Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@23:19:06 GMT

«شتر،گاو، پلنگ» حکایت امروز اداره صمت فاروج است

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۹۷۷۴

«شتر،گاو، پلنگ» حکایت امروز اداره صمت فاروج است

بروکراسی سریع و دقیق اداری در سایه حضور نیروهای متخصص رقم می خورد که اداره صنعت و معدن و تجارت فاروج، کُمیتش در این بخش لنگ می زند و حکایت امروز آن همان «شتر،گاو، پلنگ» است.

خبرگزاری شبستان_فاروج؛ در سالی که به نام «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده است شاهد عقبگرد دستگاه مهمی همچون صنعت، معدن و تجارت با کاهش نیرو در بهره وری و بهبود شرایط کار هستیم، دستگاهی که حوزه کاریش ارتباط مستقیمی با این شعار و بهبود شرایط فعلی اقتصادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بازار، صنایع و معادن، امروز حوزه های چالشی در سطح کشور و به تبع آن استان ها و شهرستان هاست، تولید و پشتیبانی از آن و مانع زدایی رویکردهایی است که امسال باید به آن توجه بیشتری شود اما در نبود نیروی متخصص چگونه می تواند رقم بخورد؟

 

یکی از فعالان حوزه تولید و صنعت شهرستان فاروج گفت: امروز نیروی متخصص با توجه به بروکراسی اداری و مشکلاتی که در این بخش است می تواند راهگشا و تسهیل کننده کارها باشد.

 

وی که خواست نامش عنوان نشود، افزود: بیشتر از یک سال بود که فعالیت بخش صنعت و معدن شهرستان به شرایط مناسبی با جذب یک کارشناس متخصص در این بخش رسیده بود و فعالیت ها در خود شهرستان انجام می شد.

 

وی گفت: در مراجعه به این دستگاه باخبر شدیم که کارشناس این بخش به خراسان رضوی منتقل شده و حالا فعالیت های  این حوزه روی زمین مانده است.

 

وی افزود: ارباب رجوع این حوزه باید برای کوچکترین کار اداری به مرکز استان برود و با توجه به حجم مراجعات و روال اداری، کار در یک روز انجام نمی شود و این ترددها باید تکرار شود.

 

یک فعال دیگر در حوزه صنعت گفت: به نظر می رسد برای عدم تحقق شعار سال در حوزه رفع موانع تولید در شهرستان با نبود نیروی متخصص گام موثری در این بخش برداشته شده است!

 

رحمتی افزود: روند تولید در حوزه صنعت به حد کافی مشکلات دارد و نبود نیروی متخصص در شهرستان بر آن دامن می زند، افزایش سطح مراجعه به مرکز استان برای دریافت خدمات در این بخش، بهره وری را پایین می آورد و روند کار را کُند می کند.

 

یک فعال حوزه معدن هم گفت: وجود نیروی کارشناس در هر حوزه ای، امکان دسترسی آسان برای گرفتن مشاوره، طی کردن مراحل دریافت مجوز، اطلاع از بخشنامه ها و دستور العمل های جدید را فراهم می کند و چند صباحی این شرایط در شهرستان فراهم بود.

 

هدایتی افزود: فلسفه وجود دستگاه ها، تسهیل کار با استفاده از منابع انسانی است و چرا باید این اصل که پایه تشکیل دستگاه اداری است در دستگاه های شهرستان به ویژه حوزه مهم صنعت، معدن و تجارت رعایت نشود و با رفتن یک نیرو، جایگزینی برای وی  تعیین نشود؟!

 

یکی از شهروندان هم گفت: این روزها که بازار و گرانی ها دغدغه مردم شده است رسیدگی به این بخش در بازه زمانی طولانی تری اتفاق می افتد.

 

«محمود احمدی» افزود: دستگاه متولی شهرستان تنها یک تیم بازرسی دارد و آیا با یک تیم می توان حوزه گسترده اصناف، نانوایی ها، انبارها، مشاغل خانگی و... را پوشش داد.

 

شهروند دیگری گفت: صف هایی که این روزها تصویر تکراری خیابان ها بوده و هست نیازمند نظارت و بازرسی بیشتر است.

 

«حسن قادری» افزود: در حوزه نانوایی ها مشکلات صف همچنان باقی است و در توزیع اقلام تنظیم بازار، شاهد کم و کاست هستیم و باید دید کی زمان رسیدگی به این حوزه هاست.

 


یک فرهنگی هم گفت: بارها و بارها این جمله را شنیده‌ایم که «نیروی انسانی بزرگترین سرمایه یک مجموعه است»، بنابراین، موفقیت یک سازمان تا حد زیادی به کیفیت و عملکرد افراد وابسته است.

 

«محمد مرادی» افزود: وقتی در یک دستگاه اداری این سرمایه را نداشته باشیم چه توقعی می توان از آن مجموعه داشت؟!

 

وی گفت: در حوزه صنعت و معدن و تجارت شهرستان نیروهای فعلی در حوزه اصناف تخصص دارند و بقیه بخش ها باید در مرکز استان خدمات بگیرند که این با اهداف و برنامه هایی که برای بهره وری و سرعت انجام کار مطرح می شود، سنخیتی ندارد.


    

نمودار سازمانی اداره صنعت، معدن و تجارت فاروج حداقل ها را ندارد


مدیر صمت شهرستان فاروج گفت: این دستگاه با چهار نیرو اداره می شود در صورتیکه حداقل نیروی مورد نیاز هشت نفر است.

 

«احسان افتخاری» با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت این دستگاه افزود: در سال های گذشته این دستگاه هفت نیرو داشت اما در شرایط فعلی و با توجه به تشدید نیاز به نظارت ها و بازرسی ها به چهار نفر تقلیل یافته است.

 

افتخاری با اشاره به اینکه تنها نیروی متخصص بخش صنعت و معدن شهرستان به تازگی به خراسان رضوی منتقل شده است، گفت: با توجه به تخصصی بودن حوزه های صنعت و معدن، امکان انجام بعضی کارهای این بخش در شهرستان در نبود نیروی انسانی مرتبط فراهم نیست و ناگزیر ارباب رجوع را به دریافت خدمات از مرکز استان ارجاع می دهیم.

 

وی با بیان اینکه شعار ما پرهیز از خام فروشی محصولات در حوزه های مختلف است اما در عمل با توجه به نبود نیروی متخصص در این بخش ها، فعالیتی انجام نمی شود، افزود: از چهار نیروی فعلی این دستگاه، سه نفر در بخش اصناف فعالند و نظارت و رسیدگی به شرایط توزیع اقلام ضروری تمام وقت این کارکنان را به خود اختصاص می دهد.

 

افتخاری گفت: تشکیل دستگاه شهرستانی با هدف انجام کار در همان نقطه بوده اما بدون نیروی متخصص، این مهم عملی نیست و این دستگاه با رفتن نیروی بخش معدن، بعد از دو سال، به شرایط قبل خود بازگشته است.

 

وی با اشاره به اینکه این دستگاه فاقد خودروی بازرسی است، گفت: برای نظارت و بازرسی بر نحوه عملکرد نانوایی ها در شهرستان تردد مداوم نیاز است که با این شرایط، امکان آن سخت می شود.

 

افتخاری گفت: با همه این اوصاف و با همین تعداد نیرو فعالیت های زیادی در فصول مختلف سال به ویژه در طرح نوروزی انجام شده اما جوابگوی نیازهای شهرستان نیست.

 

وی اظهار امیدواری کرد با اختصاص نیرو در بخش های تخصصی به شهرستان ها، روند کارها با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

 

 

 

پایان پیام/640

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمبود نیروی انسانی شهرستان فاروج صنعت معدن تجارت نیروی انسانی نبود نیروی متخصص معدن و تجارت صنعت و معدن مرکز استان حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان