Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@08:40:13 GMT

توزیع انسولین به صورت گسترده در یزد انجام می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۶۳۰۲

توزیع انسولین به صورت گسترده در یزد انجام می‌شود

گروه استان‌ها - مدیر نظارت بر داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: مشکل حمل دارو انسولین توسط شرکت داروپخش حل شده است و سهمیه انسولین استان امروز به یزد می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، یکی از بیماری‌هایی که افراد زیادی را به خصوص در استان یزد گریبان‌گیر کرده و مردم با مشکلات آن دست و پنجه نرم می‌کنند، دیابت یا بیماری قندی است که به دلیل بالا بودن مداوم میزان قند خون ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه بارها مطرح می‌شود که مردم استان یزد به سختی انسولین مورد نیاز خود را تهیه می‌کنند و از نبود یا کمبود قلم انسولین گله دارند که البته با پیگیری از مسئولان استان، سهمیه استان افزایش یافت.

بهروز حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد در خصوص کمبود قلم انسولین در هفته گذشته در داروخانه‌های استان یزد اظهار داشت: قرار بود هفته گذشته شرکت داروپخش، بخش دیگری از سهمیه انسولین را به استان یزد وارد کند که مشکل کمبود انسولین را بر طرف می‌کرد اما به دلیل مشکلی که برای حمل شرکت پخش به وجود آمده بود سهمیه استان، به یزد نرسید.

مدیر امور دارویی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: به همین جهت روز یکشنبه تعدادی قلم انسولین از مسیر هوایی به استان یزد رسید و انسولین تهیه شد و روز دوشنبه در داروخانه‌های دکتر چمران و هلال احمر پخش شد.

حیدری با بیان اینکه خوشبختانه اعلام شده که مشکل حمل بار قلم انسولین حل شده است تصریح کرد: صبح سه‌شنبه شرکت پخش محموله انسولین را به استان یزد می‌رساند و توزیع به صورت گسترده در سطح داروخانه‌های استان یزد انجام می‌شود.

مدیر امور دارویی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه سهمیه داروخانه‌ها مشخص شده بیان کرد: افرادی که به قلم انسولین نیاز مبرم دارند به داروخانه هلال احمر، شهید چمران و شبانه روزی مراجعه کنند.

حکایت کمبود انسولین "لانتوس" در بیرجند ادامه دارداحتمال خودکفایی ایران در تولید انسولین قلمی در سال 14015 علت کمبود انسولین قلمی از نگاه سازمان غذا و دارو

وی عنوان کرد: بر اساس اینکه بیمه چه تعداد انسولین برای بیماران تایید کرده است و بر اساس برنامه توزیع در استان معمولا بین 3 تا 4 قلم انسولین به بیماران انسولین داده می‌شود.

در مدت یکی و دو هفته اخیر شهروندان استان یزد از کمبود انسولین در استان یزد گلایه داشتند و یکی از شهروندان می‌گفت برای گرفتن قلم انسولین به هر کجا مراجعه داشتم گفتند موجود نیست و به من قلم انسولین ندادند.

امیدواریم با هماهنگی، سرعت عمل و دقت نظر مسئولان هرچه سریع‌تر نسبت به رفع این دغدغه مردم اقدام شود، تا بیماران به جزء دغدغه مریضی، نگرانی و دغدغه دیگری نداشته باشند.

مردم استان هم می‌توانند درباره تامین داروهای مورد نیاز خود با سامانه تلفنی 190یا36288410تماس بگیرند.

انتهای پیام/781/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمبود انسولین قلم انسولین استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد.

در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد.

در همین ارتباط، سیدرضا مظهری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، توضیحاتی داده است تا ابهامات این آیین نامه برای همگان روشن شود.

وی گفت: امکان ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه و انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل اقامت بیمار از مهم‌ترین ویژگی آئین نامه ابلاغی است.

مظهری در توضیح بیشتر افزود: بیمار بدون مراجعه به داروخانه با ورود کد رهگیری خود، محل اقامت و محدوده جستجوی خود را تعیین می‌کند و واکشی اطلاعات نسخه از هر یک از بیمه‌های پایه صورت می‌گیرد و زمان تقریبی که دارو احتمال دارد به بیمار برسد، مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر بیمار چند داروخانه را انتخاب کرده باشد، داروخانه‌هایی که اقلام نسخه را داشته باشند در قالب پیام‌های ارسالی به بیمار اطلاع رسانی می‌کنند، ادامه داد: بیمار هریک از داروخانه‌هایی که بخواهد را انتخاب خواهد کرد و بر اساس تعرفه‌ای که شرکت حمل تعیین می‌کند، قیمت را بیمار انتخاب می‌کند.

مظهری افزود: به محض انتخاب بیمار ارتباط با مسئول فنی داروخانه برقرار می‌شود اگر نیاز به ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه داشت، از طریق سکو امکان این ارتباط برای بیماران فراهم می‌شود و این دسترسی موجب سهولت دسترسی بیمار به دارو می‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: دارو به صورت پلمپ و بسته بندی به سکو سپرده می‌شود تا در زمان مشخصی به دست بیمار برسد.

در همین حال، آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، ددر توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، گفت: آنچه اعلام شده است «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وی افزود: هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است و تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به صورت غیرحضوری است. همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

در همین حال، در آیین نامه ابلاغی آمده است: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

البته یک نکته در مورد همکاری داروخانه ها با آیین نامه ابلاغی وجود دارد، به طوری که تنها داروخانه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6092231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد