Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@10:37:18 GMT

نگرانی مقامات آمریکا درباره تزریق واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۲۸۶۰

نگرانی مقامات آمریکا درباره تزریق واکسن کرونا

به گزارش ایرنا ، روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به بروز لختگی خون در برخی افراد بدنبال تزریق واکسن "جانسون‌ اند جانسون" نوشت: احتمال توقف تزریق این واکسن، سبب افزایش نگرانی مقامات نسبت به امتناع بیشتر جامعه آمریکا از تزریق واکسن کرونا شده است.

باتوجه به واکنش جوامع روستایی آمریکا، محافظه کاران و دیگر کسانی که از تزریق واکسن امتناع می کنند،  مقامات کشور نگران افزایش اجتناب افراد در صورت توقف احتمالی تزریق واکسن آمریکایی "جانسون اند جانسون" هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاردین نوشت: مقامات بهداشتی آمریکا از یک سو نگران عوارض جانبی نادر احتمالی واکسن "جانسون اند جانسون" هستند و از این رو توصیه به توقف موقت تزریق این واکسن کرده اند و از سوی دیگر بیم آن دارند این امر گروه های بیشتری را به خیل عظیم جمعیت مخالف واکسن در آمریکا بیفزاید.

در ایالت "می سی سی پی" (از ایالت های جنوبی آمریکا) صحنه های بسیاری در اثبات درستی این نگرانی های دیده می شود؛ جایی که در آن مقامات ایالتی هفته گذشته برای تزریق واکسن به ۷۳ هزار نفر دیگر در تقلا بودند. در "داکوتای جنوبی" از ایالات غرب میانه هم مقامات درخواست کاهش ارسال واکسن کرده بودند زیرا براساس گزارش های رسیده مشخص شده است افراد کافی برای ثبت نام واکسن اقدام نکرده اند.

این وضعیت برای مقامات بهداشت عمومی بسیار ناراحت کننده است؛ چرا که پیشتر شتاب در روند واکسیناسیون و مشکلات لجستیکی کمبود واکسن دغدغه اصلی کشور بوده است. اما اکنون متخصصان امر معتقد هستند که روند واکسیناسیون نه به دلیل کمبود عرضه، بلکه به دلیل کمبود تقاضا کند خواهد شد.

همزمان کاخ سفید در واکنش به احتمال افزایش تردیدها نسبت به واکسیناسیون با توجه به امکان توقف تزریق واکسن جانسون اند جانسون استدلال کرده است توقف در تزریق این واکسن تاثیر چندانی بر روند توزیع واکسن ملی نخواهد داشت، زیرا میزان دوز خریداری شده آن کم است.  

از زمان آغاز واکسیناسیون علیه کرونا، سه واکسن مجاز برای استفاده اضطراری در آمریکا مجوز گرفتند که شامل واکسن های "مدرنا"، "فایزر" و "جانسون اند جانسون" هستند. در ساخت دو نوع اول از فناوری "آر ان ای پیام رسان " (mRNA) استفاده شده، در حالیکه برای ساخت جانسون اند جانسون از فناوری سنتی ناقل ویروسی استفاده شده است.

محققان هفته گذشته توصیه کرده بودند که واکسیناسیون جانسون اند جانسون به دلیل مشاهده ۶ مورد لخته شدن خون از میان بیش از هفت میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به طور موقت متوقف شود.

واکسن وابسته به شرکت داروسازی جانسون به تازگی مجوز تزریق در آمریکا کسب کرده است. مقامات بهداشت عمومی این کشور ابتدا نگران بودند که مردم برای استفاده از این واکسن نیاز به توجیه داشته باشند. زیرا نتایج اثرگذاری این واکسن با کارآیی مدرنا و فایزر قابل مقایسه نبود و در نگاه اول به نظر می رسد میزان کارآیی پایین تری داشته باشد، اما در نهایت تائید شد که تزریق این واکسن در جلوگیری از بستری شدن و مرگ ناشی از کووید-۱۹ بسیار موثر است.

کارشناسان بر این باور هستند ترس و نگرانی ها از اجتناب بیشتر افراد از تزریق واکسن بی مورد نیست، زیرا در پی انتشار موارد نادری از بروز لختگی خون ناشی از تزریق جانسون اند جانسون،  برخی نظریه پردازان ضد واکسن با همراهی مفسران محافظه کار به امتناع افراد از تزریق واکسن  دامن زده و سبب سردرگمی بیشتر در جامعه آمریکا شده اند.  

براساس آخرین داده های منتشر شده از جمعیت بالغ بر ۳۳۰ میلیون نفری آمریکا، نزدیک به ۸۳ میلیون نفر هر دو دوز واکسن کووید-۱۹را دریافت کرده اند. ضمن آنکه تاکنون بیش از ۳۲ میلیون نفر در آمریکا به ویروس کرنا مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۵۸۱ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

منبع: الف

کلیدواژه: جانسون اند جانسون تزریق این واکسن تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • نگرانی تل‌آویو از صدور احکام‌ بین‌المللی بازداشت برای مقامات ارشدش
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست