Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات حاکی از آن است که ملت و دولت کشورهای پیشرو در تولید علم، شور و علاقه خود را پیوسته با بها دادن به دانش و پیشرفت‌های فناوری و در قالب حمایت‌های کوچک و بزرگ و شرکت در مسابقات و المپیادهای علمی در سطوح مختلف ابراز می‌دارند که برگزاری مراسم نوبل و معرفی دانشمندان برتر نمونه‌ای از آن به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر، در ایران نیز شاهد حمایت‌های ویژه‌ای در سطوح بالای کشوری، جهت دستیابی به علوم جدید و رسیدن به قله‌های علمی بوده‌ایم. بخشی از این تلاش‌ها را می‌توان در ایجاد موسسات و بنیاد‌های علمی مشاهده نمود که در کنار ترویج علم و حمایت از پروژه‌های علمی، نگاهی هم به آینده و پرورش نسل‌های بعدی دانشمندان دارند.

بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) یکی از این موسسات است که از سال ۱۳۹۴ با نگاه به تاریخ باشکوه علوم دوره‌ی اسلامی، هدف خود را احیا وگسترش دانش در میان بشر و تعریف جایگاه جدید آن قرار داده است. در همین راستا این بنیاد با اهداء جایزه به دانشمندان برتر و گاه کمتر شناخته‌شده‌ی جهان اسلام، ضمن تقدیر شایسته از تلاش‌ها، بنیان‌های علومی منفعت‌ساز را تقویت و علم این امیدهای تمدنی را برای خدمت به مردم، پربارتر و گسترده‌تر می نماید.

در بین این دانشمندان، چهره‌های مطرحی چون دکتر اوگور شاهین، دکتر عمر یاغی و پروفسور امین شکراللهی قرار دارند که در زمینه‌های علمی دارای جایگاه ویژه‌ای هستند. بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، این جایزه را در حوز‌های علم و فناوری ارتباطات و اطلاعات، علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری نانو و دیگر زمینه‌های علم و فناوری به برگزیدگان اهدا می‌نماید.

بدیهی است دانش‌آموزان، امید و آینده‌ی علمی و فناوری کشور هستند و بنیاد مصطفی (ص) نیز با مدنظر قرار دادن این امر، در تربیت و شکوفایی دانشمندان آینده فعال است. نمونه‌ای از این فعالیت‌ها را می‌توان در برگزاری مسابقه دانش‌آموزی نور مشاهده نمود. در این رقابت، دانش‌آموزان مدارس در قالب گروه‌هایی، با ساخت فیلم‌های علمی و آموزشی 60 ثانیه‌ای، طرح‌ها و ایده‌های علمی خود را مطرح می‌کنند. این مسابقه، اولین فعالیت در حوزه‌ی دانش‌آموزی بنیاد است که بصورت سالانه و با گرامیداشت یکی از برجستگان علم و فناوری جهان اسلام در سطح بین‌المللی برگزار می‌گردد.

هزینه‌های فعالیت‌های این بنیاد و جوایزی اهدایی به برگزیدگان ، از طریق موقوفات و حمایت‌های افراد حقیقی و حقوقی به صندوق نیکوکاری جایزه مصطفی (ص) تامین می‌شود. جهت تسهیل و امکان مشارکت تمامی نیکوکاران، این صندوق دو روش مختلف را در اختیار خیرین قرار داده است:

حفظ اصل سرمایه و اهداء کل سود(قرض‌الحسنه) حفظ اصل سرمایه و اهداء بخشی از سود

در روش هبه، فرد نیکوکار ضمن اهداء مبلغی به این بنیاد، سود حاصل از آن را نیز می‌بخشد.

اما در روش دیگر، خیرین می‌توانند با سرمایه‌گذاری در صندوق، تمام یا بخشی از سود دریافتی خود را به بنیاد مصطفی (ص) اهداء کنند. این در حالی است که دریافت کل سرمایه اولیه در هر زمانی امکان‌پذیر خواهد بود. به یاری این صندوق، نیکوکاران گرامی با هر توان مالی می‌تواند به نوبه خود در گسترش مرزهای علم سهیم بوده و در کنار اجر معنوی، از سود مادی آن نیز بهره‌مند شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و سرمایه‌گذاری در این صندوق اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/003Gw8

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علم و فناوری ی علمی ی دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۱۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان زنجان گفت: بحث تامین مالی پروژه‌های نوآورانه و مجموعه‌های دانش‌بنیان وظیفه و رسالت توسعه صندوق‌های پژوهش کشور و در رأس آن‌ها صندوق نوآوری است.

بهزاد قاسمی شامگاه روز گذشته (چهارسنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جمع فعالان بخش آی‌تی استان زنجان که در محل جهاددانشگاهی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموع صندوق نوآوری استان زنجان در سال گذشته به شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های فناوری و مراکز رشد ۲۷۰ میلیارد تومان خدمات مالی ارائه داده است که حدود ۱۰۰ میلیارد تسهیلات مستقیم بوده است. 

وی تصریح کرد: از این ۱۰۰ میلیارد ۳۳ درصد سهم شرکت‌های فعال در حوزه آی‌تی بود که امسال امیدواریم با همکاری ما بین صندوق و نظام صفی یارانه‌ای این عدد را قابل توجه کنیم.

او با اشاره به برنامه‌ها این حوزه، خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال۲۷۰ میلیارد را به ۵۰۰ میلیارد برسانیم. سه منبع داریم که بتوانیم به شرکت‌های دانش‌بنیان یا عضو پارک، خدمات مالی ارائه کنیم که صندوق نوآوری و شکوفایی در راس آن‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان