیت های تولیدی و صادراتی مورد حمایت و دولت قرار گیرند و برای دریافت مجوزهای کار آفرینی با اتلاف وقت ، سرگردانی و موانع و دست اندازهای غیر طبیعی مواجه نشوند.

عرضه پوشاک مرغوب ایرانی با پز خارجی پسندیده نیست

حسینی خواه  از اینکه  برخی تولید کنندگان ایرانی محصولات بسیار مرغوب خود را با پز خارجی و نام جعلی شرکت های  دیگر کشورها عرضه می کنند گلایه کرد و گفت: اینگونه اقدامات حرکت پسندیده ای نیست و با این کار از وظیفه خطیری که در مسیر تولید کالای ایرانی و حفظ فرهنگ غنی ایران زمین داریم  دور خواهیم شد.

وی افزود:  در یکسال  گذشته  در بحث برند سازی و نیز ساخت ماشین آلات نساجی باهدف کاهش وابستگی ها کارهای زیادی شده است اما کافی نیست و باید در این راستا قدم های موثرتری برداشته شود چراکه هدف نهایی ما رقابت در بازار صادرات جهانی است.

وی تاکید کرد: اگر  بخواهیم حداقل در بازار کشور های همسایه رقابت داشته باشیم، باید شاخص سازی های تاثیر گذار در دستور کار قرار گیرد  و در این زمینه سرمایه گذاری های کلانی را اختصاص دهیم.

فروش اینترنتی با استقبال مصرف کنندگان مواجه شده است

عضو هیات رئیسه انجمن تولید کنندگان صنایع چرم ایران در ادامه این گفت و گو با اشاره به استقبال در خور توجه مصرف کنندگان پوشاک و محصولات ‌چرمی از خرید های  اینترنتی گفت: عرضه محصولات از طریق فضای مجازی حق انتخاب بیشتری را برای مصرف کنندگان فراهم می کند ، زیرا خریداران می تواند محصولات تولیدی سراسر کشور را در فضای مجازی مشاهده و کالای مورد نظرش را با سهولت  انتخاب و خریداری نماید.

حسینی خواه افزود: ایجاد خلاقیت و آشنایی بیشتر بخش تولید با نیاز های جامعه و فراهم شدن بستر مناسب جهت رقابت جدی تولید کنندگان در تولید محصولات با کیفیت و تنوع بیشتر از دیگر مزایای فروش اینترنتی است.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی جهش تولید کرج پوشاک پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی جهش تولید کرج توسعه اقتصادی جهش تولید کرج پوشاک اخبار کنکور پوشاک و محصولات تولید کنندگان مصرف کنندگان محصولات چرمی پوشاک و چرم حسینی خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 

محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره برنامه سال جدید وزارت علوم در راستای جذب دانشجویان در صنعت اظهار کرد: در کنکور ۱۴۰۳ شرایطی را برای استادانی که علاقه‌مند به فعالیت در زمینه نیاز‌های جامعه هستند، اختصاص داده ایم تا خودشان به جذب مستقیم دانشجو اقدام کنند. 

وی افزود: مثلا، اگر استادی بر اساس نیاز‌های ثبت شده در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها (نان) طرح دانشجویی تعریف کند، نامش در دفترچه کنکور لحاظ می‌شود و از همان قسمت به صورت مستقیم دانشجو پذیرش می‌کند و دانشجو هم می‌داند که در خصوص چه موضوعی باید انتخاب رشته کند. 

زلفی گل تصریح کرد: مسیر دوم جذب دانشجو در صنعت مربوط به دانشجویان استعداد درخشان است؛ بر همین اساس استادانی که در راستای نیاز صنعت با صنایع قرارداد منعقد کرده یا متناسب با سامانه نان طرح نامه یا پروپوزال دانشجویی تعریف کنند از بین استعداد‌های درخشان که جزء ۲۰ درصد ورودی رشته خودشان هستند، می‌توانند مستقیم به صورت استاد محور دانشجو پذیرش کنند و دیگر نیازی به شرکت دانشجو در کنکور نیست. 

وزیر علوم ادامه داد: با انجام فعالیت‌های مذکور به تدریج بخشی از ظرفیت تحقیقاتی کشور به نیاز‌ها و مسائل کشور سوق داده می‌شود، از طرفی برای استادانی که ارتباط خوبی با صنعت دارند، مبلغ قراردادهایشان تا ۳ برابر افزایش می‌یابد، مثلا، اگر استادیار رشته انسانی حقوق ماهیانه ۲۰ میلیون تومان دریافت می‌کند و مبلغ قراردادی که با صنعت منعقد کرده است ۶۰ میلیون تومان است، می‌تواند به جای دریافت سالانه یک پایه تشویقی سالانه ۳ پایه تشویقی دریافت کند.

زلفی گل گفت: به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی که در راستای نیاز‌های صنایع و جامعه باشند اگر کاربردی نوشته شوند ۲ برابر پژوهانه و اگر فناور محور باشند تا ۳ برابر گرنت اختصاص تعلق می‌گیرد. مثلا، به رساله عادی دانشجوی دکتری ۲۵ میلیون تومان گرنت و به رساله کاربردی ۵۰ میلیون تومان و به رساله فناور محور ۷۵ میلیون تومان گرنت اختصاص خواهد یافت. 

وزیر علوم در پایان بیان کرد: تعداد پذیرش دانشجویان در صنایع مختلف بدون هیچ محدودیتی عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟