Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرنگونی پهپاد آمریکایی از سوی ایران دستمایه مطلبی در پایگاه آمریکایی نشنال اینترست شده است. خبرگزاری میزان – پایگاه آمریکایی «نشنال اینترست»، در یادداشتی به توانمندی نظامی ایران  پرداخته است.   «سباستین روبلین»، تحلیلگر امور امنیتی، با اشاره به سرنگونی پهپاد بزرگ نیروی دریایی آمریکا با نام RQ-۴N با بال‌هایی به عرض ۳۵ متر به اندازه عرض یک هواپیمای مسافربری ۷۳۷ توسط ایران، تاکید می‌کند که ساقط کردن پهپاد‌های نظارتی هنوز به عنوان casus belli (عمل یا وضعیتی که جنگ را تحریک یا توجیه می‌کند)، شناخته نمی‌شود، اما نشان داد که شکست ناپذیری ارتش آمریکا افسانه‌ای بیش نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این پهپاد که وارد فضای هوایی خلیج فارس شد، هدف موشک هدایت شونده ایران قرار گرفت و سرمایه ۱۰۰ میلیون دلاری ارتش آمریکا را به صورت تکه تکه در تنگه هرمز پراکند.   «روبلین»، در ادامه نوشت، ایران، لاشه این پهپاد جاسوسی بسیار پیشرفته را کشف و مورد مطالعه و بررسی قرار داد. بیشتر بخوانید: گزارش نشنال اینترست از پیشرفت موشکی ایران در میانه تحریم‌های بین المللی ایران دارای بزرگ‌ترین مراکز موشکی خاورمیانه  «نشنال اینترست» در بخش دیگری نوشت «ایران اعلام کرد که این پهپاد که با هدف جاسوسی وارد حریم هوایی این کشور شده بود، به دلیل قرار داشتن در شرایط مخفی، سیگنالی صادر نمی‌کرد؛ با وجود این ردیابی شده و هدف قرار گرفت.»   نگارنده در پایان نوشت «ایران سیستم موشکی زمین به هوای متنوعی دارد که شامل موشک‌های بومی یا ساخته شده براساس مهندسی معکوس می‌شود؛ موشک مورد استفاده در سرنگونی پهپاد آمریکایی، موشکی براساس تولید داخلی بود.»   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل توانمندی نظامی ایران پهپاد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایران تحولات بین الملل توانمندی نظامی ایران پهپاد نشنال اینترست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۵۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس)

در 19 آوریل 2024، گروه کلاشینکف از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) خود با نام‌های SCAT 350 M و Coliseum-RU در نمایشگاه روز نوآوری نیروی هوایی روسیه رونمایی کرد.

به گزارش گجت نیوز، این سلاح های جدید کلاشینکف آخرین و به روز ترین فناوری‌های صنعت هوایی و شناسایی را دارند و به همین خاطر مدتی نیز آنها را در اوکراین مورد استفاده قرار دادند. در واقع این پهپادها نشان می‌دهند که این شرکت در طول چندین سال فعالیت خود تا چه حدی توانسته در نوآوری به نبوغ برسد.

البته طبق اعلام کلاشینک، پهپاد SCAT 350 همراه با پهپادهای کامیکازه در اوکراین در حال استفاده بوده و تولید انبوه آنها نیز شروع شده است. SCAT 350 به طور کلی برای نظارت هوایی و تشخیص اشیا در طیف‌های نوری و مادون قرمز طراحی شده و به گفته سازندگان، این پهپاد نتیجه نوسازی بازطراحی گسترده پهپاد Supercam 350 است.

پهپاد SCAT 350 M

طراحان و متخصصان کلاشینک با در نظر گرفتن تجربه‌های عملیاتی استفاده از چنین سلاح های شناسایی، قابلیت‌های آیرودینامیکی آن را اصلاح کرده و حتی تجهیزات کنترل زمینی را نیز ارتقا داده‌اند.

سلاح های جدید کلاشینکف؛ پهپادهای شناسایی

پهپاد SCAT 350 با بال‌های 3.2 متری می‌تواند حدود 240 دقیقه پرواز کرده و نهایت سرعت خود را به 120 کیلومتر در ساعت برساند. این سلاح قدرت خود را از یک موتور الکتریکی با پیکربندی کششی تامین می‌کند. علاوه بر این برد ارتباط رادیویی این پهپاد به لطف تغییرات در نظر گرفته شده حالا به 70 تا 100 کیلومتر می‌رسد. وزن 15 کیلوگرمی این سلاح جدید باعث می‌شود تا حداکثر بتواند در ارتفاع 300 تا 2000 متر پرواز کند که برای پرتاب نیز از منجنیق الاستیک یا پنوماتیک استفاده می‌شود.

به گفته شرکت دولتی Rostec، مجموعه کوادکوپترهای SCAT 350 کلاشینکف در حال حاضر به عنوان جنگ افزار مورد علاقه نیروهای روسی در درگیری با اوکراین شناخته می‌شوند

در همین نمایشگاه، پهپاد Coliseum-RU نیز معرفی شده که با استفاده از سیستم چند منظوره مبتنی بر هگزاکوپتر می‌تواند هم در شب هم در روز کار کند. طراحی این پهپاد به گونه‌ای است که می‌تواند گزینه مناسبی برای نظارت هوایی، حمل و نقل محموله و انجام وظایف مختلف دیگر باشد.


پهپاد Coliseum-RU

جای تعجب ندارد که می‌بینیم ارتش روسیه ناوگان پهپادهای خود را روز به روز گسترش می‌دهد؛ چراکه اهمیت حیاتی حضور پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین در جنگ روسیه و اوکراین به خوبی شناخته شده و هر دو طرف درگیری در حال حاضر تمام توان خود را برای گسترش فناوری و افزایش قدرت پهپادها در متمرکز کرده‌اند. البته روسیه و اوکراین در کنار توسعه سیستم پهپادهای خود، روی سلاح های ضدپهپاد نیز کار می‌کنند تا هم قدرت تهاجمی و هم قدرت دفاعی داشته باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس)
  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • عملیات«وعده صادق» پاسخ عبرت‌آموز برای رژیم غاصب صهیونیستی بود
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ ترجمه یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه