Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@09:38:02 GMT

رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در استان زنجان کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۴۱۶۱

رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در استان زنجان کاهش یافته است

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کرونا با کسی شوخی ندارد، گفت: برخی افراد اعتقادی به بیماری کرونا نداشته و یا موضوع را جدی نمی‌گیرند.

وی اظهار کرد: آزمایشگاه‌های متعددی در ۱۴ ماه گذشته در استان زنجان راه‌اندازی شده و در حال حاضر در دو حوزه آموزش و تحقیقات و بهداشت آزمایش انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر روزانه بیش از سه هزار تست آزمایشگاهی در زنجان مورد مطالعه قرار می‌گیرد، گفت: هم اکنون از واکسن‌های هندی، روسی و چینی در کشور از جمله در زنجان استفاده شده است اما واکسن کوبا هنوز در ایران به کارگیری نشده است.

قزلباش به علائم بیماری کرونا در بین کودکان اشاره کرد و گفت: علائم بالینی کرونا در بالغین در کودکان نیز مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون به صورت رایگان انجام می‌شود، تصریح کرد: ضروری است مردم مراقب تبلیغات سوء در این زمینه باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بر لزوم ضرورت فرهنگ سازی در خصوص رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی همه افراد جامعه تاکید کرد و افزود: میزان درگیری کودکان با بیماری کرونا درصد بسیار کمی است و بیشتر اطفال دارای علائم خفیف یا بی علامت بوده و بستری شدند.

قزلباش تصریح کرد: رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در استان کاهش یافته و باید این مهم تقویت شود.

وی وضعیت استان در خصوص بیماری کرونا را سخت اعلام کرد و گفت: تنها راه قطع این بیماری تغییر رفتار مردم است.

کد خبر 5193230

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی زنجان ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه زلزله ماه مبارك رمضان بوشهر ماه رمضان ۱۴۰۰ روز ارتش گناوه واکسن کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران اردبیل زمین لرزه بیماری کرونا استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن