Web Analytics Made Easy - Statcounter

به رغم هشدار قسمت های اولیه مبنی بر نامناسب بودن برخی صحنه های سریال رمضانی «احضار» برای گروه سنی کمتر از ۱۴ سال، دوشنبه ـ ۳۰ فروردین ماه ـ قسمت هایی از این سریال با موضوع احضار روح، بدون توجه به این درجه بندی سنی روی آنتن رفت.   به گزارش ایسنا، سریال معرفتی یا همان ماورایی «احضار» که در شب های ماه رمضان از شبکه اول سیما پخش می شود، با صحنه هایی همراه است که در مخاطب و خصوصا گروه سنی کودک و نوجوان ایجاد رعب و وحشت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ساخته علیرضا افخمی در پخش اولین قسمت، با این توضیح از سوی پخش شبکه اول سیما همراه شد که «سریال احضار مجموعه ای در گونه ملودرام اجتماعی با موضوع معرفتی است و چنانچه در بعضی قسمت ها تماشای صحنه یا سکانسی برای کودکان مناسب نباشد، قبل از شروع تصویر مورد نظر علامت ۱۴ + درج خواهد شد.»   در راستای این تصمیم، در قسمت های اولیه پخش سریال «احضار»، در برخی سکانس ها شاهد استفاده از علامت «۱۴ +» بودیم که به نوعی پخش صحنه های رعب و وحشت را توجیه می کرد؛ هرچند که پخش همین صحنه های درجه بندی شده از شبکه ای سراسری، آن هم در ساعتی که اغلب اعضای خانواده دور هم جمع هستند، از سوی برخی مخاطبان با واکنش همراه و اینگونه عنوان شده بود که فرزندانشان تحت تاثیر صحنه های ترسناک سریال قرار گرفته اند.   اما در شرایطی که در قسمت ششم این سریال، مخاطب با صحنه هایی از احضار روح مواجه بود، این درجه بندی از سوی پخش شبکه اول سیما به فراموشی سپرده و یا غیرضروری تشخیص داده شد.   این در حالی است که مخاطب در این قسمت با سکانسی مواجه می شود که شخصیت «مائده» برای احضار روح به خانه «مینو» (فالگیر) می رود و در خیال خود با کاراکتر «کامرانی» دیدار می کند؛ ضمن اینکه این فرد که مدعی احضار روح است (با بازی افسانه چهره‌آزاد)، در لحظاتی با لرزش های غیرمتعارف صورت و دست، مدعی حضور روحی در اتاق می شود و به نوعی بر رعب و وحشت صحنه می افزاید.   شخصیت های مینو و مائده در صحنه احضار روح سریال «احضار»   هرچند که در روند داستان از سوی سازندگان به مخاطب توضیح داده شده که در حقیقت احضارکننده روح یا همان مینو، فردی شیاد است که از طریق ورود همدستش به تلفن همراه افراد، به اطلاعات آنها دست پیدا می کند، اما از آنجا که کودکان و نوجوانان اغلب توانایی تشخیص لایه های پنهان داستان را ندارند، درجه بندی سنی در این صحنه ها ضروری به نظر می رسید.   بر اساس این گزارش، این روزها استفاده از علائم هشداردهنده سنی برای بینندگان، از پروتکل های ضروری و رایج در شبکه های تلویزیونی مطرح دنیا محسوب می شود و تاکنون بارها درباره ضرورت استفاده از این علائم به هنگام پخش برنامه های تلویزیونی، به صداوسیما هشدار داده شده است.   «احضار» به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیه‌کنندگی محمودرضا تخشید هر شب حدود ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه روی آنتن می رود. لینک کوتاه: asriran.com/003Gy2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: درجه بندی احضار روح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت

 به گزارش تابناک، حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.

یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است. به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند. دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد. راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین
 

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل