Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیدمحمدقلندرزهی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: خشک شدن بندهای خاکی، چاه‌ها و کم شدن آب سفره‌های زیرزمینی از عواقب کمبود شدید بارش در بخش مرکزی خاش است.
وی بیان کرد: تلف شدن دام‌های مردم و آسیب دیدن فعالیت‌های کشاورزی نیز از دیگر آثار مخرب خشکسالی در بخش مرکزی خاش است.
بخشدار مرکزی خاش گفت:با تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته در کنار اجرای پروژه‌های آبرسانی از ماه‌های قبل تاکنون کار آبرسانی سیار در برخی نقاط روستایی و عشایری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  
رییس شورای اسلامی روستای شوگه خاش نیز گفت: در ماه‌های اخیر افزون‌بر ۱۵۰ راس گوسفند و بز از مردم این روستا بر اثر کمبود شدید بارش‌، کم‌آبی و خشکسالی از بین رفته است.
محمدامین میربلوچزهی افزود: مشکلات و معضلات کم آبی و خشکسالی به حدی رسیده که رودخانه‌های فصلی، برکه‌ها و بندهای خاکی به کلی خشک شده‌اند و چاه‌های آب شیرین و کشاورزی مردم نیز به شدت با افت آب مواجه شده است.
وی بیان کرد: مردم این روستا در چهار ماه اخیر به دلیل خشکسالی مجبور به خرید علوفه و خوراک دامی از بازار آزاد شده‌اند.

رییس شورای اسلامی روستای شوگه خاش گفت: مردم این روستا همچنین به دلیل خشکسالی مجبور به فروش افزون‌بر ۱۰۰ راس دام خود شده‌اند.

خاش در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان روستائیان کم آبی خاش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان روستائیان کم آبی سیستان و بلوچستان روستائیان کم آبی خاش اخبار کنکور مرکزی خاش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری