Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان بهداشت جهانی می‎گوید نوع جهش یافته ویروس کرونا در هند ممکن است قابلیت انتقال بیشتری داشته باشد.

خبرگزاری میزان - «ماریا ون کرخوو»، سرپرست فنی کووید-۱۹ درسازمان بهداشت جهانی، می‎گوید «نوع جهش یافته‌ای از ویروس کرونا که در هند ظاهر شده و موسوم به B.۱.۶۱۷ است، می‌تواند افزایش انتقال ویروس را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در همین حال مقام‎های بهداشتی انگلیس در حال بررسی این هستند که آیا نوع کووید-۱۹ که برای نخستین بار در هند پیدا شده به راحتی گسترش می‌یابد و به واکسن‌ها مقاوم است یا خیر.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


یک کارشناس بهداشتی می‎گوید «هنوز داده کافی برای طبقه بندی این نوع به عنوان نوع نگران کننده وجود ندارد.»

اما یک مقام بهداشت عمومی انگلیس، می‎گوید «مواردی از ابتلا به این نوع جهش یافته ویروس در انگلیس پیدا شده است که ارتباطی با مسافرت نداشته و منشا آن‌ها در دست بررسی است.»

بیش از ۷۰ مورد از ابتلا به این نوع جهش یافته ویروس در انگلیس و اسکاتلند شناسایی شده است.

به گفته وی، «تصمیم گیری در مورد قرار دادن نام هند در فهرست قرمز سفر دولت انگلیس نیز خیلی زود است؛ سفر از کشور‌هایی که در فهرست قرمز قرار بگیرند، به انگلیس ممنوع خواهد بود.»

این مقام بهداشتی انگلیس افزود «ما چندین مورد ابتلا به ویروس کووید-۱۹ از نوع هندی را دیده‎ایم که از سفر ناشی نشده‎اند، اما ما هنوز در تلاش هستیم که تحقیقات را انجام دهیم تا با جزئیات کامل این موضوع را بررسی کنیم.»

بیشتر بخوانید: آمار جهانی کرونا تا ۲۹ فروردین آمار جهانی کرونا تا ۳۰ فروردین

در حالی که نگرانی‌هایی از بابت شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا، که در هند شناسایی شده، ایجاد شده، این کشور با افزایش شدید مبتلایان مواجه شده است.

بر اساس تازه ترین آمارها، هند بیش از ۲۶۱ هزار مورد جدید ابتلا را در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی کرده است.

آمار نشان می‎دهد مجموع مبتلایان شناسایی در هند، از زمان آغاز شیوع کرونا در این کشور تاکنون، به بیش از ۱۴.۸ میلیون مورد رسیده است و این کشور برای چهرمین روز بیش از ۲۰۰ هزار مبتلا را ثبت کرده است.

دهلی نو، پایتخت هند به تنهایی در ۲۴ ساعت بیش از ۲۴ هزار مبتلا به ویروس کرونا را شناسایی کرده است.

پایتخت هند همچنین با کمبود ظرفیت تخت‌های بیمارستانی، با کمتر از ۱۰۰ تخت مراقبت ویژه در این شهر روبرو است؛ این شهر ۲۱ میلیون جمعیت دارد.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۵۰۱ نفر در هند بر اثر کووید-۱۹ جان خود را از دادند.

اکنون مجموع جان باختگان در این کشور به ۱۷۷ هزار و ۱۵۰ مورد رسیده و از این جهت، هند در جایگاه چهارم در جدول جهانی قرار دارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا هند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کووید ۱۹ حوادث بین الملل کرونا هند نوع جهش یافته ویروس ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • رفح را ترک نمی کنیم/ اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته