Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@09:00:06 GMT

ایام نوروز بهترین فرصت برای قرنطینه بود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۱۸۶۳

ایام نوروز بهترین فرصت برای قرنطینه بود

حسین بیگلری گفت: ایام نوروز بهترین فرصت برای قرنطینه بود که از نظر اقتصادی به مشاغل آسیب وارد نمی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین بیگلری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، با کارشناسی علت قرارگیری در وضعیت قرمز کرونا اظهار داشت: باوجود مشاهده کرونای انگلیسی در خوزستان رفت و آمد به این استان محدود نشد بلکه اتوبوس، قطار و هواپیما به سهولت به خوزستان تردد داشتند از سوی دیگر تجمعات انسانی و خریدهای پایان سال به همراه تجمعات ابتدای سال و حضور مردم در مراسم شادی و عزا سبب قرار گرفتن در وضعیت قرمز کرونایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: همچنین سفرهای نوروزی عامل دیگری بود که بر وضعیت شیوع کرونا اثر گذاشت اما متاسفانه در این باره محدودیت های قاطعی اعمال نشد.

بیگلری خاطرنشان کرد: در این رابطه نمی توانیم تنها مردم را مقصر بدانیم زیرا باید جنبه معیشتی و اقتصادی آنها نیز لحاظ می شد و سپس قوانین را اجرا می کردند.

وی عنوان کرد: ایام نوروز بهترین فرصت برای قرنطینه  بود که از نظر اقتصادی به مشاغل آسیب وارد نمی شد.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در تعطیلات نوروزی باید قوانین جدی برای محدودیت تردد اعمال می‌شد نه اینکه تنها به جریمه رانندگی اکتفا شود در حالی که سفر با اتوبوس، هواپیما و قطار بدون محدودیت بود.

بیگلری تصریح کرد: هزاران فردی که تست کرونای آنها مثبت بود و علائم اولیه بیماری را داشتند آزادانه رفت و آمد کردند در حالی که نباید در اتوبوس، هواپیما، قطار و وسائل نقلیه عمومی حضور می‌یافتند.

وی افزود: نباید تنها مردم را مقصر بدانیم زیرا این موضوع به عدم وضع قوانین و مقررات صحیح در زمان مناسب باز می‌گردد.

بیگلری خاطرنشان کرد: همچنین داشتن مسئولیت اجتماعی حائز اهمیت است با این حال برخی افراد که تست کرونای آنها مثبت بود در مجامع عمومی حضور یافتند حتی برخی افراد که علائم بالینی نظیر سرفه، عطسه، آبریزش بینی و درد مفاصل داشتند به خرید، مسافرت و حضور در تجمعات پرداختند.

وی افزود: در سفرهای نوروزی و ایام پایان سال بسیاری از افراد با توجه به گذشت بیش از یکسال از این بیماری و مزمن شدن آن خسته شدند و بی پروا در اجتماعات حضور می یافتند.

بیگلری با تاکید بر اینکه بهترین زمان اعمال محدودیت دو هفته تعطیلات عید بود، گفت: محدودیت هایی که اکنون اعمال می شود عملاً دیرهنگام است بلکه باید از انتهای اسفند اعمال می شد که در آن زمان عده ای حاضر شدند جریمه ۵۰۰ تا یک‌میلیون تومانی را بپردازند اما به مسافرت‌های آزادانه خود بروند.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: باید قوانین و مقررات جدی‌تری و مصوبات قوی‌تری برای این مسئله اعمال می‌شد.

بیگلری تصریح کرد: در حال حاضر وارد موج چهارم کرونا شده‌ایم و در پیک چهارم خطر درگیرشدن همه رده های سنی وجود دارد.

وی عنوان کرد: در صورتی که علائم سرفه، استخوان درد، تب و لرز، از بین رفتن حس بویایی و چشایی ایجاد شود باید احتمال ابتلا به کرونا را بدهیم زیرا اکنون ویروس آنفولانزا در گردش نیست و با احتمال ابتلا به سایر ویروس ها خود را فریب ندهیم حتی قبل از اینکه تست کرونا مثبت شود از حضور در اماکن شلوغ و تجمعات بپرهیزیم.

بیگلری گفت: تا جایی که ممکن است از حضور در اماکن عمومی خودداری کرده و به مقرراتی که مصوبه ستاد مقابله با کرونا است دقت کنیم زیرا این مصوبات ضامن سلامتی است و همگان باید ملزم به رعایت آن باشیم.

وی افزود: اگر عده ای مصوبات ستاد مقابله با کرونا را رعایت کنند و عده ای در قبال آن مسئولیت اجتماعی نداشته باشند مهار کرونا دشوار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.

 چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را  به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آنها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باندهای خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد. و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • گلزنی یک جوان دیگر در ترکیب هوادار
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران